We Land - kaikille avoin toimistotalo ja toimitilat Ruoholahdessa Helsingissä

We Land tukee kaikin tavoin työn tekemistä ja työssä onnistumista. Se on talo, joka on luotu korkealla palvelukulttuurilla ja verkostoitumista tukevalla avoimuudella.

 • Helposti saavutettava moderni toimistorakennus keskellä Ruoholahtea  
 • Talo täynnä elämää, tapahtumia ja kohtaamisia
 • Hotellin vieraanvaraisuus ja korkea palvelukulttuuri
 • Kaikin tavoin mahdollisimman vihreä, tavoitteena BREEAM Outstanding

We Land nostaa entisestään Ruoholahden yhdeksi Helsingin vetovoimaisimmista pääkonttoreiden alueista ja synnyttää sinne elävän ja avoimen ilmapiirin, joka luo inspiroivan työnteon ja elämisen kulttuurin koko alueelle 24/7. We Land on kehitetty ruoholahtelaisten lähtökohdista. Ihmisten, jotka tekevät töitä, asuvat ja ohikulkevat Ruoholahdessa joka päivä.ityöpaikka 

Upea sijainti pääkonttorille

We Land sijaitsee kiivaasti kasvavan Jätkäsaaren vieressä ja kansainvälisen Länsisataman läheisyydessä. Ruoholahti on 19 0000 ihmisen työpaikka-alue. Helsingin pääkonttoreista 20 % sijaitsee jo nyt Ruoholahdessa. Ruoholahden alue on huippusijainti yrityksille, jotka haluavat olla keskellä kehittyvää kaupunkiympäristöä, kulttuurin ja teknologian kainalossa.

Supporting the job to be done

Työssä viihtymisen ja tehokkuuden kannalta merkittävin yksittäinen tekijä on työn keskeytymättömyys - työn sujuvuus ilman tahattomia keskeytyksiä, sillä erilainen työ vaatii erilaiset tilat. Yrityksen elinkaari kallistaa tilatarpeita nopeasti suuntaan tai toiseen. Siksi perinteinen vuokrausmalli vaatii uudistamista. We Landin jäsenyyteen perustuva membership-malli venyttää yritysten tilatarpeet elinkaaren mukaan ja takaa palveluita, jotka tukevat työn tekemistä.

Meet and eat in Open Land
Ensimmäisen kerroksen Open Landin muodostavat avoin aula, tapahtumiin ja tilaisuuksin suunniteltu Event Land, sekä erilaiset ravintolat ja kahvilat, jotka ovat vapaasti kaikkien käytettävissä.

Work and meet in Co Land
Toisen kerroksen Co Landilla on kaksi tarkoitusta. Osan alueesta muodostaa Coworking-tilat ja osan Conference Center. Kumpikin alue on koko talon väen ja alueen asukkaiden käytettävissä, membership-mallin mukaisesti.

Work in Office Land
We Landin 3.-13. kerrosten toimistotilat ovat muuntojoustavia, energiatehokkaita, avaria ja valoisia. Kerroskoko on jopa hulppeat 2400 neliömetriä, joka soveltuu isommallekin yritykselle tai on jaettavissa pienempiin tiloihin.

Hospitality as in a hotel

Vieraanvaraisuus on ihmisten ja palveluiden varassa. Concierge vastaa vaikeimpiinkin vaatimuksiin ja arkiylellisyyttä tavoittelevat palvelut nostavat aulan käyttöasteen lisäksi myös työntekijöiden tunnelmaa ja alueen ihmisten arvostusta. We Landin kehittämisen lähtökohta on korkea palvelulupaus.

Open house

We Landin tilat ja palvelut suunnitellaan paitsi talon omien työntekijöiden, myös alueen muiden työntekijöiden sekä asukkaiden tarpeita kuunnellen niin, että ne ovat käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. We Land tarjoaa neljän konseptiltaan erilaisen lounas- ja illallisravintolan lisäksi 14. kerroksen näköalaravintolan huikeat puitteet kulinaristisille nautinnoille.

As green as possible

We Land -yhteisön arvopohja muodostuu niistä yhteisistä asioista, joihin uskomme ja joiden eteen haluamme ponnistella yli yritysrajojen. Jokainen voi toimia mahdollisimman vihreästi arkisissa valinnoissaan ja kannustaa muita toimimaan samoin. We Landin kaikissa autopaikoissa on latauspisteet ja myös osassa pyöräpaikoista. We Land toteutetaan korkeimpaan BREEAM Outstanding -tasoon. 

Ota yhteyttä

Uku Jaatinen
Jaatinen Uku

Myyntipäällikkö, NCC Property Development

Heikki Alén
Alén Heikki

Senior Developer, NCC Property Development

Tiedot
 • Kaupunki: Helsinki
 • Tilatyyppi: Toimisto, Liiketila
 • Vaihe: Suunnitteilla, Vuokrattavana
 • Toimistotila: 300–18000 m²
 • Liiketila: 78–434 m²
 • Rakentaminen alkaa: 2020
 • Muuttopäivä: 2022
 • Sertifikaatit: Tavoitteena BREEAM Outstanding
 • Arkkitehti: JKMM Arkkitehdit