Työmaat

Osalla työmaistamme on omat verkkosivut työmaan viestintää varten. Löydät ne tältä sivulta.

vantaan-asteria_NCC
Asteria, Vantaa

As. Oy Vantaan Asteria rakennetaan Vantaan Rekolaan. Asuinrakennuksen on määrä valmistua vuoden vaihteessa 2018-19. Yhtiössä on yhteensä 40 huoneistoa.

770x515_fredriksberg
Fredriksberg, Helsinki

Fredriksberg muodostuu neljästä toisiinsa kytketystä toimistotalosta, jotka rakennetaan vaiheittain. Ensimmäinen vaihe, Fredriksberg A, valmistui Sturenkadun ja Aleksis Kiven kadun kulmaan. Nyt rakenteilla olevat B- ja C-talot rakennetaan yhtä aikaa.

Valpuri_NCC
Gränsbackan Valpuri, Turku

Valpuri on 6-kerroksinen asuinkerrostalo, jossa on yhteensä 43 asuntoa. Kerrostalo tehdään betonirakenteisena, huoneistot varustetaan huoneistokohtaisella ilmanvaihtokoneella, lattioissa on lattialämmitys.

harppuunan-pousu_NCC
Harppuunakortteli, Turku

Rakennamme kivenheiton päähän Turun linnasta uniikkia asuinkohdetta, Harppuunan Puosua, joka on noin sadan asunnon kokonaisuus. Samalla pilotoidaan NCC:n Vastuullinen työmaa -toimintamallia, jossa pyritään rakentamaan entistä tehokkaammin kestävän kehityksen näkökulmasta.

Kartanon Herra ja Rouva_asuntorakentaminen_NCC
Kartanon Herra ja Rouva, Turku

Kohde käsittää 6- ja 7-kerroksiset palveluasumiseen soveltuvat kerrostalot. Rouva on 6-kerroksinen ja Herra 7-kerroksinen. Rakennukset on yhdistetty 1-kerroksisella maantasossa sijaitsevalla yhdyskäytävällä, jossa on yhteiskäyttöön soveltuvia tiloja.

Kinnarin_uusi_koulu
Kinnarin koulu, Järvenpää

Kinnarin uusi koulu rakennetaan uuden opetussuunnitelman mukaisesti avoimeksi oppimisympäristöksi. Nykyisen Kinnarin koulun pihapiiriin jää kaksi vanhaa rakennusta ja siirtotila. Esiopetus-, alakoulu- ja yläkoulukäyttöön tulevassa koulussa on tarkoitus käynnistää koulutoiminta elokuussa 2019.

Laajasalon-uusi-ostoskeskus-Helsinki_NCC
Laajasalon uusi ostoskeskus, Helsinki

Laajasalon uuden ostoskeskuksen liiketilat tulevat kahteen kerrokseen, lisäksi tulee pysäköintikerros maan alle.

Laivalahdenkaari_NCC
Laivalahdenkaari, Helsinki

As Oy Helsingin Laivalahdenkaari 1 rakennetaan Helsingin Herttoniemeen. Lokakuussa 2019 valmistuva hanke käsittää 143 asuntoa, Keskon päivittäistavarakaupan ja ravintolan. Tätä sivua seuraamalla saat nopeasti ja vaivattomasti tiedon oleellisista ja ajankohtaisista työmaa-asioista.

As Oy Vantaan Lammasrinne 2
Lammasrinne, Vantaa

As Oy Vantaan Lammasrinne on Vantaan Pähkinärinteeseen rakennettava seitsemänkerroksinen asuinkerrostalo. Yhtiöön valmistuu 70 vuokra-asuntoa. Talo rakennetaan NCC:n kehittämän Bertta-talokonseptin mukaisesti. Tämän Pähkinä-Bertaksi kutsutun rakennuksen kellarissa ja ensimmäisessä kerroksessa on autohallit.

lopinkulma-katunakyma_ei-cafe
Lopinkulma, Helsinki

Tervetuloa seuraamaan Helsingin Munkkiniemen Lokkalantie 14:n täydennysrakennuskohdetta As Oy Helsingin Lopinkulmaa! Rakennus nousee pysäköintihallin päälle kahden kerrostalon väliin muodostaen umpikorttelin. Tutkailemalla viikko- ja muita tiedotteita saat nopeasti ja vaivattomasti tiedon oleellisista ja ajankohtaisista työmaa-asioista.

Mt375_syyskuu_NCC
Mt 375 parantaminen, Kouvola

Kunnostamme maantien 375 noin 7,8 kilometrin pituisen soratieosuuden Kouvolassa. Parannettava tieosuus alkaa Saittaran kylän eteläosasta Niemijärven kohdalta ja päättyy Enäjärven kylän eteläosaan. Urakassa tien rakenteita parannetaan ja tie päällystetään siten, että liikenneturvallisuus ja ajomukavuus paranevat.

Murata_NCC
Muratan tehdaslaajennus, Vantaa

Murata Electronics Oy:n tehdaslaajennus rakennetaan nykyisen tehtaan jatkoksi Vantaan Martinlaaksoon. Laajuus on kerrosalaltaan vajaa 9000 m2, ja se valmistuu loppuvuonna 2019.

