Alberga Business Park - Espoon modernit ja innostavat toimistotilat

Toimistotilaa loistosijainnilla Espoon Leppävaarasta. Kehä I:n varrella, aivan kauppakeskus Selloa vastapäätä sijaitseva Alberga Business Park tarjoaa modernin ja raikkaan toimintaympäristön yrityksellesi.

Alberga Business Park Espoon Leppävaarassa tarjoaa kaiken, mitä hyviltä toimitiloilta haluat. Yrityksesi tarpeisiin helposti muokattavat tilat, toimintaa tukevat palvelut, näkyvän sijainnin ja monipuoliset kulkuyhteydet. Alberga on viiden toimistotalon kokonaisuus, jonka viimeinenkin vaihe on valmistunut syyskuussa 2017. 

 • Tehokkaat ja toimivat tilat
 • Näkyvä sijainti yrityksellesi
 • Suomen suurimman kauppakeskuksen palvelut käytettävissä
 • Lähijuna-asema ja monet bussireitit tukevat liikkumista

Alberga Business Park tarjoaa tulevaisuuden toimistoympäristön ja huippuluokan sijainnin kehittyville ja menestyksekkäille yrityksille.

Modernit toimitilat

Alberga muodostuu viidestä toimistotalosta. Kerrospohjat on suunniteltu tehokkaiksi ja helposti muokattaviksi yrityksen tarpeita vastaamaan. Modernit tilat lisäävät työtyytyväisyyttä ja siten yrityksen tuottavuutta. Alberga Business Parkin ensimmäisissä kerroksissa on myös liike- ja show room -tiloja.

Tutustu Albergan asiakaskertomuksiin

Albergan asiakkaat kertovat

Albergan kaikissa viidessä talossa on paljon tyytyväisiä vuokralaisia. Yrityksen tarpeisiin räätälöidyt tilat, viihtyisät yleiset tilat sekä keskeinen sijainti ovat Albergan menestystekijöitä. Tutustu Albergan asiakaskertomuksiin.

E-talon vapaat toimitilat

2. kerros 306 m²
3. kerros: 197 m²
4. kerros: 323 m², 197 m²
5. kerros: 323 m², 195 m², 410 m², 177 m² (tai näiden yhdistelmä)

Tiloja voidaan yhdistellä hyvin erikokoisiksi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sopivan kokoinen tila yrityksesi käyttöön!

Elävä Leppävaara ja monet palvelut ulottuvilla

Espoon Leppävaara on kehittynyt asumisen, toimitilojen ja kaupan keskukseksi. Alberga Business Park sijaitsee Suomen suurimpiin kuuluvan  kauppakeskuksen Sellon naapurissa.

Ihanteelliset kulkuyhteydet

Alberga Business Park sijaitsee keskeisellä paikalla Leppävaaran juna-aseman, kauppakeskus Sellon ja muiden Leppävaaran palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Albergaan on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla, omalla autolla sekä myös kävellen ja polkupyörällä. Alberga tarjoaa hyvät pyöräparkit sekä puku- ja suihkutilat. Leppävaaran asemalta lähtee lukuisia busseja ja lähijunia. Junalla matka Helsingin keskustaan kestää 10 minuuttia ja autolla lentokentälle ehdit alle puolessa tunnissa.

Albergan kellarikerrosten pysäköintitasot sekä viereinen pysäköintihalli tarjoavat p-paikat yritysten henkilökunnalle. Asiakkaille on pihapaikkoja rakennusten edestä. Pyöräilijöille löytyvät pyöräparkit sekä suihku- ja pukeutumistilat.

Ympäristöasiat

Alberga on rakennettu kansainvälisen BREEAM-ympäristösertifiointijärjestelmän mukaisesti Very Good-tasolle. Energiatehokas suunnittelu, moderni talotekniikka ja tehokas kierrätys kertovat ekologisuudesta. BREEAM-järjestelmän avulla ympäristövaikutuksia on mahdollista tarkastella kokonaisvaltaisesti. 

Ota yhteyttä

Otto Ahtola
Otto Ahtola

Myyntipäällikkö, NCC Property Development

Pirkka Pikkarainen
Pikkarainen Pirkka

Projektijohtaja, NCC Property Development

Tiedot
 • Kaupunki: Espoo
 • Tilatyyppi: Toimisto
 • Vaihe: Vuokrattavana
 • Aikataulu: Muuttovalmis
 • Toimistotila: 32000 m²
 • Muuttopäivä: 2017-10
 • Sertifikaatit: BREEAM