Kehitämme tulevaisuuden asumista

Tarjoamme maanhankinta-, hankekehitys- ja kaavakehityspalvelua siten, että teemme sen yhdessä – asiakkaan kanssa. Kun jo alussa luomme realistiset suunnitelmat ja tavoitteet, voimme tarjota turvallisen hanke- ja kaavakehitysmatkan, josta on asiakkaalle enemmän arvoa ja vähemmän yllätyksiä ja riskejä.

NCC:llä on vuosikymmenten kokemus erilaisten asuinalueiden ja -talojen rakentamisesta. Meillä on kykyä ja näkemystä siitä, millaiseksi asumista kannattaa kehittää tulevaisuudessa. Olemme hankekehittäjinä viemässä eteenpäin monia ensiluokkaisia asuntokohteita niin pääkaupunkiseudulla kuin suurimmissa kaupungeissa. Seuraamme uusia trendejä, kestävän kehityksen ratkaisuja sekä yksilöllisiä toiveita kustannustehokkuutta unohtamatta.

Maanhankinta rakentaa perustan

Maanhankinnassa osattava ennustaa, miten markkina kehittyy ja luoda sen pohjalta myös huomenna toimiva yhtälö, jossa paikka, laajuus, laatu ja talous toimivat. Tulee löytää paikka, omistaja ja mahdollinen sijoittaja sekä ennen kaikkea ratkaisu, jolla koko yhtälö saadaan toimimaan. NCC:n hyvät verkostot ja osaaminen ovat tässä tärkeänä apuna.

Hankekehityksessä optimoidaan paras ratkaisu

Hankekehityksen tukena NCC:n tilapohjainen kustannusarvio-ohjelmisto EstiModel on varsin oivallinen työkalu. Pystymme yhdessä asiakkaan kanssa kehittämään parhaan mahdollisen kokonaisuuden pienin taloudellisin ja ajallisin panostuksin.

Kaavakehitys mahdollistaa rakentamisen

Kaavakehitysvaihe on kaikkein tärkein vaihe, jotta asetetut tavoitteet toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla rakennettua ja rakentamatonta ympäristöä kunnioittaen.

Ota yhteyttä

Voit halutessasi jättää yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.