Työmaat

Osalla työmaistamme on omat verkkosivut työmaan viestintää varten. Löydät ne tältä sivulta.

Annalan_Tahti_NCC
Annalan Tähti, Tampere

Tampereen Annalaan rakennetaan viisikerroksinen asuinkerrostalo puretun kerrostalon tilalle. Annalan Tähteen valmistuu 86 uutta vuokra-asuntoa. Kohteessa noudatetaan NCC:n Vastuullinen työmaa -konseptia, jonka avulla tuetaan kestävää kehitystä. Kohde valmistuu toukokuussa 2020.

Fazerin ksylitolitehdas
Fazerin ksylitolitehdas, Lahti

NCC rakentaa Fazerille kauran kuoresta ksylitolia valmistavan tuotantolaitoksen Lahteen projektinjohtourakkana. Tehtaasta tulee maailman ensimmäinen ksylitolitehdas, jonka raaka-aine tulee yrityksen omasta tuotannosta. Rakennustyöt alkoivat huhtikuussa 2019 ja tehtaan on tarkoitus valmistua keväällä 2020.

770x515_fredriksberg
Fredriksberg, Helsinki

Fredriksberg muodostuu neljästä toisiinsa kytketystä toimistotalosta, jotka rakennetaan vaiheittain. Ensimmäinen vaihe, Fredriksberg A, valmistui Sturenkadun ja Aleksis Kiven kadun kulmaan. Nyt rakenteilla olevat B- ja C-talot rakennetaan yhtä aikaa.

Valpuri_NCC
Gränsbackan Valpuri, Turku

Valpuri on 6-kerroksinen asuinkerrostalo, jossa on yhteensä 43 asuntoa. Kerrostalo tehdään betonirakenteisena, huoneistot varustetaan huoneistokohtaisella ilmanvaihtokoneella, lattioissa on lattialämmitys.

harppuunan-pousu_NCC
Harppuunakortteli, Turku

Rakennamme kivenheiton päähän Turun linnasta uniikkia asuinkohdetta, Harppuunakorttelia. Rakenteilla on Harppuunan Majakka, joka on noin sadan asunnon kokonaisuus. Korttelin ensimmäinen talopari, Harppuunan Puosu valmistui keväällä 2019. Työmaa noudattaa NCC:n Vastuullinen työmaa -toimintamallia, jossa pyritään rakentamaan entistä tehokkaammin kestävän kehityksen näkökulmasta.

As Oy Helsingin Fregatti
Helsingin Fregatti, Helsinki

Tervetuloa seuraamaan As Oy Helsingin Fregatin työmaata. Rakennamme Helsingin Kruunuvuorenrantaan kaksi asuinkerrostaloa, joista toinen on 6-7-kerroksinen lamellitalo ja toinen 6-kerroksinen pistetalo.

Larkaninpolku_NCC
Helsingin Lärkaninpolku, Helsinki

As Oy Helsingin Lärkaninpolku on täydennysrakennushanke, jonka läheisyydessä sijaitsee jo paljon valmista rakennuskantaa. Tontille on suunniteltu neljä asuinrakennusta, joista kaksi on 4- ja kaksi 5-kerroksista. Asuntoja taloihin tulee yhteensä 82. Lisäksi rakennetaan erillinen 48 paikan autohalli. Autoille tulee myös 8 avopaikkaa.

Hämeenkylän koulu_NCC
Hämeenkylän koulu, Vantaa

Hämeenkylän koulun monitoimiset ja joustavat oppimistilat rakennetaan yleisiksi tai erikoisvarustelluiksi työskentelyalueiksi, jotka tukevat perusopetuksen opetussuunnitelmaa ja pedagogiikkaa. Uusi koulu valmistuu käyttöön elokuussa 2020 ja se korvaa vanhan Hämeenkylän koulurakennuksen, joka purettiin vuonna 2017.

