Napakymppi näköalapaikka, Kauppakeskus Iso Omena, Espoo

Kun optikkoliike Synsam rantautui Espooseen, hakuun pistettiin yrityksen brändiin ja strategiaan sopivat tilat nykyaikaisesta, kasvavasta ja vilkkaasta kauppakeskuksesta. Valinta oli selvä: Iso Omena.

Synsam muutti Ison Omenan uudelle puolelle elokuussa 2016 ja ovet avattiin komeasti samana päivänä, jolloin laajennuksen ensimmäinen vaihe avattiin myös asiakkaille. Synsamissa vauhtia uudelle avaukselle otettiin vuoden ajan jo kauppakeskuksen vanhojen tilojen puolelta.

”Liiketilat ovat kerrassaan upeat. Tämä on ihan napakymppipaikka ”, hallinto- ja projektijohtaja Helena Koski-Väänänen hymyilee.

Aikamoinen hubi

Synsamin valoisa liiketila löytyy ensimmäisen kerroksen paraatipaikalta ravintola- ja muotimaailman naapurista viihtyisän aukion laidalta. Lasiseinät ja korkea tila luovat avaran ja valoisan miljöön. Koski-Väänäsen mukaan liiketilat kuvastavat yrityksen toimintatapaa tyylikkäästä ja laadukkaasta asiakaspalvelusta.

”Halusimme liikepaikan, jonka sijainti on liikenteellisesti ja asiakasvirran kannalta paras mahdollinen. Onhan tämä aikamoinen hubi ja paras paikka meille.”

Jos sijainti keskipisteessä on tärkeä, sitä ovat myös erinomaiset liikenneyhteydet. Alkuvuodesta 2017 avautuva liikenneterminaali ja Länsimetron liikennöinnin aloittaminen tuovat kauppakeskukselle ihan uusia ulottuvuuksia.

Paras mahdollinen

Synsam on johtava optisen vähittäiskaupan ketju Pohjoismaissa. Koko ketju käy läpi isoa brändiuudistusta, joka valmistuu maaliskuuhun 2017 mennessä. Kantavana ideana on tehdä tuotteiden ostamisesta entistä helpompaa ja viihtyisämpää – asiakkaiden toiveiden mukaan.

”Tuotteet on nyt ryhmitelty uudella tavalla, yritys on saanut uuden ilmeen ja liiketiloihin on lisätty viihtyisyyttä sekä olohuonemaisuutta. Yksi iso ja hyvin asiakkaiden suunnalta vastaanotettu uudistus on digitaalisen markkinoinnin lisääminen”, Koski-Väänänen kertoo.

”Näissä liiketiloissa uusi konseptimme pääsee oikeuksiinsa parhaalla mahdollisella tavalla”.

Viimeistä piirtoa myöten

Synsam oli mukana uusien liiketilojen suunnittelusta heti siitä alkaen, kun tieto Ison Omenan laajennuksesta tuli tietoon.

”Yhteistyö NCC:n kanssa on toiminut koko ajan erinomaisesti. Olemme saaneet erittäin hyvää palvelua. On myös mukavaa, kun NCC:ltä soitetaan ja kysytään säännöllisesti, miten kaikki toimii”, Koski-Väänänen kiittää.

”Olemme tosi tyytyväisiä ja viihdymme hyvin. Tilat on räätälöity täysin konseptimme mukaan viimeistä piirtoa myöten. Asiakasvirrat ovat juuri sitä, mitä toivoimme ja jopa enemmän. Tällaisessa paikassa meidän pitää ollakin.”

“Tällaista paikkaa on odotettu.”

- Helena Koski-Väänänen, Synsam