Avoimet harjoittelupaikat

Kevään ja kesän 2018 harjoittelupaikkojen haku on 2.1.-28.2.2018.

Business Controller-harjoittelija

Business Controller-harjoittelija NCC:n pääkonttorille Helsinkiin / Infrarakentaminen Tavoitteena ura Controller tehtävissä? Etsimämme liiketoimintalähtöinen Business Controller harjoittelija on mukana tukemassa infrarakentamisen projekteja.

Infraharjoittelu

NCC:n infrarakentaminen on vahva ja voimakkaasti kasvava rakentamisen alamme. Meillä on vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa monipuolisesta pohja- ja maarakentamisesta, tienhoidosta sekä vesihuollosta.

Harjoitteluhaku, Pääkaupunkiseutu

Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan #valloittajia, jotka uskaltavat #haastaa paitsi itsensä myös meidät. Meillä harjoittelijat saavat heti oikeita töitä, vaiheittain kasvavaa vastuuta ja mahdollisuuden #vaikuttaa ja kehittää rakentamista yhdessä NCC:läisten kanssa.

Harjoitteluhaku, Kuopio

NCC:n Kuopion aluetoimisto vastaa rakentamisesta Kuopion lähialueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudisrakennus- ja korjausrakennushankkeita. Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan #valloittajia, jotka uskaltavat #haastaa paitsi itsensä myös meidät.

Harjoitteluhaku, Oulu

NCC:n Oulun aluetoimisto vastaa rakentamisesta Oulun lähialueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudisrakennus- ja korjausrakennushankkeita. Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan #valloittajia, jotka uskaltavat #haastaa paitsi itsensä myös meidät.

Harjoitteluhaku, Turku

NCC:n Turun aluetoimisto vastaa rakentamisesta Turun lähialueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudisrakennus- ja korjausrakennushankkeita. Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan #valloittajia, jotka uskaltavat #haastaa paitsi itsensä myös meidät.

Harjoitteluhaku, Hämeenlinna-Lahti alueet

Haemme Hämeenlinnan ja Lahden alueille innokkaita tulevaisuuden rakennusalan #valloittajia, jotka uskaltavat #haastaa paitsi itsensä myös meidät. Meillä harjoittelijat saavat heti oikeita töitä, vaiheittain kasvavaa vastuuta ja mahdollisuuden #vaikuttaa ja kehittää rakentamista yhdessä NCC:läisten kanssa.

Harjoittelu asfalttitoiminnoissa

NCC:llä on Pohjoismaiden suurimpana asfalttiurakoitsijana pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista asfalttipäällystystöistä aina lentokentistä ja teollisuusalueista ahtaisiin sisäpihoihin.

Harjoitteluhaku, Tampere

NCC:n Tampereen aluetoimisto vastaa talonrakentamisesta Tampereen ja Pirkanmaan lähialueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudisrakennus- ja korjausrakennushankkeita.

Harjoitteluhaku, Jyväskylä

NCC:n Jyväskylän aluetoimisto vastaa talonrakentamisesta Jyväskylän lähialueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudisrakennus- ja korjausrakennushankkeita.