Havainnekuva jakomäen sydän
Jakomäen sydän, Helsinki

Jakomäen keskiosaan rakennetaan Helsingin kaupungin uusi palvelurakennus. Työtä tehdään Jakomäen sydän -allianssissa, jossa kaupunki ja NCC toteuttavat hanketta yhteistyössä. Tilojen käyttäjät ja asukkaat osallistuivat vuoropuheluun. Palvelurakennus on tarkoitus ottaa käyttöön loppuvuodesta 2020.

Kartanon Herra ja Rouva_asuntorakentaminen_NCC
Kartanon Herra ja Rouva, Turku

Kohde käsittää 6- ja 7-kerroksiset palveluasumiseen soveltuvat kerrostalot. Rouva on 6-kerroksinen ja Herra 7-kerroksinen. Rakennukset on yhdistetty 1-kerroksisella maantasossa sijaitsevalla yhdyskäytävällä, jossa on yhteiskäyttöön soveltuvia tiloja.

Kuopion museo
Kuopion museo, Kuopio

Kuopion Museo on valmistunut vuonna 1907 ja tullut rakennus- ja talotekniikan osalta peruskorjauksen tarpeeseen. Peruskorjauksen yhteydessä parannetaan myös museon esteettömyyttä ja toiminnallisuutta sekä rakennetaan arkkitehtikilpailun perusteella valituksi tullut uudisosa ”Hila”.

Kuriiri ja Postimies_NCC
Kuriiri ja Postimies, Helsinki

NCC rakentaa Helsingin Asuntotuotannolle (Att) kaksi kerrostaloa Pohjois-Pasilan uudelle Postipuiston alueelle. As Oy Helsingin Kuriiri on 5-kerroksinen kerrostalo, jossa on neljässä porrashuoneessa 82 asuntoa. Haso Postimies on 5-kerroksinen kerrostalo, jossa on 81 asuntoa neljässä porrashuoneessa.

Pasila Kustinpolku havainnekuva_1
Kustinpolku ja Postiljooni, Helsinki

NCC rakentaa Helsingin Asuntotuotannolle (Att) kaksi kerrostaloa Pohjois-Pasilan uudelle Postipuiston alueelle. Heka Pasila Kustinpolku on 5-7-kerroksinen kerrostalo, jossa on neljässä porrashuoneessa 111 asuntoa sekä neljä liiketilaa maantasokerroksessa. Haso Postiljooni on 5-kerroksinen kerrostalo, jossa on 97 asuntoa viidessä porrashuoneessa.

Laivalahdenkaari_NCC
Laivalahdenkaari, Helsinki

As Oy Helsingin Laivalahdenkaari 1 rakennetaan Helsingin Herttoniemeen. Lokakuussa 2019 valmistuva hanke käsittää 143 asuntoa, Keskon päivittäistavarakaupan ja ravintolan. Tätä sivua seuraamalla saat nopeasti ja vaivattomasti tiedon oleellisista ja ajankohtaisista työmaa-asioista.

As Oy Vantaan Lammasrinne 2
Lammasrinne, Vantaa

As Oy Vantaan Lammasrinne on Vantaan Pähkinärinteeseen rakennettava seitsemänkerroksinen asuinkerrostalo. Yhtiöön valmistuu 70 vuokra-asuntoa. Talo rakennetaan NCC:n kehittämän Bertta-talokonseptin mukaisesti. Tämän Pähkinä-Bertaksi kutsutun rakennuksen kellarissa ja ensimmäisessä kerroksessa on autohallit.

helsingin-lopinkulma_NCC
Lopinkulma, Helsinki

Täydennysrakennuskohde As Oy Helsingin Lopinkulma muodostaa kahden viereisen kerrostalon kanssa umpikorttelin, jonka päälle rakennetaan lisäksi ullakkokerros. Kohde sijaitsee Helsingin Munkkiniemessä Lokkalantie 14:ssä. Tutkailemalla viikko- ja muita tiedotteita saat nopeasti ja vaivattomasti tiedon oleellisista ja ajankohtaisista työmaa-asioista.

