Asuntorakentamisen ammattilainen

NCC on asuntosijoittajien ja -rakennuttajien luotettava laadun rakentaja. Teemme yhteistyökumppaneillemme erimuotoista asuntotuotantoa myytävistä kodeista asumisoikeus- ja vuokrakoteihin. Olemme hankekehittäjinä viemässä eteenpäin monia ensiluokkaisia asuntokohteita. Olemme myös kehittäneet valmiita asuintalotuotteita asiakkaidemme tarpeisiin.

Rakennamme turvallisia, terveellisiä ja kestäviä koteja. Voimme olla vastuussa asuntorakentamisen osista tai koko ketjusta maanhankinnasta ja lupaprosessista valmiiseen rakennukseen. NCC:n asiantuntemus on puolellanne oli sitten kyseessä kerrostalon rakentaminen tai koko asuinalueen kehittäminen. Tavoitteena on saavuttaa hankkeen visio hyötyen toistemme taidoista ja kokemuksesta.

HelsinginMalmi_NCC3681
Kehittämispalvelut – kehitämme tulevaisuuden asumista

Tarjoamme maanhankinta-, hankekehitys- ja kaavakehityspalvelua siten, että teemme sen yhdessä – asiakkaan kanssa.

avaimet-kateen-asuntohankkeet_NCC
Asuntokohteet avaimet käteen -periaatteella

Asumisen avaimet käteen -toimituksissa NCC:n erityisosaaminen on elinkaarioptimoinnissa.

asuntourakointi_NCC
Asuntourakointia yhteistyössä asiakkaan kanssa

Rakennamme asiakkaan suunnitelmien mukaisia asuntokohteita laadukkaasti ja toimitamme ne valmiina sovittuna ajankohtana.

NCC:n talokonseptit

Bertta_Espoo_NCC
Bertta-talokonsepti

Bertta on kehitetty lähiöiden täydennysrakentamista silmällä pitäen. Täydennysrakentamisella nostetaan lähiöiden arvoa, parannetaan koko alueen sosiaalista asemaa ja vähennetään segregaatiota.

Semmi_Tuusankaari_NCC
Semmi-talokonsepti

Semmi on kustannustehokas ja kompakti tuotteistettu ratkaisu, joka voidaan rakentaa Suomessa minne vain. Semmin tehokkaasti suunnitellut neliöt maksimoivat asuinpinta-alan. Tehokkaat neliöt ja rakennuksen energiatehokas muoto mahdollistavat taloudellisen rakentamisen ja asumisen.

Asuntorakentamisen referenssejä

Joutsenmerkki_Kaskelantie_NCC
Suomen NCC:n ensimmäinen Joutsenmerkitty asuinkerrostalo

Vantaan Hakunilaan rakentamamme asuinkerrostalo täyttää pohjoismaisen Joutsenmerkin tiukat ympäristökriteerit. Kaskelantie 1:n kiinteistö oli valmistuessaan suurin Suomessa toteutettu rakennus, jolle Joutsenmerkki myönnettiin. NCC rakensi 127 vuokra-asunnon kiinteistön VAV Asunnot Oy:n omistukseen.

opaali-talo-vantaa
Opaali-talo on luonnonvaratasapainoinen kerrostalo

Talossa pyrittiin säästämään luonnonvaroja ja pienentämään rakentamisen hiilijalanjälkeä hyödyntämällä uusiomateriaaleja sekä materiaalitehokkaita ratkaisuja.

Sukupolvienkortteli_NCC
Jätkäsaaren Sukupolvienkortteli

Helsingin Jätkäsaaren Sukupolvienkorttelin muodostavat kolme kerrostaloa, joiden perusideana on yhteisöllisyyden lisääminen. Koti laajenee monikäyttöisiin yhteisiin tiloihin, jotka luovat kohtaamisia.

