Elinkaari- ja ylläpitopalvelut

Elinkaari- ja ylläpitopalvelumme auttavat pitämään kiinteistöstä huolta. Kanssamme kumppanuussopimuksen tekemällä rakennuksen ylläpito hoidetaan pitkäjänteisesti ja arjessa ilmenevät rikkoontumiset korjataan välittömästi.

NCC on kehittänyt elinkaarimallin, mikä tarkoittaa pitkää sitoutumista ja sopimusta rakentamaamme tai korjaamaamme kiinteistöön. Laajimmassa muodossaan NCC ottaa kokonaisvastuun suunnittelusta, rakentamisesta, kiinteistöstä, ylläpidosta ja huollosta. Malli soveltuu niin uudis- kuin korjauskohteisiin. Tälläkin hetkellä NCC:llä on pitkälle toistakymmentä vuosikymmenten mittaista sopimusta, jossa olemme sitoutuneet hoitamaan kiinteistöä suunnitelmallisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Kun kiinteistön koko elinkaari suunnitellaan alusta asti, astuvat ekologiset, terveelliset, pitkäikäiset ja kokonaistaloudelliset vaihtoehdot luonnollisena osana mukaan prosessiin. Rakentajan vastuu ja ammattitaito ovat elinkaarirakentamisessa korkeimmalla mahdollisella tasolla.

Asiakkaille elinkaarisopimukset tuovat mielenrauhaa, sillä korjauspalvelut ja huoltotoimet on keskitetty samalle toimijalle. Kiinteistön kunto on turvattu vuosiksi eteenpäin ja käyttäjät voivat keskittyä omaan toimintaansa.

Ylläpitosopimuksella kiinteistökorjauksiin vaivattomuutta

Rakentamaamme tai korjaamaamme kiinteistöön voi kanssamme tehdä myös kiinteistön ylläpitosopimuksen, joka takaa jatkuvan, suunnitelmallisen ja nopean korjauspalvelun. Korjaamme syntyvät viat ja puutteet ja muokkaamme tilat sovitun mukaisesti. NCC:n korjaajat ovat vain napin painalluksen päässä, kun ikkuna menee rikki tai muuta yllättävää tapahtuu. Lisäturvaa tuo pitkäaikainen huolto- ja korjaussuunnitelma, mikä tasoittaa ja ennakoi korjauskustannuksia ja -tarpeita. Näin säästytään monelta ikävältä yllätykseltä tulevaisuudessa.

Kun NCC hallinnoi, suunnittelee ja järjestää kiinteistön ylläpidon, toimitaan aina asiakkaan kanssa sovitun kokonaisnäkemyksen mukaisesti. Ja kun tavoitteet ja suunnitelmat ovat selvät, hommatkin hoituvat nopeasti. NCC:n palvelun laatuun ja aikatauluihin voi luottaa.

Ota yhteyttä