Toimitiloja paremman huomisen tekijöille

Työelämämurros on nyt voimakkaampaa kuin koskaan tällä vuosituhannella. Se vaatii toimitiloilta laajaa kokonaiskonseptuaalisuutta. Uusi työ on yhtä aikaa yksilöllistä, yhteisöllistä ja projektikohtaista tiimiytymistä. Toimitilojen tulee vastata ihmisen kokonaisvaltaisiin tarpeisiin niin fyysisellä kuin henkisellä tasolla. Huomisen toimitila ymmärtää ihmistä; ihminen herättää tilan eloon.

NCC tarjoaa toimitilaratkaisuja, jotka yhdistävät ihmisten yksilölliset ja yhteisölliset tarpeet sekä yritysten liiketoiminnalliset tavoitteet samaan käyttäjäkokemukseen. Kestävä kehitys, tilojen joustavuus ja käyttäjäystävällinen digitaalinen infra ovat siinä keskeisiä asioita. Tuomme sykettä ja inspiraatiota sinne, missä ihmiset kohtaavat ja rauhaa sinne, missä sitä kaivataan. Haluamme toimitilaratkaisuillamme auttaa yrityksiä paremman huomisen rakentamisessa. 

Toimitilojen tulee olla linjassa ekologisten tavoitteiden kanssa. Kannustamme julkisten kulkuvälineiden käyttöön ja työmatkapyöräilyyn, mikä onnistuu Fredriksbergin keskeisen sijainnin ansiosta mainiosti.

toimitusjohtaja Elina Kivioja, Vattenfall Oy

Leppävaaran Hatsinanpuisto ja OOPS vastaavat hienosti toiveisiimme. OOPS on juuri sellainen stimuloiva ja elämää sykkivä kokonaisuus, jossa markkinat kasvavat luontaisesti ja jossa pääsemme kehittämään yritystämme, konseptiamme ja tuotteitamme.

toimitusjohtaja Päivi Jousmäki, Juvenes Oy
Kristofer Kähärä
Kähärä Kristofer

Myyntipäällikkö, NCC Property Development