Fredriksberg - toimitilat Helsingissä

Fredriksbergissä kaupunki ja bisnes kohtaavat. Konepajan kortteli luo ainutlaatuista tunnelmaa Vallilassa Helsingissä. Täällä pienikin yritys näkyy ja suurelle on riittävästi toimitilaa. Fredriksberg A on valmistunut vappuna 2018. B- ja C -vaiheiden rakentaminen on käynnistynyt marraskuussa 2018, tilat ovat muuttovalmiit kesäkuussa 2020.

 • Uusi, ekologinen toimistorakennus, jossa on toimitilaa myös isoille yrityksille
 • Helsingin kaupunkialuetta uuden kehittyvän Kalasatama – Vallila – Pasila –akselin varrella
 • Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet
 • Kaupunkihistoriallisesti arvokas Konepajan kortteli
 • Alue on tarkoin suunnitellun arkkitehtuurin mukainen
 • Arvostettuja naapureita, esim. Amer Sports ja OP
 • Mahdollisuus henkilöstön hyvinvoinnille

Arvonsa tunteva pääkaupunkilainen haluaa näkyä ja tuntea olonsa hyväksi. Siksi rakennamme Fredriksbergin kaupungin luovimpaan ja trendikkäimpään kortteliin, jossa on vielä tilaa suurelle kokonaisuudelle. Tässä korttelissa on jo Amer Sports ja muutama muu yritys sekä vastavalmistuneita asuinrakennuksia. Nyt valmistuu uusi, tarkasti kaupunginosan tyylin mukaisesti suunniteltu toimistokokonaisuus sekä suojaisa sisäpiha. Oma valomainos takaa, että noin 60 000 ohikulkijaa huomaa yrityksesi olevan Fredriksbergissä.

Kaupungissa on elämää

Kaupungin syke on läsnä. Täällä on elämää vuorokauden ympäri. Asunnot ja työpaikat elävät limittäin ja pitävät myös hyvät palvelut voimissaan. Vallila kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, nyt on oikea hetki tarttua tilaisuuteen. Teollisuuskatu on muodostunut menestyvän bisneselämän väyläksi Pasilasta Vallilan kautta Kalasatamaan. Kaunis Konepajan alue on Pasilan vahvassa imussa ja kyljessä kiinni. Juna-asemallekin on vain kilometri matkaa.

Pyörällä töihin?

Kantakaupungissa kaikki on lähellä. Raitiovaunu- ja bussipysäkkejä on runsaasti lähiympäristössä, juna- ja metroasemat kilometrin päässä molemmat. Kesäkelillä keskustaan voi vaikka kävellä omaksi ilokseen ja työmatkat on mahdollista pyöräillä hieman kauempaakin. Työmatkapyöräilyä Fredriksbergissä tuetaan hyvillä pyöräpaikoilla sekä pesu- ja pukeutumistiloilla. Autoille on parkkitilaa talon alla parkkihallissa. Vallilasta pääsee nopeasti idän ja pohjoisen ulosmenoväylille.

Työhyvinvoinnista tuottavuutta

Tulevaisuus on niillä, jotka ovat hoksanneet, että hyvinvoiva henkilöstö on kaikkein tuottavin. Tähän asiaan olemme panostaneet myös Fredriksbergin suunnittelussa. Oman toimiston tilasuunnittelussa voidaan yhdessä viedä alkuajatus hyvinvoinnista loppuun asti juuri sinun yrityksellesi parhaiten soveltuvalla tavalla. Persoonalliseen kaupunkiympäristöön avautuvat ikkunat tuovat ihastuttavia näkymiä sisälle ja valon määrään on kiinnitetty huomiota. Puhdas sisäilma, sopiva lämpötila, viihtyisyys, ergonomisuus, toimiva työpiste, yhteisöllisyyttä tukevat tilat, eri tilanteisiin sopivat neuvotteluhuoneet ja yhteiset palvelut tekevät työelämästä hyvää. Mukava henkilöstöravintola ja kahvila tuovat paljon lisäarvoa työpäivään, samoin henkilöstön laadukkaat liikuntatilat.

