Kiinteistön ylläpito on ammattilaisen asia

Ylläpitopalvelumme auttavat pitämään kiinteistöstä huolta. Kanssamme kumppanuussopimuksen tekemällä rakennuksen ylläpito hoidetaan pitkäjänteisesti ja arjessa ilmenevät rikkoontumiset korjataan välittömästi.

Kiinteistön ylläpito NCC:n kanssa on helppoa ja vaivatonta. Korjaamme viat ja puutteet ja muokkaamme tilat sovitun mukaisesti. Kanssamme kannattaa myös tehdä kiinteistön ylläpitosopimus, joka takaa jatkuvan, suunnitelmallisen ja nopean palvelun. NCC:n korjaajat ovat silloin vain napin painalluksen päässä, kun ikkuna menee rikki tai muuta yllättävää tapahtuu. Lisäturvaa tuo pitkäaikainen huolto- ja korjaussuunnitelma, mikä tasoittaa ja ennakoi korjauskustannuksia ja -tarpeita. Näin säästytään monelta ikävältä yllätykseltä tulevaisuudessa.

Kun NCC hallinnoi, suunnittelee ja järjestää kiinteistön hoidon ja ylläpidon, toimitaan aina asiakkaan kanssa sovitun kokonaisnäkemyksen mukaisesti. Ja kun tavoitteet ja suunnitelmat on selvät, hommatkin hoituvat nopeasti. NCC:n palvelun laatuun ja aikatauluihin voi luottaa. 

Elinkaarimalli uudis- ja korjauskohteiden ylläpitoon

NCC on kehittänyt elinkaarimallin, mikä tarkoittaa pitkää sitoutumista ja sopimusta kiinteistöön. Laajimmassa muodossaan NCC ottaa kokonaisvastuun suunnittelusta, rakentamisesta, kiinteistöstä, ylläpidosta ja huollosta. Malli soveltuu niin uudis- kuin korjauskohteisiin. Tälläkin hetkellä NCC:llä on pitkälle toistakymmentä vuosikymmenten mittaista sopimusta, jossa olemme sitoutuneet hoitamaan rakentamaamme tai korjaamaamme kiinteistöä suunnitelmallisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Kun alusta asti suunnitellaan kiinteistön koko elinkaari, astuvat ekologiset, terveelliset, pitkäikäiset ja kokonaistaloudelliset vaihtoehdot luonnollisena osana mukaan prosessiin. Rakentajan vastuu ja ammattitaito ovat elinkaarirakentamisessa korkeimmalla mahdollisella tasolla.

Ota yhteyttä

Voit halutessasi jättää yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Jukka Mäkitalo_NCC
Mäkitalo Jukka

Yksikön johtaja, Korjaus- ja elinkaaripalvelut, NCC Building Nordics

Tutustu esitteeseen

Tutustu esitteeseen

NCC Korjausrakentamisen asiakaspalvelu