Leppävaara Hatsina – monipuoliset toimitilat Espoossa

Leppävaara Hatsina on täysin uudenlainen toimintaympäristö, jonka toimistotarjontaa täydentävät kaupan palvelut ja erilaiset elämys- sekä harrastusmahdollisuudet. Kohde sijaitsee Kehä I:n läheisyydessä Perkkaantien varrella.

Leppävaara Hatsina laajentaa Leppävaaran ytimen vetovoimaista kaupan ja työpaikkojen aluetta Perkkaan suuntaan. Vain 300 metrin päähän juna-asemasta syntyy monipuolinen keskus, jossa voi työpäivän jälkeen pistäytyä ostoksilla tai harrastuksissa. Alueelle on tulossa myös yli 300 uutta asuntoa. Alue rakennetaan vaiheittain. Ensimmäisen vaiheen tavoitevalmistuminen on elokuussa 2021.

 • Erinomainen sijainti näkyvyydeltään ja saavutettavuudeltaan Kehä I:n varrella
 • Lyhyen kävelymatkan päässä Leppävaaran lähijuna- ja bussiasemasta, tulevaisuuden pikaraitiotie kulkee keskuksen edestä
 • Lähivaikutusalueella asuu yli 20 000 asukasta ja 15 minuutin ajoajan säteellä lähes 500 000 asukasta
 • Nopeasti kasvava Leppävaaran alue on pääkaupunkiseudun vetovoimaisimpia työpaikka-alueita

Töiden jälkeen ostoksille ja harrastamaan

Leppävaara Hatsinaan rakennetaan vaiheittain neljä toimistotaloa sekä hotelli. Toimistot toteutetaan monikäyttäjäkonseptin mukaisesti, mutta kysynnän mukaan myös pääkonttorikäyttöön. Lisäksi keskittymään tulee liiketilaa suurille kaupan yksiköille sekä palveluille. Kaupan osalta tarjonta täydentää Sellon palveluja tilaa vaativalla kaupalla sekä niitä tukevilla palveluilla. Keskuksesta löytyy myös liikunnan ja vapaa-ajan tiloja monipuolisesti erilaisille sisäliikuntalajeille sekä sisäaktiviteettipuistoille. Siellä on helppo yhdistää työ ja harrastukset sekä myös koko perheen vapaa-ajan käyttö ostosten, liikunnan ja erilaisten aktiviteettien muodossa.

Oiva sijainti kehittyvässä Leppävaarassa

Leppävaara Hatsina sijaitsee Espoossa Kehä I:n, Perkkaantien ja rantaradan välisellä ns. Hatsinanpuiston alueella. Leppävaara on vahva työpaikkojen, kauppojen ja asumisen keskittymä. Kauppakeskus Sellon ympärille on muodostunut tiheä asujaimisto sekä laaja toimistotalojen keskus. Leppävaara Hatsinan lisäksi lähialueilla on runsaasti muitakin kehitteillä olevia hankkeita, mm. asuinrakentamista yli 5000 uudelle asukkaalle aivan keskuksen vieressä.

Kulkuyhteydet

Keskus on erinomaisesti tavoitettavissa monilla erilaisilla julkisilla kulkuneuvoilla sekä omalla autolla. Kehä I on Espoon vilkkain liikenneväylä, jolla ajaa keskimäärin yli 94 000 ajoneuvoa vuorokaudessa. Keskukseen on helppo tulla omalla autolla, pysäköinti tapahtuu maantasossa rakennusten edessä sekä pysäköintilaitoksessa. Leppävaara on Espoon merkittävin juna- ja bussiliikenteen solmukohta ja merkittävin liityntäpysäköintipaikka. Juna-aseman kautta kulkee noin 11 500 matkustajaa päivittäin. Keskuksen Perkkaantien puolelta kulkee tulevaisuudessa pikaraitiotie, jonka pysäkki on keskuksen edessä.

Ympäristöasiat

Leppävaara Hatsina rakennetaan kansainvälisen BREEAM ympäristösertifiointijärjestelmän mukaisesti.

Skiss my Hatsina - Urbaanien ideoiden kilpailu 4.-27.9.
Skiss my Hatsina - Urban ideas competition 4th -27th of September

Kutsumme ryhmät ja yksilöt suunnittelemaan ja kehittämään uusia ideoita, jotka houkuttelevat ihmisiä Hatsinanpuistoon. Tervetuloa mukaan!

We invite teams and individuals to come up and develop ideas that invite people to Hatsinanpuisto. Join in!

Tutustu kilpailukutsuun tästä / Read more about the competition
Ilmoittaudu tästä mukaan / Attend here
Lataa kilpailumateriaali täältä / Find competition material here
Lue lisää tapahtumasta Facebookissa / Read more about the event in Facebook

Ota yhteyttä

susanna_forsberg
Forsberg Susanna

Team Manager, Sales, NCC Property Development

Pirkka Pikkarainen
Pikkarainen Pirkka

Projektipäällikkö, NCC Property Development

Tiedot
 • Kaupunki: Espoo
 • Tilatyyppi: Toimisto, Liiketila
 • Vaihe: Suunnitteilla
 • Muuttopäivä: 2021-08
 • Toimistotiloja: noin 40 000 m²
 • Liike ja vapaa-ajantiloja: noin 38 000 m²
 • Asumista: noin 15 000 m²
 • Arkkitehti, aluesuunnittelu: Arkkitehtityöhuone Artto Palo Rossi Tikka Oy
 • Arkkitehti, toimistot: Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit oy