Ajankohtaista tietoa suoraan työmailta

Osalla työmaistamme on omat verkkosivut työmaan viestintää varten. Löydät ne tältä sivulta.

 • HATT Gunillanpuisto ja HEKA Svanströminkuja, Helsinki

  NCC rakentaa Helsingin Laajasaloon yhteensä 143 asuntoa. HASO Gunillanpuisto kattaa kaksi asuntotaloa ja parkkihallin. Gunillanpuistoon tulee yhteensä 66 asumisoikeusasuntoa. Svanströminkujalle rakennetaan 77 seniorivuokra-asuntoa.

 • Herttuankulma 27, Turku

  NCC rakentaa Herttuankulmaan yhteensä kolme asuinkerrostaloa: Herttuankulman Elisabetin, Margareetan ja Kaarinan. Ensimmäiseen taloon valmistuu 52 asuntoa, toiseen taloon 67 ja kolmanteen taloon 60 asuntoa. Taloihin toteutetaan myös energiatehokkuutta parantava maalämpöjärjestelmä ja aurinkopaneelit.

 • HOK-Ainola, Järvenpää

  NCC rakentaa S-ryhmän suurimmalle osuuskaupalle HOK-Elannolle uuden S-marketin Järvenpään Ainolaan. Projekti käsittää kokonaispinta-alaltaan noin 2 800 m2 päivittäistavarakaupan lastaus- ja pysäköintialueineen. Toteutamme hankkeen kokonaisurakkana tilaajan suunnitelmien mukaan.

 • Kansallismuseon peruskorjaus, Helsinki

  NCC toteuttaa Kansallismuseon peruskorjauksen Helsingissä. Vuonna 1910 valmistunut rakennus on restauroitu ja peruskorjattu edellisen kerran vuosina 1995–2000. Nyt tehtävässä osittaisessa peruskorjauksessa kunnostetaan muun muassa museon vesikatot, julkisivut ja ilmanvaihto. Myös museon aitamuuria korjataan. Päärakennuksen niin sanottu Halkopiha muutetaan sisätilaksi ja katetaan uudella lasikatolla.

 • Kirsikkapuiston päiväkoti, Helsinki

  NCC rakentaa Herttoniemeen uuden päiväkodin, johon tulee tilat noin 220 lapselle. Uusi rakennus korvaa päiväkoti Daghemmet Killingenin nykyiset, peruskorjauksen tarpeessa olevat tilat. Lisäksi alueelle saadaan kokonaan uusi 161-paikkainen päiväkoti suomenkielisen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen käyttöön.

 • Kirstinpuiston Helmi, Turku

  Rakensimme Turun Iso-Heikkilän Kirstinpuistoon Asuntoyhtymälle 7-8-kerroksisen asuinkerrostalon ullakkokerroksineen. Loppuvuodesta 2022 valmistunut As Oy Turun Kirstinpuiston Helmeen rakentui yhteensä 129 vuokra-asuntoa. Kohteessa panostettiin asukkaiden viihtyvyyteen ja yhteisöllisyyteen.

 • Kirstinpuiston Kruunu, Turku

  Rakensimme Turun Iso-Heikkilän Kirstinpuistoon 12-kerroksisen asuinkerrostalon. Syksyllä 2022 valmistuneeseen As Oy Turun Kirstinpuiston Kruunuun valmistui yhteensä 101 vuokra-asuntoa. Kohteessa panostettiin asukkaiden viihtyvyyteen ja yhteisöllisyyteen.

 • Lamminrahka, Kangasala

  Rakennamme Asuntosäätiölle Kangasalan uudelle asuinalueelle Lamminrahkaan kaksi kerrostaloa, piharakennuksen ja pysäköintikorttelin. Nämä 4-5 kerroksiset asuinrakennukset kattavat 82 asumisoikeusasuntoa yksiöistä suurempiin perheasuntoihin.

 • Liedon keskuskoulu, Lieto

  NCC rakentaa uuden yläkoulurakennuksen Liedon kaupungille. Rakennettava koulu on noin 500 oppilaan yläkoulu, joka tarjoaa opetusta 7.–9. luokan oppilaille. Uusi koulurakennus valmistuu keväällä 2026. Rakennustöiden valmistuttua tontilla oleva nykyinen yläkoulukäytössä oleva koulurakennus puretaan ja piha-alueet viimeistellään vuoden 2026 loppuun mennessä.

