Kiseleffin talo, Helsinki

Toimitilakorjaukset

Käänny asiantuntijoidemme puoleen, kun toimitilasi tarvitsevat korjausta. Meillä on kyky hallita myös suuria ja monimutkaisia kokonaisuuksia onnistuneesti niin, että asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa.

Olemme vaativien korjaushankkeiden osaaja. Toimitilakorjauksissa olemme erikoistuneet historiallisten arvokiinteistöjen korjaamiseen sekä konversiorakentamiseen eli kiinteistön käyttötarkoituksen muuttamiseen. Meiltä löytyy tietenkin kattava kokemus myös nuoremman rakennuskannan korjaushankkeista. Vaikka jokainen hanke on uniikki, tuomme oman prosessimme avulla projekteille vakiorutiinit ja -toimintatavat, ja näin varmistamme laadukkaan läpiviennin koko hankkeelle.

Toimitilakorjauksissa olemme parhaimmillamme yhteistoiminnallisissa hankkeissa, koska hyvä ja avoin yhteistyö kiinteistön omistajien ja käyttäjien kanssa on kokemuksemme mukaan usein paras tapa korjata. Vanhoissa rakennuksissa korjaussuunnitelmia joudutaan usein muokkaamaan, siksi toimiva ja tiivis yhteistyö eri osapuolien kanssa on erityisen tärkeää.

Ota yhteyttä