Heka Roihuvuori Ruususenrinne 6

Rakensimme Helsingin kaupungin asuntotuotannolle Roihuvuoreen viisikerroksisen asuinkerrostalon, kaksi 2-3-kerroksista pienkerrostaloa sekä pihakannen alaisen pysäköintihallin. Yhtiöön valmistui 86 Helsingin kaupungin vuokra-asuntoa.

HEKA Ruususenrinne 6:een rakennettiin viisikerroksinen lamelli- ja luhtitalon yhdistelmä (talo A), kaksi kolmikerroksista porrashuoneetonta kerrostaloa (talot B ja C) sekä pihakannen alapuolinen pysäköintihalli. Yhteensä rakennuksiin valmistui 86 asuntoa, 35-neliöisistä yksiöistä aina lähes 100 neliön perheasuntoihin. A-talon avarilta lasitetuilta parvekkeilta on upeat näkymät vehreään Roihuvuoreen ja rivitalomaisten B- ja C-talojen jokaisessa asunnossa on oma sisäänkäynti ja piha. Uusien asuntojen talotekniikka ja sähkölaitteet ovat energiapihejä ja kohteen energiatalous on vallitsevia rakentamismääräyksiä parempi.

Ruususenrinne on täydennysrakentamiskohde, joka tiivisti tyylikkäästi Roihuvuoren vanhaa kaupunginosaa ja sen rakennukset kunnioittavat naapuritalojen 1950-luvun henkeä. Asukkaat pääsevät näin muuttamaan ympäristöön, jossa mukava kylätunnelma ja palvelut ovat jo olemassa.