VRGroup_rautatieasema_kuvaaja Tuomas_Uusheimo
Päärautatieaseman hotellityömaa, Helsinki

NCC muuttaa Helsingin päärautatieaseman toimistotilat Scandic Hotels -ketjun hotelliksi. VR:n vanhan pääkonttorin tilojen muutostöiden lisäksi rakennuksen pohjoispuolelle rakennetaan uudisosa. Vuodenvaihteessa 2020–2021 valmistuvaan hotelliin tulee lähes 500 huonetta, kokoustilat jopa 900 hengelle ja ravintola, johon mahtuu 420 henkeä.

raiviosuonmäki-7a-7b-vantaa_NCC
Raiviosuonmäki 7a ja 7b, Helsinki

Vantaan Martinlaaksoon rakennetaan kaksi keskikäytävätaloa Sato-Asunnot Oy:lle. Raiviosuonmäki 7a on 6-kerroksinen ja Raiviosuonmäki 7b on 7-kerroksinen, jonka ylemmässä kerroksessa esiintyy parviasuntoja. Kohteisiin valmistuu yhteensä 288 kpl vuokra-asuntoja. Raiviosuonmäki 7a valmistuu syksyllä 2019 ja Raiviosuonmäki 7b alkuvuodesta 2020.

Rajatorpan_koulu_NCC
Rajatorpan koulu, Vantaa

Rajatorpan uusi koulu on Vantaan kaupungin ensimmäinen koulurakennus, jonka suunnittelun pohjana on uusi opetussuunnitelma. Oppilaat jatkavat koulutyötään vanhassa koulurakennuksessa urakan ajan, kunnes vanhan koulun päärakennus puretaan uudisrakennuksen valmistuttua. Uusi koulu on tarkoitus ottaa käyttöön heti vuoden 2020 alusta.

Rovaniemi_joulukuu2018
Rovaniemen alueurakka

NCC vastaa Rovaniemen alueurakasta 1.10.2017 - 1.10.2022. Tienhoitourakka sijoittuu Rovaniemen kaupungin sekä Ylitornion ja Posion kuntien alueelle. Tiestöä alueella on yhteensä 1087 km, joista sorateitä on 409 km ja kevyen liikenteen väyliä yhteensä 108 km.

Helsingin-Ruusunen_katu_NCC
Ruusunen, Helsinki

Helsingin Roihuvuoreen rakennetaan kerrostalo, jossa on 5 asuinkerrosta ja 3 porrashuonetta sekä pihakannen alainen pysäköintihalli. Yhtiöön valmistuu 67 HITAS-omistusasuntoa. Valmistuu loppuvuodesta 2019.

HEKA-Ruususenrinne-katu_NCC
Ruususenrinne, Helsinki

Helsingin Roihuvuoreen rakennetaan viisikerroksinen asuinkerrostalo, kaksi 2-3-kerroksista pienkerrostaloa sekä pihakannen alainen pysäköintihalli. Yhtiöön valmistuu 86 kaupungin vuokra-asuntoa. Valmistuu keväällä 2020.

Svanstrominkuja_NCC
Svanströminkuja, Helsinki

Tervetuloa seuraamaan Helsingin Laajasaloon osoitteeseen Svanströminkuja 1A nousevaa kerrostalokohdetta. Kohteeseen kuuluu kolme 7-8-kerroksista pistekerrostaloa ja näitä palveleva kaksikerroksinen autohalli. Yhtiöön valmistuu 113 asumisoikeusasuntoa.

tapiolan-syke-ja-pulssi-espoo_NCC
Tapiolan Syke ja Pulssi, Espoo

Espoon Tapiolaan rakennetaan kaksi 7-kerroksista asuinkerrostaloa Syke ja Pulssi. Talot ovat kaksirappuisia, joissa on saunaosastot 7.-kerroksessa. Sykkeessä on 78 asuntoa ja lisäksi ensimmäisessä kerroksessa kolme liiketilaa. Pulssissa on 80 asuntoa. Syke valmistuu syyskuussa 2019 ja Pulssi joulukuussa 2019. Rakentaminen alkaa maaliskuussa 2018.

Tesoma_NCC
Tesoman rautatiekortteli, Tampere

Tesoman rautatiekorttelin alueelle rakennetaan n. 380 uutta asuntoa sekä S-market. Kortteli koostuu viidestä työmaasta, joista viimeisin valmistuu vuoden 2020 alkupuolella. Alueella työskennellään NCC:n Vastuullinen työmaa -toimintamallin mukaisesti.

Ratina_toimistotalo_Tampere_NCC
Toimistotalo Ratina, Tampere

Uuden kauppakeskus Ratinan viereen rakentuu nykyaikainen liike- ja toimistotalo Ratina. Toimistotalo jakautuu kahteen rakennukseen. Korkeammassa rakennuksessa on seitsemän ja matalammassa neljä kerrosta. Ensimmäiseen kerrokseen sijoittuu toimisto-, liike-, aula- sekä neuvottelutiloja. Toimistotalo valmistuu keväällä 2020.

Uusikummun_koulu_NCC
Uusikummun koulu, Espoo

NCC remontoi Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman omistamaan rakennukseen tilat Uusikummun koululle Espoon Niittykumpuun. Uudet koulutilat valmistuvat keväällä 2019. Opiskelu toimistosta kouluksi muutettavassa rakennuksessa alkaa syksyllä 2019.

Vareliuksen koulu_NCC
Vareliuksen koulu, Sastamala

Vareliuksen koulu rakennetaan Sastamalan Varilan kaupunginosaan. Uuteen koulurakennukseen tehdään uuden opetussuunnitelman mukaiset tilat luokille 1-6 ja esikoululle. Urakkaan kuuluu myös vanhan koulun purku sekä pihatyöt. Kokonaisuudessaan kaiken tulisi olla valmiina kesäkuussa 2020.

Hatanpaa_iso_sisapiha
YH Hatanpää, Tampere

Tampereen Hatanpäälle YH Kotien omistamalle tontille rakentaminen jatkuu toisella rakentamisvaiheella, joka pitää sisällään 162 asuntoa ja valtaosan tontille sijoittuvasta pysäköintihallista. Kohde on NCC:n vastuullinen työmaa -konseptin mukainen, energiatehokkuuteen ja kestävään kehitykseen panostava työmaa.