Alberga Business Park - Espoon modernit ja innostavat toimistotilat

Toimistotilaa loistosijainnilla Espoon Leppävaarasta. Kehä I:n varrella, aivan kauppakeskus Selloa vastapäätä sijaitseva Alberga Business Park tarjoaa modernin ja raikkaan toimintaympäristön yrityksellesi.

Alberga Business Park Espoon Leppävaarassa tarjoaa kaiken, mitä hyviltä toimitiloilta haluat. Yrityksesi tarpeisiin helposti muokattavat tilat, toimintaa tukevat palvelut, näkyvän sijainnin ja monipuoliset kulkuyhteydet. Alberga on viiden toimistotalon kokonaisuus, joista neljä taloa on jo valmistunut. Neljäs eli D-talo on valmistunut marraskuussa 2015 ja siellä on tarjolla muuttovalmista toimitilaa. Viimeinen E-talo on rakenteilla ja se valmistuu syyskuussa 2017.

 • Tehokkaat ja ekologiset tilat
 • Näkyvä sijainti yrityksellesi
 • Suomen suurimman kauppakeskuksen palvelut käytettävissä
 • Lähijuna-asema ja monet bussireitit tukevat liikkumista

Alberga Business Park tarjoaa tulevaisuuden toimistoympäristön ja huippuluokan sijainnin kehittyville ja menestyksekkäille yrityksille.

Modernit toimitilat

Alberga muodostuu viidestä toimistotalosta, joista neljä on jo rakennettu. Kerrospohjat on suunniteltu tehokkaiksi ja helposti muokattaviksi yrityksen tarpeita vastaamaan. Modernit tilat lisäävät työtyytyväisyyttä ja siten yrityksen tuottavuutta. Alberga Business Parkin ensimmäisiin kerroksiin valmistuu myös liike- ja show room -tiloja.

D-talon vapaat toimitilat

3. kerros: 166 m²

E-talon vapaat toimitilat

1. kerros: liiketila 58 m², 119 m²
2. kerros 198 m², 306 m²
3-5. kerros: 178 m², 197 m², 323 m², 412 m², 1108 m²
6. kerros: 211 m², 324 m², 566 m²
7. kerros: 119 m²

Tiloja voidaan yhdistellä hyvin erikokoisiksi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sopivan kokoinen tila yrityksesi käyttöön!

Elävä Leppävaara ja monet palvelut ulottuvilla

Espoon Leppävaara on kehittynyt asumisen, toimitilojen ja kaupan keskukseksi. Alberga Business Park sijaitsee yhden Suomen suurimman kauppakeskuksen, kauppakeskus Sellon naapurissa.

Ihanteelliset kulkuyhteydet

Alberga Business Park sijaitsee keskeisellä paikalla Leppävaaran juna-aseman, kauppakeskus Sellon ja muiden Leppävaaran palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Albergaan on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla, omalla autolla sekä myös kävellen ja polkupyörällä. Alberga tarjoaa hyvät pyöräparkit sekä puku- ja suihkutilat. Leppävaaran asemalta lähtee lukuisia busseja ja lähijunia. Junalla matka Helsingin keskustaan kestää 10 minuuttia ja autolla lentokentälle ehdit alle puolessa tunnissa.

Albergan kellarikerrosten pysäköintitasot sekä läheinen pysäköintihalli tarjoavat p-paikat yritysten henkilökunnalle. Asiakkaille on pihapaikkoja rakennusten edestä. Pyöräilijöille löytyvät pyöräparkit sekä suihku- ja pukeutumistilat.

Ympäristöasiat

Alberga rakennetaan kansainvälisen BREEAM-ympäristösertifiointijärjestelmän mukaisesti Very Good-tasolle. Energiatehokas suunnittelu, moderni talotekniikka ja huomio kierrätykseen kielivät ekologisuudesta.

Ota yhteyttä

Tiedot
 • Kaupunki: Espoo
 • Tilatyyppi: Toimisto
 • Vaihe: Vuokrattavana
 • Toimistotila: 32000 m²
 • Rakentaminen alkaa: E-talo 2016
 • Muuttopäivä: 10/2017
 • Lisätietoja: D-talo on valmistunut 11/2015, E-talo valmistuu 10/2017
 • Arkkitehti: Brunow & Maunula Oy
susanna_forsberg
Susanna Forsberg

Myyntipäällikkö, NCC Property Development

Pirkka_Pikkarainen
Pirkka Pikkarainen

Projektipäällikkö, NCC Property Development