Takaisin toimistoon?

Mietitkö paluuta toimistolle syksyllä? Arveluttaako nykyisten toimitilojen soveltuvuus uuteen työnteon malliin? Meillä on tarjolla muuttovalmista, uutta ja teille sopivaksi muunneltavaa toimitilaa pääkaupunkiseudun parhaimmilla sijainneille.

Toimitiloilta vaaditaan nyt joustavuutta ja kokonaiskonseptuaalisuutta. Uusi työ on yhtä aikaa yksilöllistä, yhteisöllistä ja projektikohtaista tiimiytymistä. Toimitilojen tulee vastata ihmisen kokonaisvaltaisiin tarpeisiin niin fyysisellä kuin henkisellä tasolla. Huomisen toimitila ymmärtää ihmistä; ihminen herättää tilan eloon.

NCC tarjoaa toimitilaratkaisuja, jotka yhdistävät ihmisten yksilölliset ja yhteisölliset tarpeet sekä yritysten liiketoiminnalliset tavoitteet samaan käyttäjäkokemukseen. Kestävä kehitys, tilojen joustavuus ja käyttäjäystävällinen digitaalinen infra ovat siinä keskeisiä asioita. Tuomme sykettä ja inspiraatiota sinne, missä ihmiset kohtaavat ja rauhaa sinne, missä sitä kaivataan. Haluamme toimitilaratkaisuillamme auttaa yrityksiä paremman huomisen rakentamisessa. 

Ota yhteyttä!

Kähärä Kristofer

Myyntipäällikkö, NCC Property Development

Ahtola Otto

Myyntipäällikkö, NCC Property Development

Lähdekorpi Suvi

Myyntipäällikkö, NCC Property Development

Monikainen Maria

Myyntivastaava, NCC Property Development

Jaatinen Uku

Myyntipäällikkö, NCC Property Development