Pöllölaakso lennähtää Vallilaan – uusi pesä rakenteilla Fredriksbergiin

MTV Oy kertoi muuttavansa Ilmalasta Vallilaan – uusiin, monipuolisiin ja ympäristöystävällisiin tiloihin, jotka toimivat tulevaisuudessa koko MTV:n laajan viihde-, draama-, urheilu-, uutis- ja ajankohtaisohjelmatarjonnan kotina. Pöllöjengi odottaa jo innolla laskeutumista uuteen kotipesään NCC:n kehittämään Fredriksbergiin, mutta vielä pitää malttaa loppuvuoteen 2022.

MTV:n toimitiloilla on suomalaisille iso merkitys. Pöllölaaksona tunnettu MTV:n toimitila Ilmalassa on suorastaan ikoninen tv-historian näyttämö, sillä sieltä on välitetty uutisia, viihdettä ja urheilua koteihin jo vuodesta 1967.
 
- Pöllölaakso on rakastettu kohtaamispaikka niin henkilöstölle, kumppaneille kuin asiakkaillekin. Monella on vahva tunneside mediaperheemme kotiin ja muistoja siellä vietetyistä yhteisistä hetkistä, MTV Oy:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen sanoo. 
 
- Nyt on kuitenkin aika aloittaa uusi jännittävä luku. Muutto Vallilan Konepajan alueelle ja keskelle urbaania kaupunkikeskittymää on upea mahdollisuus, kaikista näkökulmista. Muuton myötä tulemme myös entistä lähemmäs katsojiamme ja sisältöjemme ystäviä.
 
Helsingin Vallilaan rakentuu moderni Fredriksbergin toimistokokonaisuus, jossa yhdistyvät korkeatasoinen arkkitehtuuri, rouheat materiaalit ja runsas luonnonvalo. Kuvassa valmiit rakennukset A, B ja C.
MTV:n henkilöstöstä koottu projektitiimi pohtii juuri parhaillaan Sisustusarkkitehdit Gullstén & Inkinen Oy:n kanssa tulevia tila- ja sisustusratkaisuja. Havainnekuva: Sisustusarkkitehdit Gullstén & Inkinen Oy
Havainnekuva: Sisustusarkkitehdit Gullstén & Inkinen Oy
Kuvassa MTV:n Johannes Leppänen, Susa Valvio ja Risto Koivula. Kuvat: MTV Oy