Liiketilat konseptin mukaan, Kauppakeskus Iso Omena, Espoo

Saksalainen muotibrändi Orsay halusi näkyvälle ja näyttävälle paikalle, jonne olisi helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Kaikki toiveet toteutuivat Isossa Omenassa.

”Olemme toimineet Orsayn jälleenmyyjinä Suomessa neljän vuoden ajan. Liikkeemme ovat sijainneet tähän asti Helsingin keskustassa, mutta asiakkaittemme toivomuksesta teimme avauksen nyt myös Espooseen”, Brand Manager Sirkku Zhang Nordicorfin Oy:stä kertoo.

Iloinen yllätys

Naisten muotiliike Orsayn missiona on myydä trendikkäitä ja yhteensopivia vaatteita sekä asusteita edulliseen hintaan.

”Brändimme mukaisesti halusimme näkyvän liiketilan muiden muodin toimijoiden joukossa. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat reilun 165-neliön tilat on suunniteltu täysin Orsayn uusimman konseptin mukaan”, Zhang kuvailee.

”Tila toimii hyvin muotimyymälänä. Se on suorakaiteen muotoinen ja asiakkaan on helppo silmäillä tuotevalikoimaa liikkuessaan tilassa. Vastaanotto on ollut iloisen positiivinen. Sijainti hyvien liikenneyhteyksien päässä on todellinen kilpailuvaltti.”

Helppo muutto

Orsay muutti taloon ensimmäisten joukossa ja pääsi viettämään uuden myymälän avausta Ison Omenan laajennuksen virallisena avajaispäivänä 11.8.2016.

”Muutimme upouuteen ja meille räätälöityyn laajennusosaan, jonka ansiosta muutto oli helpoin ikinä. Kaikki sujui hyvin ja jouhevasti. Meillä tulevilla kauppiailla oli oma NCC-yhteyshenkilö, jolle pystyi soittamaan oikeastaan milloin vain ja aina sai nopeasti vastauksen tai apua mahdollisiin kysymyksiin”, Zhang kuvailee.

”Jo avajaisviikko täytti kaikki tavoitteemme ja odotuksemme. Asiakkaat pitävät uuden konseptimme mukaisesta sisustuksesta ja olemme saneet uusia tyytyväisiä asiakkaita. Myymälä on hyvä uusi lisä muiden muodin toimijoiden joukkoon. Hintataso on edullinen ja kokomitoitus sopii hyvin aikuiselle suomalaiselle naiselle.”

“Sijainti on todellinen kilpailuvaltti.”

- Sirkku Zhang, Orsay