Rakentamista pitkällä kokemuksella uusimmilla tekniikoilla

Meidät tunnetaan kyvystämme hallita vaativimmatkin rakentamisen prosessit, joilla haastavatkin toiveet on mahdollista toteuttaa. Meiltä löytyy kaikki rakentamiseen liittyvä asiantuntijuus saman katon alta!

Kokeneet osaajamme hallitsevat hankkeen läpiviennin ja työskentelyn prosessit. Hyvä yhteishenki on voimavaramme ja vahvuutenamme ovatkin projektit, joissa työskennellään läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Meillä on kattava kokemus koulujen, sairaaloiden, toimistojen ja liiketilojen rakentamisesta. Hallitsemme suunnittele ja rakenna -urakat, allianssi- ja partnering-hankkeet sekä erilaiset hintakilpailutoteutukset.

Mitä monimutkaisempi, sen parempi

Vaativat hankkeet innostavat meitä. Ratkaisukeskeisinä toimijoina löydämme parhaat ratkaisut rakentamisen haasteisiin osaamisella ja uusimmilla työkaluilla. Yhteistyöhankkeissamme asiakastyytyväisyys on ollut huippuluokkaa. Olemme parhaimmillamme erityisesti yhteistoiminnallisissa allianssihankkeissa. Kumppanuus sekä hyvä ja avoin yhteistyö kiinteistön omistajien ja käyttäjien kanssa ovat kokemuksemme mukaan paras tapa rakentaa.

Nykyaikaisin metodein

Suunnittelu ja digitaaliset työkalut kulkevat meillä käsi kädessä ja ovat luontainen osa rakentamisen prosessia. Tietomallien hyödyntäminen sujuvoittaa suunnittelun yhteensovitusta ja parantaa projektinhallintaa monin tavoin. Suunnittelua ohjaavat asiantuntijamme ovat mukanasi koko hankkeen ajan ja lopputuotteena syntyy rakennus, joka täyttää käyttäjien ja asiakkaiden odotukset sekä hankkeelle asetetut laatu-, aikataulu- ja taloudelliset tavoitteet.

Yhdessä teemme aikataulussa etenevän rakennushankkeen ja käyttäjälleen oikeanlaiset tilat. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä.