Kehittämispalvelut – kehitämme tulevaisuuden asumista

Tarjoamme maanhankinta-, hankekehitys- ja kaavakehityspalvelua siten, että teemme sen yhdessä – asiakkaan kanssa.

NCC:llä on vuosikymmenten kokemus erilaisten asuinalueiden ja -talojen rakentamisesta. Meillä on kykyä ja näkemystä siitä, millaiseksi asumista kannattaa kehittää tulevaisuudessa. Olemme hankekehittäjinä viemässä eteenpäin monia ensiluokkaisia asuntokohteita niin pääkaupunkiseudulla kuin suurimmissa kaupungeissa. Seuraamme uusia trendejä, kestävän kehityksen ratkaisuja sekä yksilöllisiä toiveita kustannustehokkuutta unohtamatta.

Maanhankinta rakentaa perustan

Maanhankinnassa on osattava ennustaa, miten markkina kehittyy ja luoda sen pohjalta myös huomenna toimiva yhtälö, jossa paikka, laajuus, laatu ja talous toimivat. Tulee löytää paikka, omistaja ja mahdollinen sijoittaja sekä ennen kaikkea ratkaisu, jolla koko yhtälö saadaan toimimaan. NCC:n hyvät verkostot ja osaaminen ovat tässä tärkeänä apuna.

Hankekehityksessä optimoidaan paras ratkaisu

Hankekehityksen tukena NCC:n oma tilapohjainen kustannusarvio-ohjelmisto EstiModel on varsin oivallinen työkalu. Pystymme yhdessä asiakkaan kanssa kehittämään parhaan mahdollisen kokonaisuuden pienin taloudellisin ja ajallisin panostuksin.

Kaavakehitys mahdollistaa rakentamisen

Kaavakehitysvaihe on kaikkein tärkein vaihe, jotta asetetut tavoitteet toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla rakennettua ja rakentamatonta ympäristöä kunnioittaen.

Konsthallstorget  2676
Ostetaan pala kaupunkia

Haluatko myydä maata tai etsitkö rakentamisen varhaisen vaiheen hankekehityskumppania? Tai kenties kiinteistösi nykyinen käyttötarkoitus on elinkaarensa päässä ja haluat jatkaa liiketoimintaasi jossain muualla? Etsimme kiinnostavia kiinteistökohteita, kuten maa-alueita, tontteja ja rakennuksia edelleen kehitettäväksi suurimpien kaupunkien kasvualueilla.

kaupunkikehitys_NCC
NCC on kaupunkikehittäjä

NCC kehittää ja rakentaa kaupunkeja, kaupunginosia ja lähiöitä. Tavoitteenamme on viihtyisämpi ja kestävän kehityksen mukainen kaupunki, jossa on hyvä olla. Haluamme olla aktiivisesti mukana suomalaisen kaupunkikulttuurin kehittymisessä.

Arpiainen Kaisu
Arpiainen Kaisu

Hankekehityspäällikkö, NCC Urban Development, NCC Building Nordics

Ota yhteyttä

Voit halutessasi jättää yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.