Murata_NCC
Muratan tehdaslaajennus, Vantaa

Murata Electronics Oy:n tehdaslaajennus rakennetaan nykyisen tehtaan jatkoksi Vantaan Martinlaaksoon. Laajuus on kerrosalaltaan vajaa 9000 m2, ja se valmistuu loppuvuonna 2019.

Tulevaisuuden sairaala_NCC
OYS 2030, Oulu

NCC rakentaa A-allianssissa ydinsairaalaa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille. OYS 2030 -hankkeen 1. vaiheessa rakennetaan kaksi maanalaista kerrosta ja kymmenen maanpäällistä kerrosta. Tiloihin tulee mm. leikkausaleja, vuodeosastoja ja synnytys- ja teho-osastot. Uuden sairaalan alta on purettu vanha hallintorakennus ja parkkihalli.

Tuunan päiväkoti-NCC_1
Pähkinäpensaan päiväkoti (Tuunan päiväkoti), Laitila

Rakennamme Laitilan Tuunan kaupunginosaan KVR-urakkana 1-kerroksisen, puurakenteisen päiväkodin. Tiloja tulee käyttämään yhteensä noin 170 lasta ja noin 30 hengen henkilökunta. Kohteen suunniteltu bruttoala on 1940 brm2 ja rakennettavan piha-alueen pinta-ala 3360 m2. Päiväkoti valmistuu keväällä 2020.

Paarautatieasema_huhtikuu2019_NCC
Päärautatieaseman hotellityömaa, Helsinki

NCC muuttaa Helsingin päärautatieaseman toimistotilat Scandic Hotels -ketjun hotelliksi. VR:n vanhan pääkonttorin tilojen muutostöiden lisäksi rakennuksen pohjoispuolelle rakennetaan uudisosa. Vuodenvaihteessa 2020–2021 valmistuvaan hotelliin tulee lähes 500 huonetta, kokoustilat jopa 900 hengelle ja ravintola, johon mahtuu 420 henkeä.

raiviosuonmäki-7a-7b-vantaa_NCC
Raiviosuonmäki 7a ja 7b, Helsinki

Vantaan Martinlaaksoon rakennetaan kaksi keskikäytävätaloa Sato-Asunnot Oy:lle. Raiviosuonmäki 7a on 6-kerroksinen ja Raiviosuonmäki 7b on 7-kerroksinen, jonka ylemmässä kerroksessa esiintyy parviasuntoja. Kohteisiin valmistuu yhteensä 288 kpl vuokra-asuntoja. Raiviosuonmäki 7a valmistuu syksyllä 2019 ja Raiviosuonmäki 7b alkuvuodesta 2020.

Rajatorpan_koulu_NCC
Rajatorpan koulu, Vantaa

Rajatorpan uusi koulu on Vantaan kaupungin ensimmäinen koulurakennus, jonka suunnittelun pohjana on uusi opetussuunnitelma. Oppilaat jatkavat koulutyötään vanhassa koulurakennuksessa urakan ajan, kunnes vanhan koulun päärakennus puretaan uudisrakennuksen valmistuttua. Uusi koulu on tarkoitus ottaa käyttöön heti vuoden 2020 alusta.

Rakokiven koulu_NCC
Rakokiven monitoimitalo, Nastola

Rakennamme Lahden Tilakeskukselle Rakokiven monitoimitalon Nastolaan. Kaksikerroksiseen rakennukseen sijoittuvat päiväkoti, koulu ja kirjasto. Monitoimitalohankkeelle on asetettu korkeat sisäilmatavoitteet ja sen yhteydessä toteutetaan Terve betonirakenteinen koulu -kehityshanke.

Rovaniemi_tammikuu_NCC
Rovaniemen alueurakka

NCC vastaa Rovaniemen alueurakasta 1.10.2017 - 1.10.2022. Tienhoitourakka sijoittuu Rovaniemen kaupungin sekä Ylitornion ja Posion kuntien alueelle. Tiestöä alueella on yhteensä 1087 km, joista sorateitä on 409 km ja kevyen liikenteen väyliä yhteensä 108 km.

