Ura ja kehittyminen

Henkilöstömme kehittyminen on yksi tärkeimmistä tehtävistämme työnantajana. NCC:llä sinulla on hyvät mahdollisuudet rakentaa oma ura ja kokeilla uusia, haastavia työtehtäviä. Kaikki on sinusta itsestäsi kiinni.

Panostamme paljon henkilöstömme ammattitaidon kasvattamiseen. Kehittymisessä sinua kannustavat ja tukevat sekä esimiehesi että kollegat. Avoimessa työskentelyilmapiirissämme ajatellaan, ratkotaan haasteita ja kehitytään yhdessä niin työssä oppimalla kuin erilaisissa koulutuksissa. Jokainen NCC:läinen esimies valmennetaan tehtäväänsä kattavalla esimiesvalmennuksella. Laajalla koulutustarjonnalla varmistamme, että rakentamisen ammattitaito pysyy alan kärjessä. Lisäksi tarjoamme erilaisia liikkeenjohdon ja johtamisen kotimaisia ja kansainvälisiä koulutusohjelmia.

Saat lisää vastuuta oman osaamisesi kehittymisen myötä. Vuosittain käytävissä esimies-alaiskeskusteluissa määrittelet yhdessä esimiehesi kanssa tavoitteet työllesi sekä keskustelet kehittymistarpeistasi ja toiveistasi. NCC:llä elää vahvana tehtäväkierron kulttuuri. Haluamme tarjota uramahdollisuuksia ensisijaisesti talon sisällä.

Olemme myös ylpeitä nuorten ammattilaiseksi kasvattamisen eteen tekemästämme työstä. NCC tarjoaa harjoittelupaikan vuosittain lähes 400 nuorelle, joita omat ammattilaisemme ohjaavat osana työtään! Lue lisää harjoitteluohjelmastamme.

NCC:llä starttasi helmikuussa mentorointiohjelma, jonka tarkoituksena on kehittää lähinnä nuoremman ikäluokan osaajia kokeneiden mentoreiden tuen ja sparrauksen avulla.

Viihdy NCC:llä

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan ja monia etuja. Monipuoliset liikuntapalvelut ja kattava työterveyshuolto kuuluvat kaikille NCC:läisille. NCC:n toimihenkilöt kuuluvat tulospalkkiojärjestelmän piiriin. Pidämme huolta siitä että henkilöstön työ ja vapaa-aika on tasapainossa. Pääkaupunkiseudulla toimiva henkilöstön oma aktiivinen harrastekerho Kunnonrakentajat liikuttavat henkilöstöamme teatteriin ja tunturi-vaelluksille. Tahkon ja Aulangon lomamökit ovat henkilöstön vuokrattavissa. Virikeseteleillä voit nauttia haluamistasi kulttuuri- ja liikuntapalveluista!