Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

NCC:n Helsingin kaupungin Asuntotuotannolle toteuttamille asuntokohteille neljän tähden Rakennustiedon ympäristöluokitus ensimmäisinä Suomessa

Helsingin kaupungin Asuntotuotannon (ATT) rakennuttamat ja NCC:n toteuttamat Heka Kustinpolku 7 ja As Oy Helsingin Kuriiri ovat Suomen ensimmäiset valmiit asuntokohteet, jotka ovat saavuttaneet neljän tähden tason Rakennustiedon ympäristöluokituksessa.

NCC:n joululahja tukee lasten ja nuorten oppimista

NCC jatkaa lasten ja nuorten oppimisen tukemista. Tämän vuoden joululahjoitus, 1,5 miljoonaa Ruotsin kruunua, menee neljälle pohjoismaiselle järjestölle, jotka tarjoavat lapsille ja nuorille apua oppimiseen.

Ensi kesänä valmistuva We Land -toimistotalo Helsingin Ruoholahdessa kiinnostaa nyt vuokralaisyrityksiä

Vielä rakenteilla olevan We Landin tiloja vuokrataan hyvää vauhtia Helsingin Ruoholahdessa. NCC on juuri allekirjoittanut vuokrasopimuksen muutaman tuhannen neliön tiloista.

OYSin uusi F-rakennus etenee suunnitellusti - työmaalla vietettiin harjannostajaisia

Uudisrakennukseen rakennetaan tiloja muun muassa syöpätautien hoidolle ja eri erikoisalojen poliklinikoille.

Pukkilan uudelle asuinalueelle Turussa ensimmäiset asukkaat

Turun keskustan liepeillä oleva alue saa ensimmäiset asukkaansa joulukuun alussa, kun NCC:n Nrepille rakentaman kokonaisuuden Kortteli 88:n eli Juli Pukkilan ensimmäinen talo Harmony valmistuu.

NCC:n toteuttama Namika Areena vuoden 2023 Betonijulkisivu -arkkitehtuuripalkinnon voittajaksi

Vuoden 2023 Betonijulkisivu -arkkitehtuuripalkinnon on voittanut Arkkitehdit Rudanko + Kankkunen Oy kohteellaan Namika Areena. Kohteen toteuttaja NCC onnittelee lämpimästi suunnittelijoita sekä hankkeen muita yhteistyökumppaneita.

Pakilanpuiston päiväkoti- ja kouluhanke yhdistelee sujuvasti allianssityöskentelyä sekä uudis-, korjaus- ja puurakentamista – kaikki yhdessä hankkeessa

Pakilanpuiston päiväkoti- ja kouluhanke on todellinen moniottelija, jossa tavoitteena on ollut löytää paras ratkaisu koulujen, päiväkotien ja nuorisotoiminnan, kaupunkikuvan ja kokonaiskustannusten kannalta. Mikäpä siis sopisi toteutusmuodoksi paremmin kuin yhteistoiminnallinen allianssi.

OYS 2030 -uudistamisohjelma palkittiin kansainvälisessä kestävän kehityksen kilpailussa ykkössijalla

Oulun yliopistollisen sairaalan uudistusohjelman kestävän kehityksen eteen tehty työ toi kultaa. IHF Awards 2023 -kilpailu on maailmanlaajuinen ja siinä oli mukana oli yli 500 hanketta 43 eri maasta. Ansioituneimmat hankkeet palkittiin Lissabonissa lokakuun lopulla.

NCC avaa kiviaineksien verkkokaupan

Suunnitteletko tien parannusta, salaojitusta, omakotitalohanketta tai vaikkapa pienempää piha- tai puutarhaprojektia? Tutustu juuri avattuun NCC:n kiviaineksen verkkokauppaan osoitteessa kivi.fi

NCC:n Aalto-yliopistolle toteuttaman Otakaari 2 -hankkeen ensimmäinen osa on valmistunut

Aalto-yliopiston Otakaari 2 -hankkeen uudet opetus- ja tutkimusrakennukset Marsio (Otakaari 2A) sekä nimikilpailun myötä vastikään nimetty Kide (Otakaari 2B) nousevat Espoon Otaniemen kampukselle. Ensimmäisenä valmistui Kide, jonka Aalto-yliopistokiinteistöt on vastaanottanut NCC:ltä. Rakennus avautuu opiskelijoiden käyttöön tammikuussa 2024.