 • Linnanmaan uimahalli, Oulu

  NCC rakentaa uuden uimahallin jo olemassa olevan Linnanmaan liikuntahallin yhteyteen. Urakkamuotona hankkeessa on tavoitehintainen kokonaisurakka.

 • Malmin kirkon peruskorjaus, Helsinki

  Malmin kirkko on vuonna 1981 valmistunut Kristian Gullichsenin suunnittelema kirkko, joka toimii Malmin seurakunnan pääkirkkona. Perukorjaushanke sisältää muun muassa kirkkorakennuksen talotekniikan, julkisivujen, vesikaton ja piha-alueiden uusimisen. Hankkeen yhteydessä tiloja muokataan toimivuuden ja monikäyttöisyyden näkökulmasta paremmin palveleviksi ja kiinteistöön rakennetaan maalämpöjärjestelmä. Perukorjaus valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä

 • Myyrmäen kirkon peruskorjaus, Vantaa

  NCC toteuttaa Myyrmäen kirkon peruskorjauksen. Korjaustoimenpidekokonaisuudessa huomioidaan kirkon rakennushistorialliset arvot sekä sen omaleimainen arkkitehtuuri. Peruskorjauksen yhteydessä tilojen käyttöä pyritään myös tehostamaan ja muokkaamaan niistä nykytilannetta paremmin palvelevat.

 • Napsun monitoimitalo, Rovaniemi

  NCC rakentaa Rovaniemen Nivavaarassa sijaitsevan Napsun monitoimitalon. Lisäksi koulujen piha-alueet rakennetaan uudelleen, myös viereinen urheilukenttä uudistetaan. Hanke toteutetaan rakentamisen allianssimallilla.

 • Nummen koulutalon peruskorjaus, Turku

  NCC toteuttaa Nummen koulutalon peruskorjausurakan, jossa kaikki tekniset järjestelmät uusitaan nykyajan vaatimusten mukaisiksi. Tiloista tehdään esteettömät ja sisäpinnat uusitaan. Lisäksi viereisen Katariinan koulun äänentoistojärjestelmä ja lukitus uusitaan sekä lisätään videovalvonta- ja paloilmoitinjärjestelmät.

 • Otakaari 2, Espoo, havainnekuva
  Otakaari 2, Espoo

  Hankkeessa rakennettiin kaksi uutta rakennusta Aalto-yliopiston kampukselle Espoon Otaniemeen. Ensimmäiseen rakennukseen (Otakaari 2A/Marsio) sijoittuu opetus- ja tutkimustilojen lisäksi tapahtuma- ja studiokeskus. Toiseen rakennukseen (Otakaari 2B/Kide) tuli opetus- ja tutkimustiloja lähinnä Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulun ja perustieteiden korkeakoulun käyttöön.

 • OYS 2030, Oulu

  NCC on rakentanut OYS 2030 -kehitysohjelman ensimmäisen vaiheen A-rakennuksen ja rakentaa toisen vaiheen F-rakennusta Ouluun. Osana yhteistoiminnallisuuteen perustuvaa allianssia toteutamme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle ajanmukaiset ja yhtenäiset tilat, jotka omalta osaltaan uudistavat sairaalan toimintamalleja ja rakenteita, parantavat toiminnan tuottavuutta ja kehittävät hoidon laatua.

 • Project Boost C5, Helsinki

  NCC rakentaa uuden toimistorakennuksen Aleksis Kiven kadulle Helsinkiin. Hankkeen tilaaja on globaali kiinteistökehittäjä Pembroke. Vanhaksi jäänyt toimistorakennus korvataan kestävän kehityksen mukaisella ja energiatehokkaalla 21 000 m2:n uudisrakennuksella, joka suunnitellaan korkeimman tason LEED Platinum -ympäristöstandardin mukaisesti.

