”Sporttinen startti uusissa tiloissa”, Kauppakeskus Goodman, Hämeenlinna

Top-Sportissa käy kuhina, kun talvisesonki on vaihtumassa kevääseen. Toiveiden mukaan räätälöidyt uudet liiketilat istuvat yrityksen sporttiseen imagoon.

Myymäläpäällikkö Sirpa Rautiainen sanoo olevansa unelmapaikallaan: urheiluvarusteiden keskellä valoisassa liiketilassa kauppakeskuksen ytimessä, kotikaupungissa.

"Kun Goodmanista alettiin puhua, ajattelimme heti, olisiko tässä mahdollisuus. Goodman on iso harppaus eteenpäin koko Hämeenlinnalle. Uuden kauppakeskuksen kautta siirryimme ikään kuin kerta heitolla menneisyydestä nykyaikaan 2000-luvulle."

Hyvään vauhtiin

Modernit, avarat ja raikkaat tilat ovat Rautiaisen mukaan tärkeä valttikortti niin yrityksen, asiakkaiden kuin työntekijöiden kannalta.

”Uudet tilat mahdollistavat aiempaan verrattuna isomman valikoiman ja hyvän esillepanon. Kun työympäristö on kunnossa, myös työntekijät ovat tyytyväisiä. Täällähän meillä on ihan luksusta”, Rautiainen nauraa.

Myös yhteistyö NCC:n kanssa sujui kaikissa vaiheissa hienosti. Lokakuussa 2014 avattu kauppakeskus on otettu Rautiaisen mukaan ilolla vastaan. ”Kaikki on mennyt niin kuin on pitänytkin ja jopa yli odotusten. Toivotaan, että homma jatkuu samaa rataa tulevaisuudessakin.”

Toiveet toteutuvat

Jo ennen Goodmania Top-Sport on toiminut Hämeenlinnassa pitkään. Vanhat tilat alkoivat kuitenkin käydä ahtaiksi sekä kiinteistöongelmineen haastaviksi.

”Goodmanin valinnassa vaakakupissa painoi erityisesti uuden kauppakeskuksen houkuttelevuus uusien asiakasvirtojen hankinnassa. Goodmanin myötä meille tuli mahdollisuus päivittää niin myymäläkonseptiamme kuin myymälän kokoa”, myymälämarkkinointipäällikkö Jarmo Arminen kertoo.

Toiveena oli saada myymäläpinta-alaa vähintään 600 neliötä sekä noin sadan neliön erillisvarasto. Kauppakeskuksen kakkoskerroksessa toiveet toteutuivat ja Armisen mukaan myymälä toimii nyt erittäin hyvin.

Olemme saaneet uusia asiakkaita keskeisen sijainnin, helpon saavutettavuuden ja kauppakeskuksen houkuttelevuuden ansiosta.
Jarmo Arminen