Helsingin-Ruusunen_katu_NCC
Ruusunen, Helsinki

Helsingin Roihuvuoreen rakennetaan kerrostalo, jossa on 5 asuinkerrosta ja 3 porrashuonetta sekä pihakannen alainen pysäköintihalli. Yhtiöön valmistuu 67 HITAS-omistusasuntoa. Valmistuu loppuvuodesta 2019.

HEKA-Ruususenrinne-katu_NCC
Ruususenrinne, Helsinki

Helsingin Roihuvuoreen rakennetaan viisikerroksinen asuinkerrostalo, kaksi 2-3-kerroksista pienkerrostaloa sekä pihakannen alainen pysäköintihalli. Yhtiöön valmistuu 86 kaupungin vuokra-asuntoa. Valmistuu keväällä 2020.

Svanstrominkuja_NCC
Svanströminkuja, Helsinki

Tervetuloa seuraamaan Helsingin Laajasaloon osoitteeseen Svanströminkuja 1A nousevaa kerrostalokohdetta. Kohteeseen kuuluu kolme 7-8-kerroksista pistekerrostaloa ja näitä palveleva kaksikerroksinen autohalli. Yhtiöön valmistuu 113 asumisoikeusasuntoa.

tapiolan-syke-ja-pulssi-espoo_NCC
Tapiolan Syke ja Pulssi, Espoo

Espoon Tapiolaan rakennetaan kaksi 7-kerroksista asuinkerrostaloa Syke ja Pulssi. Talot ovat kaksirappuisia, joissa on saunaosastot 7.-kerroksessa. Sykkeessä on 78 asuntoa ja lisäksi ensimmäisessä kerroksessa kolme liiketilaa. Pulssissa on 80 asuntoa. Syke valmistuu syyskuussa 2019 ja Pulssi joulukuussa 2019. Rakentaminen alkaa maaliskuussa 2018.

Tesoma_NCC
Tesoman rautatiekortteli, Tampere

Tesoman rautatiekorttelin alueelle rakennetaan n. 380 uutta asuntoa sekä S-market. Kortteli koostuu viidestä työmaasta, joista viimeisin valmistuu vuoden 2020 alkupuolella. Alueella työskennellään NCC:n Vastuullinen työmaa -toimintamallin mukaisesti.

Ratina_toimistotalo_Tampere_NCC
Toimistotalo Ratina, Tampere

Uuden kauppakeskus Ratinan viereen rakentuu nykyaikainen liike- ja toimistotalo Ratina. Toimistotalo jakautuu kahteen rakennukseen. Korkeammassa rakennuksessa on seitsemän ja matalammassa neljä kerrosta. Ensimmäiseen kerrokseen sijoittuu toimisto-, liike-, aula- sekä neuvottelutiloja. Toimistotalo valmistuu keväällä 2020.

Vareliuksen koulu_NCC
Vareliuksen koulu, Sastamala

Vareliuksen koulu rakennetaan Sastamalan Varilan kaupunginosaan. Uuteen koulurakennukseen tehdään uuden opetussuunnitelman mukaiset tilat luokille 1-6 ja esikoululle. Urakkaan kuuluu myös vanhan koulun purku sekä pihatyöt. Kokonaisuudessaan kaiken tulisi olla valmiina kesäkuussa 2020.

Hatanpaa_iso_sisapiha
YH Hatanpää, Tampere

Tampereen Hatanpäälle YH Kotien omistamalle tontille rakentaminen jatkuu toisella rakentamisvaiheella, joka pitää sisällään 162 asuntoa ja valtaosan tontille sijoittuvasta pysäköintihallista. Kohde on NCC:n vastuullinen työmaa -konseptin mukainen, energiatehokkuuteen ja kestävään kehitykseen panostava työmaa.