Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

Nimitys NCC Building Suomen johdossa

NCC Building Suomi saa 1.2.2021 alkaen uuden korjausrakentamisen toimialajohtajan.

Rakennusteollisuus RT:n hallituksen puheenjohtajana aloittava Mika Soini haluaa toimia sillanrakentajana

On kyse sitten kaupunkien kehittämisestä, ympäristövaikutusten pienentämisestä tai rakentamisen tuottavuuden tehostamisesta, kukaan ei voi ratkaista niitä yksin. Yhteistyön ja yhdessä tekemisen voimaan uskoo NCC Suomen maajohtaja Mika Soini, joka valittiin RT:n hallituksen puheenjohtajaksi liiton syyskokouksessa torstaina 26. marraskuuta.

Teollisuuskadulla uusi ja vanha kulkevat käsi kädessä

Arkkitehti Tiia Ettala on mukana kehittämässä Teollisuuskadun akselia, joka yhdistää Kalastaman ja Pasilan väliset alueet omaperäiseksi kokonaisuudeksi. Fredriksbergin ympäristö kasvaa lähivuosina yhä eläväisemmäksi osaksi Helsingin kantakaupunkia ja keskustaelämää.

Fredriksbergissä vastuullisuus viedään syvemmälle ja korkeammalle

Fredriksberg on kestävän kehityksen mukainen korttelikokonaisuus niin suunnittelun kuin rakentamisen näkökulmasta. Vastuullisuus on tekniikkaa ja tunnetta sekä kauas katsovaa ajattelua ja arjen fiksuja ratkaisuja.

NCC julkaisee päivitetyt kestävän kehityksen tavoitteet

NCC julkaisi päivitetyt kestävän kehityksen tavoitteet sijoittajille suunnatun Capital Markets Meeting -tapahtuman yhteydessä 18. marraskuuta. Vuoden 2021 alusta voimaan tulevat päivitetyt tavoitteet keskittyvät ilmastoon, energian käyttöön sekä työterveyteen ja -turvallisuuteen.

NCC on sairaalarakentamisen digitalisaation kärjessä

Lokakuun lopussa pidettyyn Hospital BIM Open -videokonferenssiin kokoontui asiantuntijoita kaikkialta maailmasta keskustelemaan sairaalarakentamisen digitalisaatiosta. Osallistujien joukossa kokemuksiaan oli jakamassa myös Pohjoismaiden johtava sairaalarakentaja NCC.

NCC:n Suomen asfalttiliiketoiminnalle etsitään uutta omistajaa

NCC on päättänyt myydä Suomen asfalttiliiketoimintansa. Prosessi liiketoiminnan myymiseksi on käynnistetty, liiketoiminta jatkuu normaalisti.

NCC:n asfalttitoimintojen turvallisuustyö näkyy tuloksissa

NCC:llä tehdään pitkäjänteistä turvallisuustyötä kohti nollaa vuosittaista tapaturmaa. Tänä vuonna asfalttitoimialalla tapaturmataajuus on laskenut tasolle 2,5 tapaturmaa miljoonaa työtuntia kohden, mikä on pienin eli paras mitattu taajuus NCC:n asfaltissa koskaan. Valtakunnallisesti asfalttitöiden tapaturmataajuus liikkuu suurin piirtein tasolla 12.

Estimodel pitää kustannukset kurissa

Jokainen hankekehitys edellyttää laskentaa, joka ohjaa suunnittelua ja kertoo kannattavuudesta. NCC:llä laskennan peruskivenä on oma tilapohjainen Estimodel-työkalu, jonka avulla kustannusarviot saadaan kohdilleen.

Dronejen käyttöä sovelletaan ja kehitetään nyt ahkerasti palvelemaan työmaan tarpeita

Dronen mukanaan tuoma teknologia on tosissaan rantautunut osaksi Suomen NCC:n eri hankkeita. Perinteisen video- ja valokuvamateriaalin lisäksi mittaukseen soveltuvalla dronella pystytään taltioimiaan ja tuottamaan projekteille mahdollisimman ajantasainen tieto hankkeen etenemisestä, mikä hyödyttää kaikkia osapuolia.