 • Pukkilan kortteli 88, Turku

  Pukkilan kortteli 88 on osa uutta asuntoaluetta Pukkilan vanhalla tehdasalueella Turussa. Kortteliin rakennetaan viisi kerrostaloa, joihin tulee yhteensä 526 uutta asuntoa. Hankkeeseen kuuluvat lisäksi pysäköintihalli ja sen päälle tuleva piha-alue. Rakennettavalle kokonaisuudelle haetaan LEED Platinum -ympäristösertifikaattia ja sille tavoitellaan A-energialuokitusta.

 • Runosmäen monitoimitalo, Turku

  NCC rakensi Turun Runosmäen uuden monitoimitalon, joka rakentui puretun koulurakennuksen tilalle. Tilojen käyttäjiä ovat Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä sekä Turun kaupungin hyvinvoinnin, kasvatuksen ja opetuksen sekä vapaa-ajan palvelukokonaisuudet. Tarkoituksena oli rakentaa runosmäkeläisille helposti lähestyttävä ja avoin kylätalo, jossa erilaisten uskontojen ja vakaumusten näkyminen on tervetullutta. Monitoimitalo valmistui keväällä 2024.

 • Satamaportti, Turku

  KOy Satamaportin hankkeessa rakensimme kahden kerrostalon asuin- ja liikerakennuskokonaisuuden ns. vanhalle satama-alueelle Turun sataman ja Turun linnan välittömään läheisyyteen. Tontilta purettiin lisäksi lähes kokonaan vanha, vuonna 1940 valmistunut toimitilarakennus. Vanhan rakennuksen Vallihaudankadun puoleinen julkisivu ja osa 1. kerroksesta säilytettiin ja tiloihin rakennettiin asuntojen aputiloja. Kohde valmistui elokuussa 2022.

 • Suikkilan päiväkoti ja koulu

  NCC rakentaa uuden koulu- ja päiväkotirakennuksen kesällä 2022 puretun Suikkilan koulun ja talinkorventien päiväkodin tilalle. Hanke on uudisrakennus, joka palvelee tulevaisuudessa useita alueen toimintoja. Sen käyttäjiä tulevat olemaan Turun kaupungin varhaiskasvatus, alakoulun 1-3 luokat, neuvola, kotihoito, ateriapalvelut ja liikuntatoimi. Liikuntasali tulee olemaan myös iltakäytössä ja kotihoidon tilat ovat käytössä ympärivuorokautisesti.

 • TOAS Rauhaniemi, Tampere

  NCC rakentaa TOASille 67 opiskelija-asuntoa Tampereen Rauhaniemeen. Tampereen opiskelija-asuntosäätiölle rakennetaan 9-kerroksinen, vähähiilinen kerrostalo, johon tulee 51 yksiötä ja 16 kaksiota. Tavoitteena on toteuttaa mahdollisimman vähähiilinen ja resurssitehokas asuintalo. Yhteistyössä betonielementtitoimittajan kanssa päästään rakennuksen rungon osalta yli 30 prosenttia pienempiin CO2-päästöihin verrattuna vakiotuotteista valmistettuun betonielementtirunkoon.

 • Valkeavuoren kampus, Kaarina

  NCC rakentaa uuden kampuksen Kaarinan kaupungille. Uudisrakennukseen toteutetaan tilat noin 1050 oppilaan yhtenäiskoululle (vuosiluokat 0-9) sekä noin 90 lapsen päiväkodille. Lisäksi rakennukseen sijoittuu lasten ja nuorten sosiaali- ja terveyspalveluja sekä uusi valmistuskeittiö. Uusi koulurakennus yhdistetään Valkeavuoren liikuntahalliin yhdyskäytävällä.

 • We Land, Helsinki

  NCC on kehittänyt yhteistyössä Helsingin kaupungin ja JKMM Arkkitehtien kanssa Ruoholahden alueelle We Land -toimistotalon, jonka ytimenä ovat alueen toimijoille ja asukkaille avoimet tilat, tasokkaat ravintolat, kahvilat ja tapahtumat. Rakennus toteutetaan BREEAM-ympäristöluokituksen mukaisesti, tavoitteena kansainvälisesti poikkeuksellinen BREEAM Outstanding -luokitus.