Media

Tervetuloa mediaosioon. Täältä löydät lehdistötiedotteet ja ajankohtaiset uutiset projekteistamme ja toiminnastamme. Löydät myös kuvat ja videot, webinaarit ja podcastit sekä NCC:n somekanavat.

Lehdistötiedotteet

NCC:n tutkimus: viisi trendiä muokkaa työtä tulevaisuudessa

NCC:n teettämän tutkimuksen mukaan asiantuntijatyötä tekevien työelämä on muuttunut pysyvästi. Suurimmat muutokset liittyvät työntekijöiden vallan kasvuun, arvojen korostumiseen työpaikkaa valitessa sekä hybridityön yleistymiseen. Kollegat ovat tärkein syy mennä toimistolle, kun taas etätöihin jäädään ajan säästämiseksi.

NCC rakentaa Suikkilan koulun ja päiväkodin Turkuun

NCC on allekirjoittanut sopimuksen Turun kaupungin kanssa Suikkilan koulun ja päiväkodin rakentamisesta. Kaksivaiheisen yhteistoimintaurakan arvo on noin 19 MEUR ja se kirjataan NCC:n kolmannen kvartaalin tilauskantaan.

NCC:n toteuttama Fredriksbergin korttelikokonaisuus Vallilassa on nyt kokonaan valmis

Helsingissä Vallilassa sijaitsevalle Konepajan alueelle on valmistunut viimeinen Fredriksberg-toimitilakokonaisuuden rakennus. Neljä valmista rakennusta muodostavat nyt korttelikokonaisuuden, jonka myötä alueelle on tullut uusia yrityksiä, palveluja ja runsaasti elämää. Fredriksbergin lopullinen valmistuminen huipentui alueen hengen mukaisesti yli 300 hengen korttelijuhlaan.

Ajankohtaista

Toimitiloja tarvitaan – ehkä enemmän kuin koskaan

Korona-aika asetteli työn tekemisen tavat uuteen malliin. Töitä tehtiin etänä enemmän kuin koskaan, ja samalla alettiin kaivata toimistolle. Työterveyslaitoksen vanhempi tutkija Annu Haapakangas kertoo, miten toimitilat ovat muuttuneet ja mikä niissä vetää nyt puoleensa.

Helsingin Savonkadun ympäristön kehittäminen etenee, nyt suunnitelmia voi kommentoida

Helsinki tavoittelee Alppilan Savonkadusta kantakaupunkimaisen tiivistä aluetta, jossa on sekä asumista että toimitilaa. NCC on kehittänyt aluetta yhdessä kaupungin kanssa. Nyt esillä on kolme alustavaa viitesuunnitelmaa, joita alueen asukkaat voivat kommentoida kaupungin Kerro kantasi -palvelussa 21.6. asti.

Arvoketjuyhteistyö helpottaa vähähiilisten runkoratkaisujen valintaa

NCC Suomi, Stora Enso, Ramboll ja Combient Pure tutkivat yhdessä erilaisten massiivipuurunkojen tuomia vaihtoehtoja rakennuksen elinkaaripäästöjen vähentämiseen.

Alastalo Merja

Viestintäjohtaja, Viestintä