Ajankohtaisia uutisia NCC:ltä

NCC avaa kiviaineksien verkkokaupan

Suunnitteletko tien parannusta, salaojitusta, omakotitalohanketta tai vaikkapa pienempää piha- tai puutarhaprojektia? Tutustu juuri avattuun NCC:n kiviaineksen verkkokauppaan osoitteessa kivi.fi

NCC:n Aalto-yliopistolle toteuttaman Otakaari 2 -hankkeen ensimmäinen osa on valmistunut

Aalto-yliopiston Otakaari 2 -hankkeen uudet opetus- ja tutkimusrakennukset Marsio (Otakaari 2A) sekä nimikilpailun myötä vastikään nimetty Kide (Otakaari 2B) nousevat Espoon Otaniemen kampukselle. Ensimmäisenä valmistui Kide, jonka Aalto-yliopistokiinteistöt on vastaanottanut NCC:ltä. Rakennus avautuu opiskelijoiden käyttöön tammikuussa 2024.

NCC:lle Joutsenmerkki-rakentaminen on tuttua usean kohteen kokemuksella

Joutsenmerkitty rakennus täyttää tiukat ympäristö- ja vastuullisuuskriteerit. Merkin saaminen edellyttää huolellista suunnittelua ja ratkaisujen tekemistä jo varhaisessa vaiheessa. NCC on toteuttanut viisi tiukat kriteerit täyttävää Joutsenmerkittyä kohdetta. Kokemus tekee hankkeista sujuvia, mutta jokainen kohde on kuitenkin uniikki.

NCC on liittynyt Espoon kaupungin ilmastokumppaniksi

Ilmastokumppanina NCC sitoutuu omilla toimillaan tukemaan Espoon kaupungin tavoitetta olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

NCC rakentama kolmen kerrostalon kokonaisuus Helsingin Malmilla valmistui

NCC:n Helsingin kaupungin asuntotuotannolle rakentama kolmen asuinkerrostalon kokonaisuus Salavakujalla, Malmilla on valmistunut.