Katso lisää asuntorakentamisen referenssejämme

Käynnissä olevia asuntohankkeitamme

Annalan_Tahti_NCC
Annalan Tähti, Tampere

Tampereen Annalaan rakennetaan viisikerroksinen asuinkerrostalo puretun kerrostalon tilalle. Annalan Tähteen valmistuu 86 uutta vuokra-asuntoa. Kohteessa noudatetaan NCC:n Vastuullinen työmaa -konseptia, jonka avulla tuetaan kestävää kehitystä. Kohde valmistuu toukokuussa 2020.

Valpuri_NCC
Gränsbackan Valpuri, Turku

Valpuri on 6-kerroksinen asuinkerrostalo, jossa on yhteensä 43 asuntoa. Kerrostalo tehdään betonirakenteisena, huoneistot varustetaan huoneistokohtaisella ilmanvaihtokoneella, lattioissa on lattialämmitys.

harppuunan-pousu_NCC
Harppuunakortteli, Turku

Rakennamme kivenheiton päähän Turun linnasta uniikkia asuinkohdetta, Harppuunakorttelia. Rakenteilla ovat Harppuunan Majakka ja Harppuunan Ankkuri, jotka ovat noin sadan asunnon kokonaisuuksia. Korttelin ensimmäinen talopari, Harppuunan Puosu valmistui keväällä 2019. Työmaa noudattaa NCC:n Vastuullinen työmaa -toimintamallia, jossa pyritään rakentamaan entistä tehokkaammin kestävän kehityksen näkökulmasta.

As Oy Helsingin Fregatti
Helsingin Fregatti, Helsinki

Tervetuloa seuraamaan As Oy Helsingin Fregatin työmaata. Rakennamme Helsingin Kruunuvuorenrantaan kaksi asuinkerrostaloa, joista toinen on 6-7-kerroksinen lamellitalo ja toinen 6-kerroksinen pistetalo.

Larkaninpolku_NCC
Helsingin Lärkaninpolku, Helsinki

As Oy Helsingin Lärkaninpolku on täydennysrakennushanke, jonka läheisyydessä sijaitsee jo paljon valmista rakennuskantaa. Tontille on suunniteltu neljä asuinrakennusta, joista kaksi on 4- ja kaksi 5-kerroksista. Asuntoja taloihin tulee yhteensä 82. Lisäksi rakennetaan erillinen 48 paikan autohalli. Autoille tulee myös 8 avopaikkaa.

Kartanon Herra ja Rouva_asuntorakentaminen_NCC
Kartanon Herra ja Rouva, Turku

Kohde käsittää 6- ja 7-kerroksiset palveluasumiseen soveltuvat kerrostalot. Rouva on 6-kerroksinen ja Herra 7-kerroksinen. Rakennukset on yhdistetty 1-kerroksisella maantasossa sijaitsevalla yhdyskäytävällä, jossa on yhteiskäyttöön soveltuvia tiloja.

Kuriiri ja Postimies_NCC
Kuriiri ja Postimies, Helsinki

NCC rakentaa Helsingin Asuntotuotannolle (Att) kaksi kerrostaloa Pohjois-Pasilan uudelle Postipuiston alueelle. As Oy Helsingin Kuriiri on 5-kerroksinen kerrostalo, jossa on neljässä porrashuoneessa 82 asuntoa. Haso Postimies on 5-kerroksinen kerrostalo, jossa on 81 asuntoa neljässä porrashuoneessa.

Pasila Kustinpolku havainnekuva_1
Kustinpolku ja Postiljooni, Helsinki

NCC rakentaa Helsingin Asuntotuotannolle (Att) kaksi kerrostaloa Pohjois-Pasilan uudelle Postipuiston alueelle. Heka Pasila Kustinpolku on 5-7-kerroksinen kerrostalo, jossa on neljässä porrashuoneessa 111 asuntoa sekä neljä liiketilaa maantasokerroksessa. Haso Postiljooni on 5-kerroksinen kerrostalo, jossa on 97 asuntoa viidessä porrashuoneessa.

