Media

Tältä sivulta löydät lehdistötiedotteet ja ajankohtaiset uutiset projekteistamme ja toiminnastamme. Löydät myös kuvat ja videot, webinaarit ja NCC:n somekanavat.

Lehdistötiedotteet

NCC toteuttaa Vantaan uuden oikeustalon Tikkurilaan

Oikeustalo on noin 40 miljoonan euron korjaushanke, jonka tilaaja on Senaatti-kiinteistöt. Oikeustalo toteutetaan allianssihankemallilla.

NCC rakentaa uuden yläkoulun Liedon kaupungille

NCC on tehnyt sopimuksen Liedon kaupungin kanssa uuden yläkoulurakennuksen rakentamisesta Taatilan yhtenäiskoululle. Rakennettava koulu on noin 500 oppilaan yläkoulu, joka tarjoaa opetusta 7.–9. luokan oppilaille. Projekti on kokonaisvastuu-urakka (KVR) ja se on arvoltaan noin 17 miljoonaa euroa.

NCC työturvallisuuskilpailun voittoon Uudellamaalla

NCC on voittanut Rakennusteollisuuden Uudenmaan talonrakennuksen työturvallisuuskilpailun isojen yritysten sarjan.

NCC mukaan Oulun yliopistollisen sairaalan C-rakennuksen suunnitteluvaiheen allianssiin

Allianssissa suunnitellaan C-rakennusta vuoden 2024 loppuun asti, jonka jälkeen sovitaan toteutuksesta. NCC on mukana myös aiemmissa A- ja F-rakennusten alliansseissa.

NCC valittu uuden Konepajan lukion ja aikuislukion korjaushankkeen kehittämiskumppaniksi Helsingissä

Helsingin kaupunki perustaa uuden Konepajan lukion ja aikuislukion. Lukiolle toteutetaan tilat korjaamalla Töysänkatu 2 -kiinteistön tilat. Uusi lukio aloittaa toimintansa elokuussa 2024 alueen muissa tiloissa.

Ajankohtaista

OYSin uusi A-rakennus on valmis – alitti hankebudjettinsa liki 25 miljoonalla eurolla

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluehallitus hyväksyi A-allianssin taloudellisen loppuselvityksen 7.5. pidetyssä kokouksessaan.

NCC toteutti Espoon Niittykumpuun yli 600 asunnon korttelikokonaisuuden

Riihitonttuna tunnettu kohde on Nrepin rakennuttama korttelikokonaisuus keskeisellä paikalla Niittykummun metroaseman ja kauppakeskuksen läheisyydessä. NCC:n suunnittelema ja toteuttama kolmivaiheinen projekti valmistui kokonaisuudessaan huhtikuussa.

Alppilan pohjoisosaan ja Savonkadun ympäristöön valmisteilla tarkistettu kaavaehdotus

Helsingin tavoitteena on tukea Keski-Pasilan kehittämistä ja luoda viihtyisä, tiivis ja urbaani toimitilavaltainen alue Savonkadun molemmin puolin sekä täydentää Alppilan asuinaluetta suunnittelualueen kaakkoisosassa. Alueen tarkistettu kaavaehdotus esitellään tiistaina 16. huhtikuuta 2024 kaupunkiympäristölautakunnalle.

Alastalo Merja

Viestintäjohtaja, Viestintä

010 507 6948 Lähetä viesti