Nummen koulutalon peruskorjaus, Turku

NCC toteuttaa Nummen koulutalon peruskorjausurakan, jossa kaikki tekniset järjestelmät uusitaan nykyajan vaatimusten mukaisiksi. Tiloista tehdään esteettömät ja sisäpinnat uusitaan. Lisäksi viereisen Katariinan koulun äänentoistojärjestelmä ja lukitus uusitaan sekä lisätään videovalvonta- ja paloilmoitinjärjestelmät.

Nummen koulutalo peruskorjataan nykyajan vaatimusten mukaiseksi

Nummen koulutalo koostuu kolmesta eri aikoina rakennetusta A, B ja C -osasta. A-osassa on kolme kerrosta ja se on rakennettu vuonna 1931. B-osa (laajennusosa) rakennettiin vuonna 1937 ja se sisältää neljä kerrosta. C-osa/liikuntasali on rakennettu vuonna 1990 peruskorjauksen yhteydessä. B-osassa sijaitsevissa keittiötiloissa on tehty perusparannus vuonna 2015 ja tilat eivät siksi ole mukana tämän vaiheen peruskorjauksessa.

Alkukesästä käynnistyneessä peruskorjausurakassa koulutalo peruskorjataan ja kaikki tekniset järjestelmät uusitaan nykyajan vaatimusten mukaisiksi. Tiloista tehdään esteettömät ja sisäpinnat uusitaan. Lisäksi viereisen Katariinan koulun äänentoistojärjestelmä ja lukitus uusitaan sekä lisätään videovalvonta- ja paloilmoitinjärjestelmät.

 

Työmaan tiedotteiden tilaus

Palaute