Asuntorakentamisen ammattilainen

NCC on asuntosijoittajien ja -rakennuttajien luotettava laadun rakentaja. Teemme yhteistyökumppaneillemme erimuotoista asuntotuotantoa myytävistä kodeista asumisoikeus- ja vuokrakoteihin. Olemme hankekehittäjinä viemässä eteenpäin monia ensiluokkaisia asuntokohteita. Olemme myös kehittäneet valmiita asuintalotuotteita asiakkaidemme tarpeisiin.

NCC:llä on vuosikymmenten kokemus erilaisten asuinalueiden ja -talojen rakentamisesta. Meillä on kykyä ja näkemystä siitä, millaiseksi asumista kannattaa kehittää tulevaisuudessa.

Voimme olla vastuussa asuntorakentamisen osista tai koko ketjusta maanhankinnasta ja lupaprosessista valmiiseen rakennukseen. NCC:n asiantuntemus on puolellanne oli sitten kyseessä kerrostalon rakentaminen tai koko asuinalueen kehittäminen. Tavoitteena on saavuttaa hankkeen visio hyötyen toistemme taidoista ja kokemuksesta.

VAV-Kaskelantie-1-Vantaa-Joutsenmerkki_NCC
NCC:n ensimmäinen Joutsenmerkki-hanke

NCC:llä tunnetaan Joutsenmerkin vaatimukset rakentamiselle. Nyt käynnissä on hanke, jossa Joutsenmerkkiä tullaan hakemaan suurelle kerrostalolle Vantaalle. Se on kokoluokassaan ainutlaatuista, mahdollisesti jopa Suomen ensimmäinen.

opaali-talo-vantaa
Opaali-talo on luonnonvaratasapainoinen kerrostalo

Talossa pyrittiin säästämään luonnonvaroja ja pienentämään rakentamisen hiilijalanjälkeä hyödyntämällä uusiomateriaaleja sekä materiaalitehokkaita ratkaisuja.

Sukupolvienkortteli_NCC
Jätkäsaaren Sukupolvienkortteli

Helsingin Jätkäsaaren Sukupolvienkorttelin muodostavat kolme kerrostaloa, joiden perusideana on yhteisöllisyyden lisääminen. Koti laajenee monikäyttöisiin yhteisiin tiloihin, jotka luovat kohtaamisia.