Toimitilat Helsinki

NCC Property Development kehittää ja vuokraa toimitiloja Helsingissä. Tarjoamme modernia toimisto- ja liiketilaa pääkaupunkiseudun parhailta paikoilta. Suunnittelemme toimitilat aina läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tämä tarkoittaa, että voimme muokata toimitilat juuri yrityksellesi parhaiten sopiviksi. Lue lisää Helsingissä sijaitsevista hankkeistamme tältä Toimitilat Helsinki -sivulta.

NCC Property Development kehittää ja vuokraa tulevaisuuden toimitiloja, jotka suunnitellaan tukemaan yrityksesi toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Vuokraamme toimitiloja Helsingin keskeisimmillä paikoilla, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Työmatkat Helsingin tiloihimme taittuvat kätevästi niin julkisilla kulkuvälineillä kuin myös omalla autolla, kävellen tai pyöräillen.   

Toimitilojen ulkoasulla ja viihtyisyydellä on suuri merkitys parhaiden osaajien rekrytoinnissa sekä positiivisen mielikuvan luomisessa asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien keskuudessa. Asiantuntijamme auttavat yritystäsi vuokrausprosessin jokaisessa vaiheessa saavuttamaan työn tekemistä parhaiten tukevat toimitilat.  

NCC on sitoutunut tavoitteeseen olla ilmastoneutraali vuoteen 2045 mennessä. Kaikki toimitilahankeemme toteutetaan vähintään BREEAM-ympäristösertifikaatin Excellent tasolle. Kehitämme prosessejamme ja teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jotta kestävän kehityksen tavoitteemme toteutuvat.  

Vuokrattavat toimitilat Helsinki

Esittelemme tällä sivulla Helsingissä tarjolla olevia vuokrattavia toimitiloja ja tulevia hankkeita. Lisäksi kauttamme on mahdollista löytää niin Helsingissä kuin myös laajemmin pääkaupunkiseudulla sijaitsevia hankkeita, joita ei ole vielä julkaistu näillä sivuilla. Myyjämme kertovat mielellään lisää nykyisistä sekä tulevista hankkeistamme.