Rajatorpan koulu, Vantaa

Rajatorpan uusi koulu on Vantaan kaupungin ensimmäinen koulurakennus, jonka suunnittelun pohjana on uusi opetussuunnitelma. Oppilaat jatkavat koulutyötään vanhassa koulurakennuksessa urakan ajan, kunnes vanhan koulun päärakennus puretaan uudisrakennuksen valmistuttua. Uusi koulu on tarkoitus ottaa käyttöön heti vuoden 2020 alusta.

Ajankohtaista 10.6.2019 - Talotekniikkatyöt käynnissä koko talossa

Rakennuksen vesikatolla on asennettu savunpoistoluukkuja ja aloitettu pintakermin asennus. Rakennuksen sisäpuolella laatoitetaan toisessa kerroksessa muun muassa lattioita WC-tiloissa. Talotekniikkatyöt ovat käynnissä koko talossa ja esimerkiksi myös palokatkoja tehdään läpivientikohtien valmistuessa.

1

Pohjamaalaukset ovat edenneet ja ensimmäisen kerroksen C-lohkolle on valettu plaano.

2

Koululaisten taidetta työmaalla

1

Rajatorpan koulun oppilaat toteuttivat viime syksynä onnistuneesti työmaa-aidan maalaukseen liittyvän taideprojektin. Projekti toteutettiin osallistavalla suunnittelulla ja toteutuksella yhdessä katutaiteilija Maikki Rantalan kanssa, ja taidetyöpajoja järjestettiin oppilaille pitkin syksyä. Taideteoksia voi käydä ihailemassa työmaan laidalla, koulun kentän puoleisella seinustalla!