Ura ja kehittyminen

Henkilöstömme kehittyminen on yksi tärkeimmistä tehtävistämme työnantajana. NCC:llä sinulla on hyvät mahdollisuudet rakentaa oma ura ja kokeilla uusia, haastavia työtehtäviä. Kaikki on sinusta itsestäsi kiinni.

Panostamme paljon henkilöstömme ammattitaidon kasvattamiseen. Kehittymisessä sinua kannustavat ja tukevat sekä esimiehesi että kollegat. Avoimessa työskentelyilmapiirissämme ajatellaan, ratkotaan haasteita ja kehitytään yhdessä niin työssä oppimalla kuin erilaisissa koulutuksissa. Jokainen NCC:läinen esimies valmennetaan tehtäväänsä kattavalla esimiesvalmennuksella. Laajalla koulutustarjonnalla varmistamme, että rakentamisen ammattitaito pysyy alan kärjessä. Osaamista voi syventää myös omassa sisäisessä mentorointiohjelmassamme. Lisäksi tarjoamme erilaisia liikkeenjohdon ja johtamisen kotimaisia ja kansainvälisiä koulutusohjelmia.

Saat lisää vastuuta oman osaamisesi kehittymisen myötä. Vuosittain käytävissä esimies-alaiskeskusteluissa määrittelet yhdessä esimiehesi kanssa tavoitteet työllesi sekä keskustelet kehittymistarpeistasi ja toiveistasi. Haluamme tarjota uramahdollisuuksia ensisijaisesti talon sisällä. Suurin osa johdostamme on oman talon kasvatteja ja osa on edennyt konsernin johtotehtäviin asti.

Olemme myös ylpeitä nuorten ammattilaiseksi kasvattamisen eteen tekemästämme työstä. NCC tarjoaa harjoittelupaikan vuosittain useille nuorille, joita omat ammattilaisemme ohjaavat osana työtään! Lue lisää harjoitteluohjelmastamme.

Viihdy NCC:llä

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan ja ison talon edut. Monipuoliset liikuntapalvelut ja kattava työterveyshuolto kuuluvat kaikille NCC:läisille. NCC:n toimihenkilöt kuuluvat tulospalkkiojärjestelmän piiriin. Meillä arvostetaan henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. Pääkaupunkiseudulla toimiva henkilöstön oma aktiivinen harrastekerho Kunnonrakentajat liikuttavat henkilöstöamme teatteriin ja tunturivaelluksille. Tahkon ja Aulangon lomamökit ovat henkilöstön vuokrattavissa. Virikeseteleillä voit nauttia haluamistasi kulttuuri- ja liikuntapalveluista!

Mutta mikä tärkeintä, meillä on hyvä fiilis ja huippuporukkaa. Tästä saamme kiitosta niin henkilöstötutkimuksessa kuin harjoittelijapalautteessakin.

 

Vast_Tyonantaja_vari_rgb