Keinusaaren toimistotalo

Hämeenlinnan keskusta-alueelle Keinusaareen nousi uusi, moderni toimistotalo. Jos sijainti, näkyvyys, viihtyvyys ja sujuva arki kiinnostavat, suosittelemme tutustumaan tarkemmin.

Keinusaaren toimistotalo toteutettiin vastaamaan nykypäivän yritysten tarpeita. Kehittyneet ratkaisut näkyvät sekä sisälle että ulos. Korkeatasoisen arkkitehtuurin lisäksi yritykset pääsevät nauttimaan modernin toimiston hyödyistä ja viihtyvyydestä.

Rakennus nousi tyylikkäästi arvokkaaseen ympäristöön ja sisältä löytyy tiloja niin pienille toimistoille kuin suurille toimitilakokonaisuuksillekin. Keinusaari sijaitsee keskellä kaupunkia ja erittäin näkyvällä paikalla. Kulkuyhteydet ovat erinomaista luokkaa, liikkuipa sitten julkisen liikenteen voimin tai omalla autolla. Plussana vielä mainittakoon, että alueelle on syntynyt laaja kulttuurikeskittymä Verkatehtaan ja maakuntamuseon myötä.

Kohde tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman palveluita. Sisääntulokerroksen aula, yhteiset kokous- ja neuvottelutilat, talon lounasravintola ym. palvelut ovat kaikki aivan yritysten käden ulottuvilla. Ylimmän kerroksen näköalapaikalla sijaitsevat tyylikkäät edustustilat ja saunaosasto ovat koko talon yhteisessä käytössä. Tilat tarjoavat upeat puitteet niin asiakastilaisuuksiin kuin yritysten omiin sisäisiin kohtaamisiinkin. Ympäröivä alue tarjoaa runsaasti palveluita mm. kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä ja palveluita aivan Keinusaaren toimistotalon vieressä.