Toimitilakorjausten asiantuntija

NCC on asiantuntijanne, kun toimitila tarvitsee saneerauksen. Tarvittaessa uudistamme kiinteistön uuteen käyttötarkoitukseen tai tiivistämme olemassa olevaa rakennuskantaa täydennysrakentamalla.

Korjaamme vuosittain kaikentyyppisiä kiinteistöjä. Esimerkkejä referensseistämme ovat useat arvokiinteistöt Helsingin ydinkeskustassa, koulut, teatterit, hotellit, liiketilat sekä lukuisat toimistorakennukset. Rakennuksen käyttötarkoitus ei rajaa osaamistamme ja suuresta koostamme on hyötyä, kun haemme kohteelle kokeneimmat osaajat.

Kestävä kehitys, virtuaalirakentaminen ja mobiilituetut työmaat ovat NCC:llä rakentamisen arjessa. Yhä enemmän toimintaamme ohjaavat myös kaupungistuminen ja sosiaalisen kehityksen näkökulma, joka korostuu esimerkiksi lähiö- ja täydennysrakentamisessa tai rakennusten käyttötarkoituksen muutoksissa.

Allianssimallin edelläkävijä

Parhaimmillamme olemme yhteistoiminnallisissa allianssihankkeissa, koska kumppanuus, hyvä ja avoin yhteistyö kiinteistön omistajien ja käyttäjien kanssa on kokemuksemme mukaan usein paras tapa korjata. Meillä on kyky hallita suuriakin kokonaisuuksia ja yhteistyöhankkeissamme asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Vanhoissa rakennuksissa suunnitelmia joudutaan usein muokkaamaan, siksi jatkuva yhteistyö on erityisen tärkeää.

Ota yhteyttä