Media

Tervetuloa mediaosioon. Täältä löydät lehdistötiedotteet ja ajankohtaiset uutiset projekteistamme ja toiminnastamme. Löydät myös kuvat ja videot, webinaarit ja podcastit sekä NCC:n somekanavat.

Lehdistötiedotteet

NCC työturvallisuuskilpailun voittoon

NCC on voittanut Rakennusteollisuus ry:n alueellisen työturvallisuuskilpailun Uudellamaalla. NCC palkittiin parhaana suurten yritysten sarjassa, lisäksi NCC sai myös Etelä-Suomen aluehallintoviraston luovuttaman kiertopalkinnon.  Nämä tunnustukset jaettiin tänään Rakennusteollisuuden turvallisuusviikon pääseminaarissa Helsingissä.

Jarkko Salmenoja nimitetty NCC:n Sisä-Suomen toimialajohtajaksi

Jarkko Salmenoja aloittaa elokuun alussa NCC Buildingin Sisä-Suomen toimialajohtajana. Sisä-Suomen toimialaan kuuluvat toiminnot Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä ja Kuopiossa.

NCC vuokraa Woltille Kulma21-toimistotalon Helsingin Kampissa

Wolt on tehnyt sopimuksen NCC:n kanssa Kulma21-toimistotalon vuokraamisesta. Kyseessä on entinen KY-talo. NCC:n kehittämä ja peruskorjaama rakennus valmistuu kesällä 2023. Talo on ensimmäinen BREEAM Excellent -ympäristöluokitusta tavoitteleva korjausrakentamiskohde.

Ajankohtaista

Uusi NCC:n kiviainestoimipiste Leppävirralle

NCC on avannut uuden Leppävirran Humalamäen kiviainestoimipisteen. Alueelta saa kalliomursketta ja sepeliä kaikkiin rakentamisen tarpeisiin.

NCC aktivoi keskustelua rakennusalan kestävän kehityksen keinoista

NCC:n ensimmäinen live-tapahtuma asiakkaiden kanssa korona-ajan jälkeen johdatteli ajatuksia kestävän kehityksen kirittämiseen. Mitä on resurssitehokas ja vähähiilinen rakentaminen? Miten rakennusyhtiö voi vaikuttaa ja mitä yhteistyöllä voidaan saada aikaan? Keskustelua käytiin Scandic Grand Central Helsingissä.

Ensimmäisenä Suomessa: Helsinkiin nousevalle We Land -toimistotalolle myönnettiin suunnitteluvaiheen BREEAM Outstanding -ympäristösertifikaatti

Suomessa ei ole suunnitteluvaiheen BREEAM-sertifikaatteja Outstanding-tasolle vielä koskaan aiemmin myönnetty. We Land -toimistotalosta tuli Suomen ensimmäinen.

Alastalo Merja

Viestintäjohtaja, Viestintä