”Meitä varten tehty”, Alberga Business Park, Espoo

Talenom haluaa erottautua joukosta olemalla sloganinsa mukaisesti toisenlainen tilitoimisto. Toimitilat valittiin yrityksen toimintaan sopiviksi.

Toukokuussa 2013 Talenom päätti laajentaa toimintaansa Espooseen parantaakseen pääkaupunkiseudun palveluverkostoa. Paikaksi valikoitui nopeasti Espoon uusi, kasvava ja vetovoimainen keskus, Leppävaara.

Alberga Business Parkista löysimme liikkuvaan työhön sopivat tilat. Albergan valtteja ovat mm. hyvä sijainti, hyvä näkyvyys ja hyvät kulkuyhteydet, aluejohtaja Timo Hintsala sanoo.

Lähellä asiakasta

Alberga Business Park vastasi tilaratkaisuiltaan yrityksen toiveita ja tarpeita. ”Saimme uudet, sopivan kokoiset, hyvin toimivat ja asianmukaiset toimitilaratkaisut oman makumme mukaan”, Hintsala tiivistää. ”Pääsimme vaikuttamaan työhuoneiden ja neuvotteluhuoneen sijaintiin ja väliseinien paikkoihin. Myös lattiamateriaali muutettiin ja seinien värit valittiin brändin mukaisesti.”

Yli kymmenellä paikkakunnalla toimiva Talenom haluaa olla lähellä asiakkaitaan, koska paikallisuudella on merkitystä. Espoon toimitiloissa käy Hintsalan mukaan paljon asiakkaita, joten helppo saavutettavuus ja edustavuus tukevat yritysimagoa.

”Asianmukaiset tilat vaikuttavat luonnollisesti myös työssä viihtyvyyteen ja sitä kautta henkilöstön työtyytyväisyyteen ja tuottavuuteen.”

Uudella tavalla

Lokakuussa 2013 Albergaan muuttaneella Talenomilla ollaan tyytyväisiä Business Parkin tarjoamiin aula- ja ravintolapalveluihin. Alakerrasta on helppo napata vaikkapa kahvit mukaan tai varata lisää neuvottelutiloja, jos omat eivät riitä.

”Haluamme tehdä perinteiset asiat uudella tavalla ja olla Suomen ymmärrettävin tilitoimisto. Teemme sen minkä lupaamme sekä panostamme asiakaspalveluun, sähköisiin palveluihin ja asiantuntijapalveluihin”, Hintsala toteaa.

"NCC:n kanssa yhteistyö sujui vaivattomasti. Kokemuksemme mukaan ammattilaisia oli tarpeen mukaan saatavilla ja asiat hoituivat mutkattomasti. Tarpeemme toteutuivat."