Harjoitteluhaku on päättynyt

Valitsemme parhaillaan rakennusalan korkeakouluopiskelijoita ensi kesän harjoitteluihin yli tuhannen hakijan joukosta. Hakuaikamme harjoitteluihin oli 15.12.2021 – 28.2.2022. Kiitos hakemuksista, olemme pian yhteydessä!

Jokainen hakemus huomioidaan

Hakuaika kesän 2022 harjoitteluihin on päättynyt. Toivottavasti löysit sinulle sopivan harjoittelupaikan ja hait meille. Kaikille hakijoille ilmoitetaan haun tuloksesta henkilökohtaisesti piakkoin. 

Olemme ylpeitä jo vuosia jatkuneesta yhteistyöstä harjoittelijoiden kanssa, mikä näkyy toimivana harjoitteluohjelmana, sitoutuneina ja kannustavina esimiehinä sekä hyvänä fiiliksenä opiskelijoille. Harjoittelu on meille myös merkittävä rekrytointikanava. 

NCC panostaa harjoittelijahaussa työmaalla tapahtuvaan harjoitteluun. Huomaathan, että emme ota vastaan muita kuin harjoittelijaohjelmaan liittyviä hakemuksia. Ensi kesän harjoittelupaikat jaetaan hakuaikana hakeneiden kesken.

Vierailemme jonkin verran tänä talvena oppilaitosten tapahtumissa koronatilanteen niin salliessa. Kun näet logomme, tule ihmeessä tapaamaan tai kuulolle webinaareihin tai virtuaalitapahtumiin! 

Kanerva Tanja

Talent Acquisition and Employer Branding Manager, HR