Espoon perhekeskus Campus, Espoo

NCC toteutti Hemsön omistamaann Kiinteistö Oy Espoon Asemakulman perusparannuksessa nykyaikaiset, turvalliset ja terveelliset tilat Espoon uuden perhekeskus Campuksen käyttöön. Perusparannuksessa 1980-luvulla valmistuneen rakennuksen kaikki pintarakenteet ja talotekniikka uudistettiin. Tilat valmistuivat keväällä 2022.

Kiinteistö Oy Espoon Asemakulman peruaparannuksessa 1980-luvulla valmistuneeseen rakennukseen tehtiin kattava perusparannus, jossa tilojen kaikki pintarakenteet ja talotekniikka uudistettiin. Työt käynnistyvät maaliskuussa 2021 ja kauan odotettu uusi perhekeskus avasi ovensa 19.5.2022. Uuteen perhekeskukseen siirtyvät Espoon keskuksen neuvolapalvelut, perheneuvola ja lasten kuntoutuspalvelut, perhesosiaalityö ja perheoikeudelliset palvelut sekä lastensuojelun sosiaalityön palvelut.

Perusparannuksessa panostettiin erityisesti tilojen terveellisyyteen, toimivuuteen ja turvallisuuteen. Asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuutta parannettiin esimerkiksi siten, että toimistotilat ja asiakasvastaanottotilat eriytettiin toisistaan. Uudet tilat suunniteltiinkin tiiviissä yhteistyössä käyttäjien kanssa. Suunnitteluratkaisuilla haluttiin helpottaa alan ammattilaisten monialaista yhteistyötä ja mahdollisuutta konsultoida toisiaan. Rakennukseen tehtiin myös muunneltavia tiloja esimerkiksi ryhmätoimintaa varten.