Lehdistötiedotteet

NCC tarjoaa mehiläisille elintilaa

NCC:n Ohkolan kiviainestoimipisteeseen Mäntsälään on tulossa keväällä 2016 uusia asukkaita. NCC:n luonnon monimuotoisuutta edistävän ohjelman, KIELOn (http://www.ncc.fi/kielo), puitteissa alueelle tuodaan kevään aikana kaksi mehiläispesää yhteistyössä paikallisen mehiläistarhaajan kanssa. 

NCC myi toimistotalon Espoosta

NCC on myynyt Alberga Business Parkin neljännen toimistotalon OP-Vuokratuotto-erikoissijoitusrahastolle. Kauppa toteutettiin kiinteistöosakeyhtiökauppana.

Matti Kuronen aloittaa NCC Asumisessa

Tekniikan tohtori Matti Kuronen on nimitetty NCC Asumisen Helsingin alueen yksikön johtajaksi. 

NCC:n kehittämille toimitiloille Suomen ensimmäinen korjausrakentamisen BREEAM Very Good -luokitus

Vallilan Fredriksbergiin kehitetyt toimitilat Amer Sports Oyj:lle ovat saaneet ensimmäisenä korjausrakentamiskohteena Suomessa BREEAM-ympäristöarviointijärjestelmän mukaisen Very Good -luokituksen.

NCC toteuttaa 113 asuntoa SATOlle

NCC ja SATO ovat allekirjoittaneet sopimukset 113 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta Tampereelle.

NCC toteuttaa 250 asuntoa ICECAPITAL Housing Fund IV Ky:lle

NCC ja ICECAPITAL Housing Fund IV Ky ovat allekirjoittaneet sopimukset yhteensä noin 250 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta Espooseen, Vantaalle ja Järvenpäähän.

NCC:n uusi rakennus- ja purkumateriaalien kierrätyspalvelu edistää kiertotaloutta

EU:n jätedirektiivin mukaan kaikesta rakennusjätteestä tulee kierrättää vähintään 70 % vuonna 2020. NCC on laajentanut toimintaansa kierrätyksen kokonaispalvelun tuottajaksi kaikille rakennus- ja purkuyrityksille pääkaupunkiseudulla. Palvelu on kokonaisvaltaista: keräysastiat ja niiden tyhjennys, materiaalien vastaanotto, käsittely, kierrätys ja energiahyötykäyttö.

NCC uudistaa Rosenlewin entisen pääkonttorin Porissa

Oy W. Rosenlew Ab:n entisen pääkonttorin toimitilat Porissa, osoitteessa Antinkatu 2, on päätetty palauttaa alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa liike- ja asuinkäyttöön. Antinkatu 2:n kiinteistö on ollut Porin kaupungin käytössä.

Kouluhanke on tuonut NCC:n Porin katukuvaan

Satakunnan ammattikorkeakoululle rakennetaan uusia tiloja Porin rautatieaseman naapuriin. Vanhaa on purettu uuden alta ja 1950-luvunn tukkuhalli peruskorjataan koulun käyttöön. Modernit opiskelutilat valmistuvat keväällä 2017.

Villi vyöhyke ja NCC kokeilevat lupiinin hävittämistä puutuhkan avulla

Tavoitteena on muokata lupiinin elinympäristöjen kemiallista tilaa lupiinikasvustoille epäsuotuisiksi.

Suomen Yliopistokiinteistöt valitsi NCC:n kumppanikseen Turun Medisiinan toteuttajaksi

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) ja NCC Rakennus Oy ovat tänään allekirjoittaneet sopimuksen Turkuun tulevan Medisiina D -rakennuksen projektinjohtourakasta. Sopimuksen arvo on noin 60 miljoonaa euroa.

NCC aloittaa kulttuuriasunto Jätkäsaaren Jallukan rakentamisen lokakuussa

Musiikkialan vuokratalo Jallukan rakentaminen alkaa 12.10. osoitteessa Malagankatu 3. Y-Säätiön ja Elävän musiikin säätiö ELMU rs:n yhdessä omistamaan kohteeseen tulee 74 ARA-vuokra-asuntoa. Kohteen rakentamisesta vastaa NCC Rakennus Oy.

HSY ja NCC Roads aloittavat yhteistyön Ekomossa

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY ja NCC Roads Oy aloittavat yhteistyön Ekomossa Espoon Ämmässuolla. Nyt aloitettava yhteistyö on osa Ekomo-konseptia, jossa HSY pyrkii luomaan Ämmässuon jätteenkäsittelykeskuksesta ekoteollisuuskeskus Ekomon.

NCC uusii organisaationsa osana kasvustrategiaansa

NCC-konsernin organisaatio uudistuu vuoden 2016 alussa ja jaetaan viiteen erikoistuneeseen liiketoimintaalueeseen.

Taaleritehdas valitsi NCC:n kumppanikseen tuulipuistojen rakentamiseen

NCC Rakennus Oy ja Taaleritehtaan Tuulitehdas II Ky ovat tehneet lähes 60 miljoonan euron raamisopimuksen tuulivoimapuistojen infran rakentamisesta. Sopimus syntyi tarjouskilpailun tuloksena.