Avoimet harjoittelupaikat

Alla näet kevään ja kesän 2019 avoimet harjoittelupaikat, joita voi hakea helmikuun loppuun asti.

Harjoittelu, avoin haku

Palkkaamme pääasiassa rakennusalan opiskelijoita ( AMK- ja korkeakouluopiskelijat)  koulujen loma-aikoina harjoitteluun oman harjoitteluohjelmamme kautta. Harjoitteluohjelman hakuaika on 1.

Työnjohtoharjoitteluhaku, Tienhoito ( Itä- ja Pohjois-Suomi)

Haemme innokkaita infra-alan opiskelijoita tienhoidon työnjohtoharjoittelijoiksi Lappeenrannan, Imatran, Kajaanin ja Rovaniemen alueurakoille. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä opintojen eri vaiheissa oleville rakennusalan opiskelijoille ja mahdollisuuden harjoitella ammattitaidon perustuksia osaavien ammattilaistemme ohjauksessa.

Harjoitteluhaku, Tampere 2019

NCC:n Tampereen aluetoimisto vastaa rakentamisesta Tampereen lähialueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudisrakennus- ja korjausrakennushankkeita. Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan #valloittajia, jotka uskaltavat #haastaa paitsi itsensä myös meidät.

Harjoitteluhaku, Oulu 2019

NCC:n Oulun aluetoimisto vastaa rakentamisesta Oulun lähialueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudisrakennus- ja korjausrakennushankkeita. Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan #valloittajia, jotka uskaltavat #haastaa paitsi itsensä myös meidät.

Harjoitteluhaku, Pääkaupunkiseutu 2019

Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan valloittajia kasvamaan kanssamme! Meillä harjoittelijat saavat heti oikeita töitä, vaiheittain kasvavaa vastuuta ja mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää rakentamista yhdessä NCC:läisten kanssa.

Harjoitteluhaku, Kuopio 2019

NCC:n Kuopion aluetoimisto vastaa rakentamisesta Kuopion lähialueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudisrakennus- ja korjausrakennushankkeita. Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan #valloittajia, jotka uskaltavat #haastaa paitsi itsensä myös meidät.

Harjoitteluhaku, Lahti 2019

NCC:n Lahden aluetoimisto vastaa rakentamisesta Kuopion lähialueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudisrakennus- ja korjausrakennushankkeita. Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan #valloittajia, jotka uskaltavat #haastaa paitsi itsensä myös meidät.

Harjoitteluhaku, Jyväskylä 2019

NCC:n Jyväskylän aluetoimisto vastaa rakentamisesta Jyväskylän lähialueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudisrakennus- ja korjausrakennushankkeita.

Harjoitteluhaku, Asfaltti 2019

Asfalttityöharjoittelu Asfalttialan harjoittelussa pääset nopeasti kiinni käytännön työhön ja opit, miten päällystystyötä tehdään tehokkaasti, laadukkaasti, turvallisesti ja kestävää kehitystä tavoitellen.

Harjoitteluhaku, Turku 2019

NCC:n Turun aluetoimisto vastaa rakentamisesta Turun lähialueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudisrakennus- ja korjausrakennushankkeita. Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan #valloittajia, jotka uskaltavat #haastaa paitsi itsensä myös meidät.