Laivalahdenkaari_NCC
Laivalahdenkaari, Helsinki

As Oy Helsingin Laivalahdenkaari 1 rakennetaan Helsingin Herttoniemeen. Lokakuussa 2019 valmistuva hanke käsittää 143 asuntoa, Keskon päivittäistavarakaupan ja ravintolan. Tätä sivua seuraamalla saat nopeasti ja vaivattomasti tiedon oleellisista ja ajankohtaisista työmaa-asioista.

As Oy Vantaan Lammasrinne 2
Lammasrinne, Vantaa

As Oy Vantaan Lammasrinne on Vantaan Pähkinärinteeseen rakennettava seitsemänkerroksinen asuinkerrostalo. Yhtiöön valmistuu 70 vuokra-asuntoa. Talo rakennetaan NCC:n kehittämän Bertta-talokonseptin mukaisesti. Tämän Pähkinä-Bertaksi kutsutun rakennuksen kellarissa ja ensimmäisessä kerroksessa on autohallit.

raiviosuonmäki-7a-7b-vantaa_NCC
Raiviosuonmäki 7a ja 7b, Helsinki

Vantaan Martinlaaksoon rakennetaan kaksi keskikäytävätaloa Sato-Asunnot Oy:lle. Raiviosuonmäki 7a on 6-kerroksinen ja Raiviosuonmäki 7b on 7-kerroksinen, jonka ylemmässä kerroksessa esiintyy parviasuntoja. Kohteisiin valmistuu yhteensä 288 kpl vuokra-asuntoja. Raiviosuonmäki 7a valmistuu syksyllä 2019 ja Raiviosuonmäki 7b alkuvuodesta 2020.

HEKA-Ruususenrinne-katu_NCC
Ruususenrinne, Helsinki

Helsingin Roihuvuoreen rakennetaan viisikerroksinen asuinkerrostalo, kaksi 2-3-kerroksista pienkerrostaloa sekä pihakannen alainen pysäköintihalli. Yhtiöön valmistuu 86 kaupungin vuokra-asuntoa. Valmistuu keväällä 2020.

Svanstrominkuja_NCC
Svanströminkuja, Helsinki

Tervetuloa seuraamaan Helsingin Laajasaloon osoitteeseen Svanströminkuja 1A nousevaa kerrostalokohdetta. Kohteeseen kuuluu kolme 7-8-kerroksista pistekerrostaloa ja näitä palveleva kaksikerroksinen autohalli. Yhtiöön valmistuu 113 asumisoikeusasuntoa.

tapiolan-syke-ja-pulssi-espoo_NCC
Tapiolan Syke ja Pulssi, Espoo

Espoon Tapiolaan rakennetaan kaksi 7-kerroksista asuinkerrostaloa Syke ja Pulssi. Talot ovat kaksirappuisia, joissa on saunaosastot 7.-kerroksessa. Sykkeessä on 78 asuntoa ja lisäksi ensimmäisessä kerroksessa kolme liiketilaa. Pulssissa on 80 asuntoa. Syke valmistuu syyskuussa 2019 ja Pulssi joulukuussa 2019. Rakentaminen alkaa maaliskuussa 2018.

Tesoma_NCC
Tesoman rautatiekortteli, Tampere

Tesoman rautatiekorttelin alueelle rakennetaan n. 380 uutta asuntoa sekä S-market. Kortteli koostuu viidestä työmaasta, joista viimeisin valmistuu vuoden 2020 alkupuolella. Alueella työskennellään NCC:n Vastuullinen työmaa -toimintamallin mukaisesti.

Hatanpaa_iso_sisapiha
YH Hatanpää, Tampere

Tampereen Hatanpäälle YH Kotien omistamalle tontille rakentaminen jatkuu toisella rakentamisvaiheella, joka pitää sisällään 162 asuntoa ja valtaosan tontille sijoittuvasta pysäköintihallista. Kohde on NCC:n vastuullinen työmaa -konseptin mukainen, energiatehokkuuteen ja kestävään kehitykseen panostava työmaa.

Ota yhteyttä

Voit halutessasi jättää yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.