Viikkotiedote 44/2019

Työmaan kuulumiset

Kuluneella viikolla alkoi sääsuojatelineiden kuoriminen vanhan osan päältä, kun Museokadun puolelta nostettiin sääsuojatelineiden katto alas ja purettiin julkisivutelineitä. Tässä vaiheessa julkisivu näyttää vielä kirjavalta, kun sään viilenemisen takia julkisivua ei ennätetty kalkkimaalaamaan kokonaan. Maalaustyöt jatkuvat keväällä ilman lämmettyä riittävästi.

museo-julkisivu

Museon sisällä valmistui uusien portaiden askelmien valutyöt, ja työt jatkuvat sivupalkin muotti- ja raudoitustöillä. Aikanaan askelmien päälle tulee mosaiikkibetonilankut. Museon näyttelytiloissa puolestaan jatkettiin rappaus- ja tasoitetöitä 1.kerroksessa.

saneri-portaat-ja-tasoitukset

Uudisosalla valettiin 2.kerroksen holvi sekä kellarissa LV-työt etenivät henkilökunnan tiloihin sekä yleisövessoihin. IV-työt alkoivat konehuoneen kanavoinneilla ja tulevalla viikolla talotekniikkatyöt pääsevät uudisosallakin täyteen vauhtiin, kun sähkötyöt alkavat kaapelihyllyjen kiinnityksillä.

uudisosan-putkityöt-wcssä

Muita tulevalla viikolla alkavia työvaiheita ovat uudisosan 3.kerroksen ulkoseinien muotti- ja raudoitustyöt sekä vanhan osan 1.kerroksen tiilikaariholvin tuennan valmistelut uuden oviaukon tekoa varten.