Viikkotiedote 50/2019

Työmaan kuulumiset

Tällä viikolla aloitettiin uudisosalla 2-3. kerrosten julkisivun puurungon teko sekä vesikattotyöt, jonne asennettiin höyrynsulkuhuopa. Tulevalla viikolla katolle pystytetään sääsuojatelineet suojaamaan julkisivurakenteita kastumiselta, ja itse katon lämmön- ja vedeneristystyöt alkavat maaliskuussa. Valtaosa julkisivusta tullaa tekemään riipputelineiltä, koska alapuolisille katoille ei voida nostaa tarpeeksi isoja saksilavoja niiden painojen takia. Myös kahvilasiiven uusi katto etenee mallikkaasti sääsuojan alla.

uudisosa-julkisivu-13122019
kahvilan-katto-13122019

Vanhalla osalla tasoite- ja maalaustyöt valmistuivat 1. kerroksessa pohjamaaliin asti, ja 2.kerroskin on jo hyvin pitkällä. Itse lopullinen pintamaalaus tehdään alkuvuodesta, kun isoimmat runkotyöt on saatu valmiiksi, jotta maalipinta ei vahingoittuisi muiden töiden takia. Uudet 2.kerroksesta 3. kerrokseen nousevat portaat saivat ympärilleen uudet seinät, muodostaen korkean porraskuilun. 

saneri-uusi-porraskuilu

Muita tulevalla viikolla alkavia uusia työvaiheita ovat uudisosan sokkeleiden kuorielementtien asennukset sekä kahvilasiiven katon pellitystyöt. Jouluviikolla työmaa rauhoittuu hetkeksi, mutta palaa vielä tämän vuoden puolella jatkamaan töitä.