Teollisuus-, logistiikka- ja liiketilat

NCC on toimivuuden, käytettävyyden ja hyvien sijaintien osaaja. Samoista aineksista syntyvät tasokkaat ja toimivat teollisuus-, logistiikka- ja liiketilat.

NCC:n teollisuus-, logistiikka- ja liiketilaratkaisut toteutetaan yhtä tinkimättömästi kuin kaikki muutkin NCC:n tilaratkaisut. Suunnittelussa ja toteutuksessa huomioidaan tiloihin sijoittuvien yritysten tarpeet ja toiminnan erityispiirteet. Kiinteistökehityksen luonteen mukaisesti NCC kokoaa tarvittaessa usean yrityksen keskuksia, jolloin pienemmätkin yritykset pääsevät huipputiloihin.

Projektipoimintoja

 • HOK-Ainola, Järvenpää

  NCC rakentaa S-ryhmän suurimmalle osuuskaupalle HOK-Elannolle uuden S-marketin Järvenpään Ainolaan. Projekti käsittää kokonaispinta-alaltaan noin 2 800 m2 päivittäistavarakaupan lastaus- ja pysäköintialueineen. Toteutamme hankkeen kokonaisurakkana tilaajan suunnitelmien mukaan.

 • Illustration of the Murata factory expansion in Vantaa.
  Muratan tehdaslaajennus, Vantaa

  Murata Electronics Oy:n tehdaslaajennus rakennettiin vanhan tehtaan jatkoksi Vantaan Martinlaaksoon. Projekti oli teknisesti haasteellinen mm. erittäin suuren puhdastilan vaatimusten ansiosta. Vieressä toimivan anturitehtaan vuoksi työmaa ei myöskään saanut aiheuttaa tärinää. Hankkeen laajuus oli kerrosalaltaan yli 10 000 m2 ja se valmistui loppuvuonna 2019.

 • Nesteytetyn maakaasun säiliö uuteen tuontiterminaaliin

  Wärtsilä rakennutti Pohjoismaiden suurimman nesteytetyn maakaasun (LNG) tuontiterminaalin Tornioon. NCC toteutti LNG-säiliön betonirakennustyöt.

Ota yhteyttä