NCC avaa kiviaineksien verkkokaupan

Suunnitteletko tien parannusta, salaojitusta, omakotitalohanketta tai vaikkapa pienempää piha- tai puutarhaprojektia? Tutustu juuri avattuun NCC:n kiviaineksen verkkokauppaan osoitteessa kivi.fi

NCC:n uusi verkkokauppa tarjoaa valikoiman kiviaineksia tilattuna suoraan kotipihaan tai projektiin. Lisäksi kauppa tarjoaa työkalun oman projektin suunnitteluun ja materiaalimäärien laskemiseen, ohjeita toteutukseen ja tarvittaviin materiaaleihin sekä puutarhaan liittyviä artikkeleita inspiraatioksi.

- Verkkokaupalla haluamme palvella entistä paremmin kuluttajia sekä pieniä yritysasiakkaita. Verkkokauppa mahdollistaa materiaaleihin tutustumisen, projektin suunnittelun ja materiaalimäärien laskennan sekä tilauksen silloin kun se asiakkaalle parhaiten sopii, toteaa Pertti Peltomaa, maajohtaja, NCC Industry.

Tuotevalikoimaan kuuluu kalliomursketta, kalliosepeliä sekä kivituhkaa. Kiviaineksen laatu muodostuu raaka-aineesta eli käytetyn kallion kivilajista ja sen lujuudesta. Tasalaatuinen, hyvän muotoinen murske tai sepeli tekee rakenteista tai toiminnallisuuksista halutunlaisia, tuoden laatua ja kokonaiskustannustehokkuutta rakennukselle, tielle tai pihalle.

NCC:n kiviaineslajikkeet ovat CE-merkittyjä rakennustuoteasetuksen mukaisesti. CE-merkintä on todistus siitä, että yritys noudattaa sovittuja laatu- ja tutkimussuunnitelmia eli on selvittänyt tuotteen keskeiset ominaisuudet standardisoiduilla menetelmillä ja noudattaa harmonisoitua tuotestandardia.

NCC:n kiviainesverkkokaupan toimitusalue on 50 kilometrin säteellä seuraavista kiviainesalueista: Mäntsälä/Ohkola, Pornainen, Porvoo/Tolkkinen, Lempäälä/Marjamäki, Nokia/Myllypuro, Rusko/Hujala. Verkkokaupan kautta asiakas voi tilata tuotteelle kuljetuksen kotiovelle joko nuppi- tai kasettikuljetuksella. Kasettiautoksi kutsutaan kuorma-autoa, jonka päällä on lava ja perässä perävaunu. Nuppikuorma puolestaan tarkoittaa kuorma-autoa ilman perävaunua.

Verkkokauppaan tuodaan asteittain lisää materiaaleja ja laajennetaan sen maantieteellistä kattavuutta.

Löydät verkkokaupan osoitteesta kivi.fi – Tervetuloa tutustumaan!

Tutustu juuri avattuun NCC:n kiviaineksen verkkokauppaan osoitteessa kivi.fi