Kiinteistön ylläpito on ammattilaisen asia

Älä suotta huolehdi, vaan jätä kiinteistön asiat NCC:n hoidettaviksi. Korjauspalvelumme auttavat pitämään kiinteistöstäsi huolta. Saat kaikki korjaukset ja huoltotoimet samasta paikasta. Tee myös pitkäaikainen ylläpitosopimus, jolloin arjessa ilmenevät rikkoontumiset korjataan välittömästi.

Yhteistyö NCC:n kanssa on helppoa ja vaivatonta. Korjaamme viat ja puutteet ja muokkaamme tilat sovitun mukaisesti. Kanssamme kannattaa myös tehdä kiinteistön ylläpitosopimus, joka takaa jatkuvan, suunnitelmallisen ja nopean palvelun. NCC:n korjaajat ovat silloin vain napin painalluksen päässä, kun ikkuna menee rikki tai muuta yllättävää tapahtuu. Lisäturvaa tuo pitkäaikainen huolto- ja korjaussuunnitelma, mikä tasoittaa ja ennakoi korjauskustannuksia ja -tarpeita. Näin säästytään monelta ikävältä yllätykseltä tulevaisuudessa.

Kun NCC hallinnoi, suunnittelee ja järjestää kiinteistön hoidon ja ylläpidon, toimitaan aina asiakkaan kanssa sovitun kokonaisnäkemyksen mukaisesti. Ja kun tavoitteet ja suunnitelmat on selvät, hommatkin hoituvat nopeasti. NCC:n palvelun laatuun ja aikatauluihin voi luottaa. 

Elinkaarimalli uudis- ja korjauskohteiden ylläpitoon

NCC on kehittänyt elinkaarimallin, mikä tarkoittaa pitkää sitoutumista ja sopimusta kiinteistöön. Laajimmassa muodossaan NCC ottaa kokonaisvastuun suunnittelusta, rakentamisesta, kiinteistöstä, ylläpidosta ja huollosta. Malli soveltuu niin uudis- kuin korjauskohteisiin. Tälläkin hetkellä NCC:llä on pitkälle toistakymmentä vuosikymmenten mittaista sopimusta, jossa olemme sitoutuneet hoitamaan rakentamaamme tai korjaamaamme kiinteistöä suunnitelmallisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Kun alusta asti suunnitellaan kiinteistön koko elinkaari, astuvat ekologiset, terveelliset, pitkäikäiset ja kokonaistaloudelliset vaihtoehdot luonnollisena osana mukaan prosessiin. Rakentajan vastuu ja ammattitaito ovat elinkaarirakentamisessa korkeimmalla mahdollisella tasolla.

NCC_tyomaa_People97_korjausrakentaminen
Pitkäaikaista korjausrakentamisen kumppanuutta Vantaalla

NCC on toiminut Vantaan kaupungin pienten ja keskisuurten korjausrakennushankkeiden yhteistyökumppanina vuodesta 2013 lähtien. Yhteistyö jatkuu vielä ainakin vuoteen 2020 saakka.

rantaroustin-koulu-tyrnava_NCC
Rantaroustin koulu, Tyrnävä

Rantaroustin koulun uudisrakennus toteutettiin Tyrnävän kirkonkylään lähelle muita kunnan keskeisiä palveluja. Vuonna 2017 valmistuneen koulun suunnittelussa on huomioitu uuden opetussuunnitelman vaatimukset. NCC on sitoutunut koulun ylläpitoon ja kiinteistön huoltoon 20 vuodeksi.

Kiinteistojen-yllapito-NCC-puitesopimus
Pitkäaikainen kokemus erityisryhmien kiinteistöjen korjauksesta ja ylläpidosta

Olemme toimineet puitesopimuksin Uudenmaan Vammaispalveluiden (UVP) kiinteistöjen urakoitsijana jo yli viisitoista vuotta. Kunnostustöiden aikana asunnot ja päivätoiminnan tilat ovat käytössä, mikä asettaa erityistarpeita turvallisuuden huomioimiseen. Positiiviset kokemukset kiinteistöjen ylläpidosta ovat siivittäneet yhteistyötä UVP:n kanssa.

koulu-mantsala_NCC
Riihenmäen ja Hyökännummen koulut

Kouluihin tehtiin mittavat uudisrakennukset tai aiemman osan laajennukset. NCC on sitoutunut koulujen ylläpitoon ja kiinteistön huoltoon 25 vuodeksi. Elinkaariajattelun mukaisesti ympäristöystävällisyyttä ja pitkän aikavälin säästöä lisättiin muun muassa maalämmön avulla.

Ota yhteyttä

Voit halutessasi jättää yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Jukka Mäkitalo_NCC
Mäkitalo Jukka

Yksikön johtaja, Korjaus- ja elinkaaripalvelut, NCC Building Nordics

Tutustu esitteeseen

Tutustu esitteeseen

NCC Korjausrakentamisen asiakaspalvelu