Toimitilat Helsingissä

Neljä taloa, kuusi kerrosta - Fredriksberg muodostuu neljästä toisiinsa kytketystä toimistotalosta, jotka rakennetaan vaiheittain. Fredriksberg A on valmistunut Sturenkadun ja Aleksis Kiven kadun kulmaan ja siitä siirrytään vaiheittain Teollisuuskatua kohti. B- ja C vaiheiden rakentaminen tuo myös uuden kulkureitin Sturenkadulta Konepajankujalle ja yhteyden Bruno Granholmin aukiolle. Rakennuksissa on kuusi kerrosta, joista ylimmässä on huikeaa loft-tunnelmaa, kun katto on reilusti normaalia korkeammalla. Yhteen kerrokseen on nyt mahdollista saada suurellekin yritykselle omat tilat, sillä kerrostilaa on jopa noin 2300 m2. Ja siitä on vielä mahdollisuus laajentaa muissa vaiheissa.

Vapaat toimitilat - Fredriksberg A

2. kerros: toimistotilat 315 m² 
4. kerros: toimistotilat 384 m², 410 m², 456 m²
6. kerros: toimistotilat 307 m² 

Vapaat toimitilat - Fredriksberg BC

Tutustu 4. kerroksen esimerkkipohjaan

Yksilöllistä tilaa

Jokaiselle yritykselle räätälöidään tarpeisiin sopivat ja toiveiden mukaiset tilat. NCC:n ammattilaiset osaavat myös suositella uusimpia toimitilatrendejä ja tutkimustuloksia käyttöösi. Niitä on hyvä huomioida jo suunnittelun alkuvaiheessa. Mutta ennen kaikkea nyt on tilaisuus toteuttaa kaikki yksilölliset tarpeet ja välttää ydinkeskustan ahtaus ja kalleus. Tämä on mahdollisuus päästä upouuteen, modernin tekniikan ja trendikkään tilan rakennukseen Helsingin kaupunkialueella!

Ekologisuudesta tinkimättä

Jo pelkkä kaupunkisijainti tuo Fredriksbergille ekologisuutta. Työmatkapyöräilyä tuetaan monin keinoin ja palveluja sekä tiloja on koottu yhteiskäyttöön. Fredriksberg rakennetaan BREEAM-ympäristösertifioinnin Excellent-tasolle. Myös tiloihin sijoittuvien yritysten omat ympäristöarvot on mahdollista huomioida tilasuunnittelussa.

Hyvässä seurassa

Moni arvostettu yritys ja brändi on löytänyt kotipaikkansa Vallilasta ja moni löytää tiensä alueelle myös lähivuosina. OP-Pohjolan hulppea pääkonttori on parin korttelin päässä Fredriksbergistä. Samassa korttelissa on Amer Sportsin Brand Store. Fredriksbergin toimistotalon katutasoon on tulossa palvelu- ja liiketiloja. Lähietäisyydellä on yli 100 ravintolaa ja palveluita tulee jatkuvasti lisää.

Ota yhteyttä

Uku Jaatinen
Jaatinen Uku

Myyntipäällikkö, NCC Property Development

yirui_jiang_NCC
Jiang Yirui

Developer, NCC Property Development

Tiedot
 • Kaupunki: Helsinki
 • Tilatyyppi: Toimisto, Liiketila
 • Vaihe: Vuokrattavana
 • Aikataulu: Rakenteilla
 • Toimistotila: 200–12000 m²
 • Liiketila: 300–500 m²
 • Rakentaminen alkaa: 11/2018
 • Muuttopäivä: 6/2020
 • Vuokrattavaa toimitilaa yhteensä: 27 500 m²
 • Sertifikaatit: BREEAM
 • Arkkitehti: SARC

Tilaa sähköinen esite