Nokian Penttilän Pioni

Penttilän Pioni on Nokian keskustassa sijaitseva kerrostalo.

Penttilän Pionin kerrostalo sijaitsee omalla tontilla Penttilänpuiston eteläpuolella. Nokian keskustan palvelut ovat melkein vieressä, ja lähiympäristöstä löytyy laajasti ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksia.

Penttilän Pionin asunnoissa on runsaasti asumista helpottavia yksityiskohtia. Suunnittelussa on huomioitu erityisesti varttuneiden asumismukavuus ja turvallisuus. Muun muassa ulko-ovi avautuu sähköisesti ja sen edusta pysyy talvellakin sulana. Porrashuoneissa ja varastotiloissa on liiketunnistimella toimivat valot. Mukavuutta asumiseen tuovat myös hyvä äänieristys, asuntokohtaisesti tehostettavissa oleva ilmanvaihto, kauniit pintamateriaalit ja isot lasitetut parvekkeet. Talon ensimmäisessä kerroksessa on asukkaiden käyttöön tarkoitettu viihtyisä yhteistila kuntoiluun, askarteluun ja ajanviettoon.

Penttilän Pioni tarjoaa varttuneempaan ikään ehtineelle mukavaa ja huoletonta asumista uudessa kerrostalossa. Huolta ei tarvitse kantaa tulevista remonteista tai liian raskaista kotitöistä. Aktiivikotia markkinoidaan vain yli 50-vuotiaille, mutta siinä ei ole myynti- tai asumisrajoituksia. Se ei ole palveluasunto eikä siinä ole henkilökuntaa, mutta se on suunniteltu erityisesti varttuneiden asumismukavuutta ajatellen.