Uusi liikuntahalli Kaarinaan

NCC rakentaa Kaarinan kaupungille uuden liikuntahallin. Valmistuessaan halli korvaa Valkeavuoren alakoulun ja yläkoulun salit. Kohteen sisätilat valmistuvat jouluun 2021 mennessä.

NCC on allekirjoittanut sopimuksen Kaarinan kaupungin kanssa Valkeavuoren liikuntahallin rakentamisesta. Kyseessä on kokonaisvastuu-urakka, jossa kohteeseen valmistuu kaksikerroksinen betoni- ja teräsrunkoinen liikuntahalli piha-alueineen. Rakentaminen alkanee loppuvuodesta 2020. Urakan kokonaisarvo on noin 6,9 M€.

Sisäpuolisten töiden osalta luovutus tapahtuu jouluun 2021 loppuun mennessä ja ulkopuolisten töiden osalta viimeistään kesällä 2022. Kohteen bruttopinta-ala on noin 3 605 brm2.

– Kaarinan kaupungin päätöksen mukaisesti halli sijoittuu Veitenmäentien varteen Vesitorninkadun alun kohdalle. Uusi liikuntahalli korvaa Valkeavuoren alakoulun salin, yläkoulun salin sekä molempien koulujen varasto-, puku- ja pesutilat, kertoo kohteen työpäällikkö Jari Nieminen.

Myöhemmin toteutettavaan koulurakennukseen saadaan toteutettua toimiva sisäyhteys ja hallin sekä koulun ruokasalin yhteiskäyttö on luontevaa esimerkiksi turnauksissa ja vastaavissa tapahtumissa.