OOPS
Suunnitteilla

OOPS - Oasis Of Professionals, Espoo

OOPS on Espoon Leppävaaran ytimeen kohoava uuden ajan toimistokampus, joka tarjoaa yrityksellesi huippumodernit toimitilat upeassa puistomiljöössä.

OOPSin sydämessä sykkivät hyvinvointi ja luonnonläheisyys. Inspiroivat tilaratkaisut, kampuksen keskellä haviseva Hatsinanpuisto ja sen läpi soliseva Monikonpuro muodostavat toimistoidyllin, jollaista ei muualta pääkaupunkiseudulta löydy.

  • A- ja B-toimistovaiheet sekä pysäköintitalo valmistuivat elokuussa 2021
  • C-, D- ja E-toimistotalot ovat parhaillaan suunnitteilla

Toimitilat mukautuvat moniin tarpeisiin

Leppävaaran Hatsinanpuistoon rakennetaan vaiheittain viisi toimistotaloa sekä hotelli. Parhaillaan Perkkaantien varteen on suunnitteilla kaksi näyttävää 5 000 m2:n ja 7 000 m2:n pääkonttorikokonaisuutta. Vuokralaisella on mahdollisuus muokata rakennusten toiminnot itselleen parhaiten sopiviksi. Lisäksi toimistotalojen 7. kerrokseen on mahdollista toteuttaa oma saunaosasto sekä kattoterassi. Täällä työntekijäsi viihtyvät varmasti!

Erinomainen sijainti Kehä I:n varrella

OOPS on helposti saavutettavissa niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin myös omalla autolla. Kehä I on Espoon vilkkain liikenneväylä, jolla ajaa keskimäärin yli 94 000 ajoneuvoa vuorokaudessa. OOPSissa pysäköinti on myös helppoa – toimistotalojen yhteyteen on rakentunut oma pysäköintitalo vuonna 2021. Tämän lisäksi parkkipaikkoja löytyy ulkoa, toimistotalojen välittömästä läheisyydestä.

Leppävaara on Espoon merkittävin juna- ja bussiliikenteen solmukohta ja merkittävin liityntäpysäköintipaikka. Juna-aseman kautta kulkee noin 11 500 matkustajaa päivittäin. Lisäksi tulevan Raide-Jokerin pysäkki rakentuu aivan toimistotalojen viereen yhdistäen toimistotalot entistä laajempaan alueeseen.

Palvelut aivan kivenheiton päässä

Leppävaara on vahva ja kehittyvä, työpaikkojen, kauppojen ja asumisen keskittymä. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevan kauppakeskus Sellon ympärille on muodostunut tiheä asujaimisto sekä laaja toimistotalojen keskus.

Ympäristösertifioitu toteutus

Kaikki OOPS-toimistotalot suunnitellaan ja toteutetaan BREEAM-ympäristösertifioinnin Excellent-tasolleTyömatkapyöräilyä tuetaan monin keinoinOOPS’ista löytyvät hyvät sosiaalitilat sekä runsaasti pyöräparkkitilaa

Ota yhteyttä