Toimitilakorjausten asiantuntija

NCC on asiantuntijanne, kun toimitila tarvitsee saneerauksen. Tarvittaessa uudistamme kiinteistön uuteen käyttötarkoitukseen tai tiivistämme olemassa olevaa rakennuskantaa täydennysrakentamalla.

Korjaamme vuosittain kaikentyyppisiä kiinteistöjä. Esimerkkejä referensseistämme ovat useat arvokiinteistöt Helsingin ydinkeskustassa, koulut, teatterit, hotellit, liiketilat sekä lukuisat toimistorakennukset. Rakennuksen käyttötarkoitus ei rajaa osaamistamme ja suuresta koostamme on hyötyä, kun haemme kohteelle kokeneimmat osaajat.

Samalla uudistamme koko korjausrakentamisen toimialaa. Kestävä kehitys, virtuaalirakentaminen ja mobiilituetut työmaat ovat NCC:llä rakentamisen arjessa. Yhä enemmän toimintaamme ohjaavat myös kaupungistuminen ja sosiaalisen kehityksen näkökulma, joka korostuu esimerkiksi lähiö- ja täydennysrakentamisessa tai rakennusten käyttötarkoituksen muutoksissa.

Allianssimallin edelläkävijä

Projektinjohto- ja hintakilpailu-urakat kuuluvat työkalupakkiimme. Parhaimmillamme olemme allianssihankkeissa, koska hyvä ja avoin yhteistyö kiinteistön omistajien ja käyttäjien kanssa on kokemuksemme mukaan usein paras tapa korjata. Meillä on kyky hallita suuriakin kokonaisuuksia ja yhteistyöhankkeissamme asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Vanhoissa rakennuksissa suunnitelmia joudutaan usein muokkaamaan, siksi jatkuva yhteistyö on erityisen tärkeää.

Kulttuurihistoriallisen ja arkkitehtonisen aarteen peruskorjaus Senaatintorilla

Vuonna 1845 valmistuneen kirjaston peruskorjauksessa oli huomattava määrä yksityiskohtia huomioonotettavina. Kansalliskirjaston peruskorjaustyömaa valittiin Rakennuslehden Vuoden Työmaaksi vuonna 2014.

aalto-yliopiston-kampuskirjasto-oppimiskeskus_NCC
Aalto-yliopiston kirjaston muutos ja korjaus

Alvar Aallon suunnittelema, vuonna 1970 valmistunut Aalto-yliopiston kirjastorakennus Otaniemen ytimessä peruskorjattiin Harald Herlin -oppimiskeskukseksi. Uudistetut tilat tukevat monialaista uudentyyppistä oppimista, tutkimusta ja työskentelyä.

Dipoli-Espoo-Otaniemi-peruskorjaus-web_NCC
Dipolin peruskorjaus

Reima ja Raili Pietilän suunnittelema Dipoli peruskorjattiin alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen koko yliopistoyhteisön kohtaamispaikaksi. Työmaa valittiin Rakennuslehden Vuoden korjaustyömaaksi. Korjauksessa rakennuksen käyttötarkoitus muuttui kongressikeskuksesta hallintorakennukseksi.

Hanasaaren-kulttuurikeskus-Hanaholmen_NCC
Hanasaaren kulttuurikeskus, Hanaholmen

Hanasaaren suomalais-ruotsalainen kulttuurikeskus, hotelli ja ravintola peruskorjattiin allianssimallilla. Korjauksessa kunnioitettiin tarkoin 1970-luvun henkeä.

Ota yhteyttä

Voit halutessasi jättää yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Teemu_Tynkkynen_ncc
Tynkkynen Teemu

Korjausurakointipäällikkö, Korjausrakentaminen, NCC Building Nordics