Viikkotiedote 17

Hauskaa vappua!

Työmaan kuulumisia

20220421_Yleis

 

Kutsumme rakennushankkeesta kiinnostuneita mukaan rempparinkiin, jossa on tarkoituksena keskustella rakennustöistä ja niiden vaikutuksista lähialueen asukkaisiin ja toimijoihin. Seuraava rempparingin kokoontuminen järjestetään keskiviikkona 4.5.2022 klo 16:00 teams-kokouksena. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: we.land@ncc.fi

Käynnissä olevat työvaiheet

  • Perustustyöt jatkuvat
  • Maanpaineseinien työt jatkuvat
  • A-hissi-/porraskuilun laudoitus-, raudoitus- ja betonointityöt (3. kerros valettu)
  • B1- ja B2-hissi-/porraskuilujen laudoitus-, raudoitus- ja betonointityöt  (B1-kuilu: kellari -3. ja -2. kerros valettu ja B2-kuilu:kellari - 3. kerros valettu)
  • Maanpaineseinien vedeneristystyöt
  • Pumppaamojen asennukset
IMG_2342Vss

Väestönsuojan katon holvin viimeisiä raudoituksia asennetaan ja sitten betonia päälle!

IMG_2328C-lohko

Rumba-veistoksen alle tulevan parkkihallin anturoiden viimeisiä raudoituksia asennetaan ja sitten betonia päälle!

2022

Hiljaista Itämerenkadulla nosturin kamerasta katsottuna

Työmaaympäristön turvallisuus

  • Meluilmoituksen mukaisia meluavia töitä tehdään arkisin aina ma-pe klo 7-18 välillä. Muita rakennustöitä teemme satunnaisesti ma-pe klo 18-22 ja viikonloppuisin klo 7-22. Rakennustyöt pyritään kuitenkin tekemään pääsääntöisesti arkisin klo 7-18 välillä.
  • Polkupyöräliikenne on kielletty Itämerenkadulta Tallberginkadulle.
  • HUOM! Porkkalankadun ylitys vain liikennevalo-ohjattujen suojateiden kautta!
vappu

 

Raksa-aiheinen vappukevennys:

"Virtanen oli timpurina raksalla ja Virtasta alkoi ottaa aivoon työnteko suunnattomasti. Virtanen mietti miten pääsisi sairaslomalle, kunnes välähti. Virtanen rupesi roikkumaan rakennustelineestä pää alaspäin ja alkoi hokea:”Olen lamppu, olen lamppu”.

Nooh, mestari katseli Virtasta aikansa ja meni viimein sanomaan:”Eiköhän se Virtasen päivä ole täynnä. Mee kotiis ja pidä loppuviikko vapaata.” Siitä paikasta Virtanen lähti lompsimaan kotiin päin.

Apumies hoksasi tämän ja lähti lompsimaan Virtasen perään. Mestari huusi apumiehelle: ”Mihis sä olet menossa?” Johon apumies: ”No kuka täällä pimeessä näkee töitä tehdä . . .

Työmaaväki toivottaa Hauskaa Vappua!