Avoimet harjoittelupaikat

Kevään ja kesän 2017 harjoittelupaikkojen haku on 2.1.-28.2.2017.

Kesäharjoittelija rakentajien tiedonkulun kehittämiseen

Tutustutko helposti ihmisiin ja saat keskustelun vireille erilaisten persoonien kanssa? Jos olet myös hyvä kuuntelija, näppärä kirjoittaja ja rohkea uuden ideoija, tule meille herättelemään insinöörien juttuhaluja.

Harjoitteluhaku, Hämeenlinna-Lahti alueet

Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan #valloittajia, jotka uskaltavat #haastaa paitsi itsensä myös meidät. Meillä harjoittelijat saavat heti oikeita töitä, vaiheittain kasvavaa vastuuta ja mahdollisuuden #vaikuttaa ja kehittää rakentamista yhdessä NCC:läisten kanssa.

Kesäharjoittelu (arkkitehti-, rakenne-, LVIA-, sähkö- ja energiasuunnittelu), Optiplan Oy

Kiinnostaako kesätyö suunnittelun parissa? Etsimme osaajia arkkitehti-, rakenne-, LVIA- tai sähkösuunnitteluun Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun ja Ouluun! Meistä Optiplan kuuluu kansainväliseen NCC-konserniin, joten etenemismahdollisuutesi ovat monipuoliset.

Harjoitteluhaku, Oulu

NCC:n Oulun aluetoimisto vastaa rakentamisesta Oulun alueella. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudisrakennus- ja korjausrakennushankkeita. Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan #valloittajia, jotka uskaltavat #haastaa paitsi itsensä myös meidät.

Harjoitteluhaku, Jyväskylä

NCC:n Jyväskylän aluetoimisto vastaa rakentamisesta Keski-Suomen alueella. Rakennamme omaperusteisia asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudisrakennus- ja korjausrakennushankkeita. Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan #valloittajia, jotka uskaltavat #haastaa paitsi itsensä myös meidät.

Harjoitteluhaku, Pääkaupunkiseutu

Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan #valloittajia, jotka uskaltavat #haastaa paitsi itsensä myös meidät. Meillä harjoittelijat saavat heti oikeita töitä, vaiheittain kasvavaa vastuuta ja mahdollisuuden #vaikuttaa ja kehittää rakentamista yhdessä NCC:läisten kanssa.

Infraharjoittelu

NCC:n infrarakentaminen on vahva ja voimakkaasti kasvava rakentamisen alamme. Meillä on vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa monipuolisesta pohja- ja maarakentamisesta, tienhoidosta sekä vesihuollosta.

Harjoitteluhaku, Tampere

NCC:n Tampereen aluetoimisto vastaa rakentamisesta Pirkanmaan alueella. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudisrakennus- ja korjausrakennushankkeita. Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan #valloittajia, jotka uskaltavat #haastaa paitsi itsensä myös meidät.

Harjoittelu asfalttitoiminnoissa

NCC:llä on Pohjoismaiden suurimpana asfalttiurakoitsijana pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista asfalttipäällystystöistä aina lentokentistä ja teollisuusalueista ahtaisiin sisäpihoihin.

Harjoitteluhaku, Kuopio

NCC:n Kuopion aluetoimisto vastaa rakentamisesta Itä-Suomen alueella. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudisrakennus- ja korjausrakennushankkeita. Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan #valloittajia, jotka uskaltavat #haastaa paitsi itsensä myös meidät.

Harjoitteluhaku, Turku

NCC:n Turun aluetoimisto vastaa rakentamisesta Turun lähialueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudisrakennus- ja korjausrakennushankkeita. Haemme innokkaita tulevaisuuden rakennusalan #valloittajia, jotka uskaltavat #haastaa paitsi itsensä myös meidät.