NCC:n pääkonttori Helsingissä

Saapumisohjeet NCC:n pääkonttorille

NCC:n pääkonttori sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla, Mannerheimintien varrella.

Näin löydät perille

  • Käyntiosoite: Nauvontie 2, Helsinki
  • Postiosoite: PL13, 00281 Helsinki
  • Katso saapumisohje
  • Vaihde p. 010 507 51 (puhelun hinta)
  • Suomen NCC:n pääkonttori on punaisessa NCC-talo 1:ssä. Käyntiosoite Nauvontie 2.

Nauvontien katu-urakan vaikutukset NCC-talolle saapumiseen

Ruskeasuolla on käynnissä Helsingin kaupungin katu-urakka, jonka myötä Ruskeasuolle valmistuvalle raitiovaunuvarikolle saadaan uusi raideyhteys. Lisäksi Mannerheimintien, Koroistentien ja Korppaanmäentien risteysalue uudistuu kokonaisuudessaan. Katutyö vaikuttaa monin tavoin liikenteeseen ja näin ollen myös NCC-talolle saapumiseen. Liikenne saattaa paikoittain jopa ruuhkautua koko urakan ajan, joten matkantekoon toimistolle on suositeltavaa varata riittävästi aikaa.

Tiistaista 17.1.2023 alkaen pohjoisesta Mannerheimintietä saapuvien kulku toimistolle ohjautuu Kiskontien kautta, eli virallinen kiertotie on kääntyä Tilkan kohdalta valoristeyksestä vasemmalle ja ajaa Kiskontien kautta toimistolle.

Katso urakoitsijan laatima kartta liikennejärjestelyistä tästä.

Julkinen liikenne

Korppaanmäentien perusparannuksen ja Ruskeasuon raitiovaunuvarikon rakentamisen vuoksi raitiolinja 10 ei voi liikennöidä Pikku Huopalahteen vaan se jää Kuusitielle 15.8.2022 alkaen. Yhteyttä Pikku Huopalahteen ja Ruskeasuolle korvaa bussilinja 10X. Helsingin keskustasta pääsee Ruskeasuolle myös useilla Mannerheimintien bussilinjoilla. Pasilan asemalta pääkonttorimme läheisyyteen pääsee esimerkiksi bussilinjalla 59.

Asiakaspaikoitus

NCC:n asiakkaille on varattu paikoitustilaa talojen alla olevasta autohallista.

Autohalliin ajetaan Nauvontieltä, NCC:n pääoven jälkeen olevasta ajoluiskasta (Nauvontie 2). Luiskan yläpäässä olevasta kulkukortinlukijasta on puheyhteys NCC:n vastaanottoon, josta hallin ovet avataan vieraille.

NCC:n asiakaspaikat sijaitsevat kerroksessa K1 ja ne on merkitty sinisin asiakas-tunnuksin. Vain K1-kerroksesta on pääsy hissillä NCC-talo 1:n vastaanottoon ilman kulkukorttia. Vieraita pyydämme ilmoittautumaan vastaanottotiskillä.