Lehdistötiedotteet

Hotellityömaa käynnistyy Helsingin päärautatieasemalla – muutoksia kulkuväyliin uudenvuoden jälkeen

NCC aloittaa VR:n entisen pääkonttorin muuttamisen hotelliksi Helsingin päärautatieasemalla. Työmaa aiheuttaa muutoksia kulkuväyliin rautatieaseman ympäristössä.

NCC rakentaa toimistosta hotellin Helsingin päärautatieasemalla

NCC on valittu korjausrakentajaksi muuttamaan toimistotilat hotelliksi Helsingin päärautatieasemalla. Asiakas on Exilion Asemahotellit Ky ja sopimuksen arvo on noin 71 MEUR.

Saari tuo laadukkaat palvelut laajasalolaisille ja kaupunginkirjaston kauppakeskukseen

Kauppakeskus Saaren avajaisia vietetään tänään. Uusi kauppakeskus päivittää laajasalolaisten paikallispalvelut uudelle tasolle lähes 30 liikkeen ja palveluntarjoajan voimin. Kauppakeskus sijaitsee näkyvällä paikalla vilkkaan Laajasalontien varrella.  

NCC rakentamassa uusiutuvaa energiaa – urakkasopimukset kahden tuulivoimalapuiston infrastruktuurin rakentamisesta

NCC Infrastructure on allekirjoittanut kaksi tuulivoimaurakkaa, joiden arvo on yhteensä noin 6 MEUR. Infrastruktuuritöitä sisältävät tuulivoimaurakat tehdään CPC Finland Oy:lle Pohjanmaan Isojoelle ja Energiequelle Oy:lle Pohjois-Pohjanmaan Pyhäjoelle.

NCC käynnistää Fredriksbergin seuraavien vaiheiden rakentamisen Helsingissä

NCC käynnistää Fredriksbergin toimistokokonaisuuden kahden seuraavan vaiheen rakentamisen Helsingin Vallilassa. Uutta vuokrattavaa toimitilaa tulee noin 11 000 m² ja rakennus valmistuu toukokuussa 2020.

NCC rakentaa Helsingin kaupungille 180 asuntoa Laajasaloon ja Kruunuvuorenrantaan

NCC on allekirjoittanut sopimukset Helsingin Asuntotuotannon (Att) kanssa yhteensä 180 asunnon rakentamisesta Helsingin Laajasaloon ja Kruunuvuorenrantaan. Kyseessä on kiinteähintaiset kokonaisurakat, joiden yhteisarvo on noin 40 MEUR.

Hiilijalanjälkitutkimus: energiaratkaisuilla suurin vaikutus rakennuksen elinkaaren hiilijalanjälkeen

Suunnittelutoimisto Optiplanin Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA:lle toteuttamassa tutkimuksessa selvitettiin rakennuksen elinkaaren hiilijalanjäljen pienentämistä kustannustehokkaasti vuokratalokohteissa. Tutkimuksessa verrataan neljän VAV Asuntojen ja NCC:n toteuttaman vuokratalokohteen hiilijalanjälkeä. Tulokset osoittavat, että rakennuksen energiaratkaisuilla voidaan parhaiten vaikuttaa koko rakennuksen elinkaaren hiilijalanjälkeen.

NCC rakentaa työeläkeyhtiö Elolle asuntoja Vantaan Pähkinärinteeseen

NCC ja Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo ovat allekirjoittaneet sopimuksen 70 asunnon rakentamisesta Vantaan Pähkinärinteeseen. Kyseessä on viides NCC:n kehittämän konseptin mukainen Bertta-talo. Sopimuksen arvo on yhteensä n. 10 MEUR ja se toteutetaan kokonaisvastuu-urakkana.

NCC rakentaa kaksi Terve talo -konseptin asuinkerrostaloa Jyväskylään

NCC on allekirjoittanut sopimukset Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy:n (JVA) kanssa kahden asuinkerrostalon sekä pysäköintirakennuksen ja pihan rakentamisesta Jyväskylään. Sopimuksien arvo on yhteensä n. 9,5 MEUR.

NCC rakentaa kolme kerrostaloa ja 161 asuntoa Turkuun

NCC on allekirjoittanut sopimukset YH Kodit Oy:n kanssa asuinkerrostalojen rakentamisesta Turun Gränsbackaan. Sopimuksien arvo on yhteensä n. 15 MEUR ja ne toteutetaan kiinteänä kokonaisvastuu-urakkana.

Nimi julki – Kauppakeskus Saari vahvistaa palveluita Laajasalon kasvualueella

22. marraskuuta avautuvan Laajasalon kauppakeskuksen nimi on valittu. Kauppakeskuksen nimeksi tulee Saari. Noin 8 400 neliömetriä liiketilaa sisältävä kauppakeskus vahvistaa alueen peruspalveluja.

NCC myi toimistotalon Helsingistä

NCC on myynyt Fredriksberg A -toimistotalon Helsingistä Swiss Life Asset Managers -varainhoitoyhtiön hallinnoimalle rahastolle.

NCC:n ja VAV:n kerrostalokohde sai Joutsenmerkin

Vantaan Hakunilaan rakennettu asuinkerrostalo on osoittanut täyttävänsä pohjoismaisen Joutsenmerkin tiukat ympäristökriteerit. Kaskelantie 1:n kiinteistö on suurin Suomessa toteutettu rakennus, jolle Joutsenmerkki myönnetään. NCC rakensi 127 vuokra-asunnon kiinteistön VAV Asunnot Oy:n omistukseen.

Fredriksbergin monitilatoimisto toi uuden tavan tehdä töitä Vallilaan

Helsingin luovimmalle ja trendikkäimmälle Vallilan Konepajan alueelle elokuussa avatun uuden toimistotalon, Fredriksbergin, avajaisia vietetään tänään. Nyt valmistunut A-talo on ensimmäinen kaikkiaan nelivaiheisesta toimistokokonaisuudesta.

Muutoksia NCC:n konsernijohdossa

NCC tekee muutoksia konsernin johtoon. Susanne Lithander on nimitetty uudeksi talousjohtajaksi. Ylva Lageson palaa NCC:hen ja vastaa liiketoiminnan kehittämisen ja IT:stä konsernin johtoryhmän jäsenenä.