Työmaat

Osalla työmaistamme on omat verkkosivut työmaan viestintää varten. Löydät ne tältä sivulta.

helsingin-bianca-tyomaa_NCC
Bianca, Helsinki

Helsingin Laajasaloon toteutetaan neljästä 4-6 kerroksisesta pistetalosta sekä rakennusten välisestä pysäköintihallista koostuva korttelikokonaisuus. Yhtiössä on yhteensä 57 huoneistoa.

borgstrominmaen-setlementtiasunnot_NCC
Borgströminmäen Setlementtiasunnot, Helsinki

Helsingin Laajasaloon valmistuu vuonna 2018 kerrostalo Setlementtiasunnoille. Kahteen portaaseen tulee yhteensä 108 asuntoa sekä yhteiset tilat höyrysaunoineen.

Fredriksberg-Helsinki-tyomaa_NCC
Fredriksberg, Helsinki

Fredriksberg muodostuu neljästä toisiinsa kytketystä toimistotalosta, jotka rakennetaan vaiheittain. Ensimmäinen vaihe, Fredriksberg A, nousee Sturenkadun ja Aleksis Kiven kadun kulmaan ja siitä siirrytään vaiheittain Teollisuuskatua kohti.

vantaan-keimolankurvi_NCC
Keimolankurvi, Vantaa

Vantaan Keimolanmäkeen rakennetaan 3-rappuinen ja seitsemänkerroksinen kerrostaloyhtiö. Yhtiöön valmistuu 96 asumisoikeusasuntoa.

Laajasalon-uusi-ostoskeskus-Helsinki_NCC
Laajasalon uusi ostoskeskus, Helsinki

Laajasalon uuden ostoskeskuksen liiketilat tulevat kahteen kerrokseen, lisäksi tulee pysäköintikerros maan alle.

helsingin-lopinkulma_NCC
Lopinkulma, Helsinki

Tervetuloa seuraamaan Helsingin Munkkiniemen Lokkalantie 14:n täydennysrakennuskohdetta As Oy Helsingin Lopinkulmaa! Rakennus nousee pysäköintihallin päälle kahden kerrostalon väliin muodostaen umpikorttelin. Tutkailemalla viikko- ja muita tiedotteita saat nopeasti ja vaivattomasti tiedon oleellisista ja ajankohtaisista työmaa-asioista.

medisiina-d-kauempaa
Medisiina D, Turku

Medisiina D tulee moderniksi työ- ja oppimisympäristöksi Turun yliopiston, Turun ammattikorkeakoulun ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin käyttöön. Rakennus valmistuu vuonna 2018.

espoon-perilanniitty_NCC
Perilänniitty, Espoo

Asunto Oy Espoon Perilänniitty on Espoon Leppävaaran kaupunginosaan toteutettava asuinkerrostalokohde. Kahdeksankerroksisessa kohteessa on 126 asuinhuoneistoa, 10 piha-autopaikkaa ja naapuriyhtiöiden kanssa yhteisesti käytössä oleva liikuntatila.

espoon-perkkaantie_NCC
Perkkaantie, Espoo

Asunto Oy Espoon Perkkaantie rakennetaan Leppävaaran kaupunginosaan. Kahdeksankerroksinen ja kolmiportainen asuinkerrostalo sisältää 126 huoneistoa sekä erillisen piharakennuksen.

raiviosuonmäki-7a-7b-vantaa_NCC
Raiviosuonmäki 7a ja 7b

Vantaan Martinlaaksoon rakennetaan kaksi keskikäytävätaloa SATOkoti 15 Oy:lle. Raiviosuonmäki 7a on 6-kerroksinen ja Raiviosuonmäki 7b on 7-kerroksinen, jonka ylemmässä kerroksessa esiintyy parviasuntoja. Kohteisiin valmistuu yhteensä 288 kpl vuokra-asuntoja. Raiviosuonmäki 7a valmistuu syksyllä 2019 ja Raiviosuonmäki 7b alkuvuodesta 2020.

rovaniemen-alueurakka-tienhoito_NCC
Rovaniemen alueurakka

NCC vastaa Rovaniemen alueurakasta 1.10.2017 - 1.10.2022. Tienhoitourakka sijoittuu Rovaniemen kaupungin sekä Ylitornion ja Posion kuntien alueelle. Tiestöä alueella on yhteensä 1087 km, joista sorateitä on 409 km ja kevyen liikenteen väyliä yhteensä 108 km.

suurpellon-keskus-tyomaa_NCC
Suurpellon keskus, Espoo

Suurpellon keskus muodostuu kahdessa vaiheessa rakennettavista liikekeskusrakennuksista. Ensimmäisen vaiheen rakentaminen on käynnissä, ja se avataan marraskuussa 2017.

syvalahden-monitoimitalo
Syvälahden monitoimitalo, Turku

Syvälahden monitoimitalo rakennetaan Turun Hirvensaloon. Rakennus tulee sisältämään tilat noin 800 peruskouluikäiselle koululaiselle, 140 varhaiskasvatuksen lapselle, kirjastolle, nuorisolle, kouluterveydenhoidolle ja neuvolatoiminnalle.

tampereen-kumpupilvi_NCC
Tampereen Kumpupilvi

Tampereen Vuorekseen rakennetaan toista Ahti Invest Oy:n tilaamaa asuntokohdetta. Samalla pilotoidaan NCC:n Vastuullinen työmaa -toimintamallia, jossa pyritään rakentamaan entistä tehokkaammin kestävän kehityksen näkökulmasta. ¾-kerroksiseen taloon valmistuu 71 asuntoa, ja sen lomassa tontille rakennetaan kolme paritaloa ja talousrakennus.

vav-kaskelantie-1_NCC
VAV Kaskelantie 1, Vantaa

Vantaan Hakunilaan rakennetaan kaksi 6/8-kerroksista pistekerrostaloa VAV Asunnot Oy:lle. Yhtiöön valmistuu 127 vuokra-asuntoa. Kohteelle haetaan Joutsenmerkkiä.