Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

NCC:lle Joutsenmerkki-rakentaminen on tuttua usean kohteen kokemuksella

Joutsenmerkitty rakennus täyttää tiukat ympäristö- ja vastuullisuuskriteerit. Merkin saaminen edellyttää huolellista suunnittelua ja ratkaisujen tekemistä jo varhaisessa vaiheessa. NCC on toteuttanut viisi tiukat kriteerit täyttävää Joutsenmerkittyä kohdetta. Kokemus tekee hankkeista sujuvia, mutta jokainen kohde on kuitenkin uniikki.

NCC on liittynyt Espoon kaupungin ilmastokumppaniksi

Ilmastokumppanina NCC sitoutuu omilla toimillaan tukemaan Espoon kaupungin tavoitetta olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

NCC rakentama kolmen kerrostalon kokonaisuus Helsingin Malmilla valmistui

NCC:n Helsingin kaupungin asuntotuotannolle rakentama kolmen asuinkerrostalon kokonaisuus Salavakujalla, Malmilla on valmistunut.

Turkuun nousee uusi Runosmäen monitoimitalo Riimi, johon tulee myös kirkkosali

Runosmäen monitoimitalon rakentaminen edistyy hallitusti, suunnitellusti ja hyvässä yhteistyössä. Kuten suuret rakennushankkeet usein, myös tämän monitoimitalon rakentaminen on edellyttänyt yhteistyötä eri ammattilaisten kesken.Turun kaupungin osuus tiloista on noin 75 prosenttia ja Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän noin 25 prosenttia. Monitoimitalo otetaan käyttöön keväällä 2024.

Helsingissä Alppilan pohjoisosaan ja Savonkadun ympäristöön valmisteilla kaavaehdotus

Helsingin tavoitteena on Keski-Pasilan kehittämistä tukien luoda viihtyisä, tiivis ja urbaani toimitilavaltainen alue Savonkadun molemmin puolin sekä täydentää Alppilan asuinaluetta suunnittelualueen kaakkoisosassa.

NCC:n Nrepille rakentaman Riihitonttu-korttelin toinen vaihe valmistui Espoossa

Riihitontun korttelikokonaisuuden rakennustyöt etenevät Espoon Niittykummussa. Kesän aikana on valmistunut 191 asuntoa, sisältäen pysäköintihallin sekä piha-alueet. Viimeisin vaihe valmistui elokuussa.

Yli 500 tapaturmatonta työpäivää! Saimaanportin yhtenäiskoulusta rakentuu muuntojoustava, puu- ja betonirakentamista yhdistävä hybridirakennus

NCC:n Mikkelin kaupungille rakentama Saimaanportin yhtenäiskoulu alkaa muuttaa muotoaan työmaasta yhä valmiimmaksi. Helmikuussa 2024 käyttöönotettavan rakennuksen muuntojoustaviin tiloihin tulee toimintaa aamusta iltaan. Suunnittelu- ja rakennustöitä on tehty ripeästi mutta turvallisesti, elokuussa työmaa ylitti upeat 500 tapaturmatonta työpäivää.

NCC hakee kaavamuutosta Leppävaaran OOPSin myöhäisimpiin vaiheisiin

NCC on hakenut kaavamuutosta Espoon kaupungilta toimitilojen rakentamiseksi Hatsinanpuiston alueelle Leppävaarassa.

Miten Myyrmäen kirkkoa korjataan, jotta sisäilma paranee?

Vuonna 1984 valmistunut Myyrmäen kirkko on ikänsäkin puolesta jo peruskorjauksen tarpeessa, mutta suurin ongelma kirkossa on ollut sen huono sisäilma. Kirkko on ollut pois käytöstä sisäilmaongelmien vuoksi jo useamman vuoden. Miten sisäilmaongelmat käytännössä korjataan?

Oulun Lyseon korjaustyö valmistui

Kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden Oulun Lyseon tilojen peruskorjaus on valmistunut. Tilat on kunnostettu vastaamaan nykyvaatimuksia talojen historiaa kunnioittaen. Noin 550 lukiolaista ja lukion henkilöstö pääsevät aloittamaan opinnot ja työskentelyn uusissa tiloissa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti tällä viikolla.