Viikkotiedote 51/2019

Työmaan kuulumiset

Kuluneella viikolla asennettiin Museon uudisosalla 3.krs katolle sääsuoja pitämään ulkopuoliset vedet poissa julkisivun sekä vesikaton teon ajan. Alapuolella kahvilasiivessä katon puu- ja lämmöneristystyöt valmistuivat ja katon pellitys alkoi. Uudisosan sisällä puolestaan paikallavaletut betoniportaat lähtivät laskeutumaan 3.kerroksesta alaspäin, kun ylin tasanne ja ylimmät porrassyöksyt valettiin.

kahvilasiipi-20122019

Vanhalla osalla päästiin aloittamaan 2.kerroksen sähköhyllyjen asennukset, jotka siirtyvät joulun jälkeen 1.kerrokseen. Varsinaiset kaapelien vedot alkavat helmikuussa, kun kaikki hyllyt ja nousujohdot on asennettu. Myös näyttelyseinien puurunkotyöt ovat pitkällä, ja nekin siirtyvät seuraavalla työviikolla 3.kerrokseen. Näyttelyseinien pintaan tulevat vanerit asennetaan vasta keväämmällä, kun seinien taakse tulevat sähköasennukset valmistuvat.

saneri-2krs-20122019

Tulevalla viikolla työmaa pitää ovet kiinni ja viettää ansaittua joululomaa. Jouluviikon jälkeen polkaistaan käyntiin kahvilasiiven hissin asennukset. Vanhalla osalla talotekniikan asennukset jatkuvat 2.kerroksessa iv-kanavoinneilla sekä 3.kerroksen lopuilla lv-asennuksilla.