”Valikoimaltaan seudun paras”, Kauppakeskus Goodman, Hämeenlinna

Edustava liiketila keskeisellä paikalla jää asiakkaiden mieleen. Tällä ajatuksella Punnitse & Säästä lähti Goodmaniin. Asiakasvirta kertoo tavoitteen toteutuneen.

Pähkinöitä, kuivahedelmiä, siemeniä, jogurtti- ja suklaapäällysteisiä herkkuja, erilaisia teelaatuja, erikoiskahveja, juomia, eväspatukoita, superfoodia, raakaruokaa… Punnitse & Säästä tarjoaa hämmästyttävän valikoiman kauhottavia irtoherkkuja ja pakattuja tuotteita.

Perjantainen alkuiltapäivä on mukavan vilkas. Kauppias Tytti Laitinen on tyytyväinen. ”Hyvin ovat asiakkaat meidät löytäneet eikä ihme, sillä liikkeen sijainti kauppakeskuksen ykköskerroksessa on asiakasvirtojen kannalta keskeinen.”

Helppo tulla ja asioida

Suomen vanhin Punnitse & Säästä -myymälä on toiminut Tampereella vuodesta 1995, mutta tällä hetkellä myymälöitä on jo yli 70 ympäri Suomea. Hämeenlinnassa yritys on toiminut ja toimii edelleen Goodmanin lisäksi myös Tiiriön Prisman yhteydessä.

”Myymälän sijaitseminen uudessa kauppakeskuksessa tarkoittaa meille näkyvyyttä, kaupan keskittymistä alueella ja tätä kautta asiakasvirtojen optimointia. Yhteiset markkinointitoimet kauppakeskuksessa ovat huomattavasti kustannustehokkaampia kuin kivijalassa”, toimitusjohtaja Kristina Bäckmark sanoo.

"Tänne on yksinkertaisesti helppo tulla asioimaan. Edustava liiketila hyvällä paikalla jää asiakkaiden mieleen." 

Suuntamme on oikea

Goodmanin Punnitse & Säästä -myymälä on valoisa ja avara. Noin 250 neliön tilat on sisustettu konseptin mukaan. Irtotuotteita on peräti 450 ja muita tuotteita noin tuhat.

”Tilaa on runsaasti ja käytävät leveät. Tästä olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta, sillä myymälässä mahtuu liikkumaan vaivatta rattaiden ja vaunujenkin kanssa”, Laitinen toteaa.

”Tavoitteenamme oli perustaa niin valikoimaltaan kuin palvelultaan seudun paras erikoiselintarvikkeiden myymälä. Olemme oikealla tiellä ja suuntamme on tavoitteiden mukainen. Asiakkaat ovat löytäneet myymälän ja kauppa käy hyvin.”

Goodmanin sijainti keskustassa sekä kauppakeskuksen helppo saavutettavuus joka suunnasta tekevät paikasta ainutlaatuisen. Kristina Bäckmark