Kuva Suomen Punainen Risti/Susanna Kekkonen

NCC:n joululahja tukee lasten ja nuorten oppimista

NCC jatkaa lasten ja nuorten oppimisen tukemista. Tämän vuoden joululahjoitus, 1,5 miljoonaa Ruotsin kruunua, menee neljälle pohjoismaiselle järjestölle, jotka tarjoavat lapsille ja nuorille apua oppimiseen.

– Koulutus tarjoaa lapsille ja nuorille enemmän vaihtoehtoja tulevaisuudessa. Tukemalla oppimista auttavia organisaatioita voimme tasoittaa pelikenttää ja toivottavasti saada enemmän nuoria valitsemaan uran myös tekniikan parissa, sanoo NCC:n toimitusjohtaja Tomas Carlsson.

NCC lahjoittaa yhteensä 1,5 miljoonaa Ruotsin kruunua, joka jaetaan tasan NCC:n toimintamaiden kesken. Tanskassa, Suomessa ja Norjassa joululahjoitus menee Punaiselle Ristin LäksyHelpille, joka auttaa lapsia ja nuoria kotitehtävien kanssa. Ruotsissa lahjoituksen saa Mattecentrum, joka tarjoaa apua matematiikan kotitehtävissä. 

– NCC:n lahjoituksella olemme ylläpitäneet ja kehittäneet LäksyHelppi-toimintaamme ja tukeneet erityisesti vapaaehtoisiamme heidän tehtävässään. Järjestämme vapaaehtoisille säännöllisesti ohjaajakoulutuksia ja tuemme heidän jaksamistaan. Uusien vapaaehtoisten rekrytointi on avain operaation laajentumiseen ja jatkuvuuteen. NCC:n avulla olemme hankkineet tarvikkeita ja pelejä LäksyHelppi-ryhmille, jotta läksyjen tekeminen ja uuden oppiminen olisi lapsille ja nuorille mahdollisimman miellyttävää ja motivoivaa", kertoo Suomen Punaisen Ristin nuorisotoiminnan koordinaattori Kirsi Lehtola.

Lue lisää NCC:n joululahjoituksesta täältä.

Lue lisää Punaisen Ristin LäksyHelpistä.