”Täällä on kaikki, mitä tarvitaan”, Alberga Business Park, Espoo

Alberga Business Parkin D-talon viides kerros kuuluu Silicon Labsille. Raikkaat ja brändin mukaan suunnitellut tilat ovat tehneet vaikutuksen amerikkalaista emoyhtiötä myöten.

Silicon Labsin toimitiloista löytyy erilaisia työtiloja erilaisiin työtehtäviin: avoimesta ja paperittomasta monitoimitilasta hiljaisiin huoneisiin, videoneuvotteluhuoneisiin, komponenttien testaushuoneisiin sekä olohuone- ja kahvilatiloihin.

Sympaattisen lisän kokonaisuuteen tuo Paavoksi nimetty työtila. ”Jos työpäivän aikana iskee halipula, niin tänne voi tulla työskentelemään jättikanin kainaloon”, toimitusjohtaja markkinointijohtaja Tom Nordman hymyilee.

Loistosijainti, hyvät palvelut

Silicon Labs muutti Alberga Business Parkiin tammikuussa 2016 noin 35 henkilön voimin. Entiset tilat Espoon Mankkaalla olivat käyneet vanhanaikaisiksi niin tiloiltaan kuin kulkuyhteyksiltään.

”Halusimme joustavat toimitilat, jotka ovat muunneltavissa tarpeen mukaan. Kävimme tutustumassa moniin vaihtoehtoihin ja kartoittamassa tarjontaa. Kierroksen perusteella jäimme haaveilemaan näistä tiloista, ja näihin sitten pääsimme”, Nordman kertoo.

Nordman arvostaa ennen kaikkea Alberga Business Parkin sijaintia, palveluja ja kulkuyhteyksiä. Talosta löytyy kaksi lounaspaikkaa ja kävelymatkan päästä kauppakeskus Sellosta lisää kahviloita ja ravintoloita. Naapurista löytyy myös hotelli, joka palvelee kätevästi yrityksessä vierailevia kansainvälisiä kävijöitä.

Tilat elävät töiden mukaan

”Yrityksemme standardi toimitilojen suhteen on korkea. Alberga Business Parkin modernit ja tyylikkäät toimitilat sopivat standardiin hyvin. Nämä tilat kertovat myös siitä, että välitämme henkilöstöstämme”, Nordman sanoo.

Kun Silicon Labsin uusia toimitiloja suunniteltiin, koko henkilökunta pääsi osallistumaan. Innokkaista osallistujista perustettiin työryhmä, jonka lisäksi käytettiin ulkopuolista sisustussuunnittelijaa.

”Olemme tiloihin erittäin tyytyväisiä. Joustavat ja muuttuvien tarpeiden mukaan muuntuvat tilat tarjoavat mahdollisuuksia, jotka täyttävät toiveemme. Työtehtävien kannalta kaikki erilaiset työtilakombinaatiot ovat mahdollisia”, Nordman kiittää.

”Modernit toimitilat kuvastavat yrityksen brändiä ja imagoa, joten toimitiloilla on suuri merkitys. Olemme saaneet paljon myönteistä palautetta konsernitasolta lähtien.”