Media

Tältä sivulta löydät lehdistötiedotteet ja ajankohtaiset uutiset projekteistamme ja toiminnastamme. Löydät myös kuvat ja videot, webinaarit ja NCC:n somekanavat.

Lehdistötiedotteet

NCC aloittaa Konepajan lukion ja aikuislukion Töysänkatu 2 -kiinteistön korjaamisen Helsingissä

Uudelle Konepajan lukiolle ja aikuislukiolle korjausrakennetaan toimitilaa Töysänkatu 2 -kiinteistöön Vallilassa. Tilat valmistuvat ensi kesään mennessä.

NCC rakentaa uimahallin Elmon urheilupuistoon Vantaalle

NCC ja Vantaan kaupunki ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen Vantaan Asolaan sijoittuvan uimahallin rakentamisesta. Hanke toteutetaan yhteistoiminnallisena projektinjohtourakkana ja tilauksen arvo on noin 40 miljoonaa euroa.

NCC toteuttaa Vantaan uuden oikeustalon Tikkurilaan

Oikeustalo on noin 40 miljoonan euron korjaushanke, jonka tilaaja on Senaatti-kiinteistöt. Oikeustalo toteutetaan allianssihankemallilla.

NCC rakentaa uuden yläkoulun Liedon kaupungille

NCC on tehnyt sopimuksen Liedon kaupungin kanssa uuden yläkoulurakennuksen rakentamisesta Taatilan yhtenäiskoululle. Rakennettava koulu on noin 500 oppilaan yläkoulu, joka tarjoaa opetusta 7.–9. luokan oppilaille. Projekti on kokonaisvastuu-urakka (KVR) ja se on arvoltaan noin 17 miljoonaa euroa.

NCC työturvallisuuskilpailun voittoon Uudellamaalla

NCC on voittanut Rakennusteollisuuden Uudenmaan talonrakennuksen työturvallisuuskilpailun isojen yritysten sarjan.

Ajankohtaista

NCC:n Helsingin kaupungin Asuntotuotannolle toteuttamille asuntokohteille neljän tähden Rakennustiedon ympäristöluokitus ensimmäisinä Suomessa

Helsingin kaupungin Asuntotuotannon (ATT) rakennuttamat ja NCC:n toteuttamat Heka Kustinpolku 7 ja As Oy Helsingin Kuriiri ovat Suomen ensimmäiset valmiit asuntokohteet, jotka ovat saavuttaneet neljän tähden tason Rakennustiedon ympäristöluokituksessa.

NCC:n joululahja tukee lasten ja nuorten oppimista

NCC jatkaa lasten ja nuorten oppimisen tukemista. Tämän vuoden joululahjoitus, 1,5 miljoonaa Ruotsin kruunua, menee neljälle pohjoismaiselle järjestölle, jotka tarjoavat lapsille ja nuorille apua oppimiseen.

Ensi kesänä valmistuva We Land -toimistotalo Helsingin Ruoholahdessa kiinnostaa nyt vuokralaisyrityksiä

Vielä rakenteilla olevan We Landin tiloja vuokrataan hyvää vauhtia Helsingin Ruoholahdessa. NCC on juuri allekirjoittanut vuokrasopimuksen muutaman tuhannen neliön tiloista.

Alastalo Merja

Viestintäjohtaja, Viestintä

010 507 6948 Lähetä viesti